Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
---------------------------------------Muslera--------------------------------------
Eboue-------------------Semih------------------------Ujfalusi----------------Adriano
---------------------------Felipe Melo----------Alper Potuk--------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
--------Arijen Robben---------------Selçuk İnan----------------Wesley Sneijder-------
-------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------D. Drogba----------------------------------------
Yedekler ; Onur Kıvrak - Umut Bulut - Engin Baytar - Gökhan Zan - Amrabat - Serdar Aziz - Danny
Burak gider, Robben ve Adriano gelir olay biter. Anzhi 30 Milyonluk teklif yapmış diye dedikodular var, bence doğrudur.
Rus bunlar, çılgınlar biraz yaparlar. Ayrıca Ujfa ile uzatılcak diyede Fatih Terim açıklama yapmış diye gördüm burda.
Ujfa sezon başı antrenmanı ile kendine gelicektir diye düşünüyorum ki, Terry gibi Toure gibi Ferdinand gibi adamları yazanlar var
burda Reisin yerine ama sağlam bir Urfalı neler yapabiliceğini çok net gösterdi bize. Ve, Ujfa varkende yedek yada kadro dışında durucağınıda sanmadığım için ilk11'e yazmayı tercih ettim. Çünkü yabancı kontenjanını bu şekilde kullanıcağını sanmıyorum Fatih Hocanın pek fazla.. Dediğim gibi sezon başı antrenmanında kendisine fazlasıyla gelicektir. Avrupada da sıkıntı yaşıcağını sanmıyorum. Tecrübesiyle bu yükün altından rahatlıkla kalkıcaktır diye düşünüyorum. Ve, herkezin belkide merakla beklediği bir diğer isim, Onur Kıvrak. Bence alınıp getirilmeli, yedeğe koyulmalı, bazı maçlarda şans verilmeli, Seneye Muslera kesin gidicek bunu herkez biliyo, sonrasında ise İlk11'e koyulmalı. Neden bu senede alınsın sorusuna ise şöyle cevap veririm, hem takıma kazandırılsın, hem burdaki havayı tatsın, alışsın, düzenini oturtsun, seneyede daha hazırlıklı ve hiç çekingenlik çekmeden 11'de olsun derim. Gelelim şimdi Robben'e.. 20 Milyon gibi bir fiyat biçilmiş Robben'e ki, Aysal'da vermeye hazırmış, oyuncunun kendisiyle görüşülüyomuş falan tabi bunlar benim sağda solda okuduklarım. Eğer doğruysa Robben bu takıma çağ atlatır. Drogba'nın yükünü hafifletir, ona yaptığı asistlerle, attığı ara paslarıyla ve o, müthiş enerjisi bitmeyen koşularıyla.. Drogba'nında tek yapması gereken olan son vuruşuda ustalığıyla yapıcağını düşünüyorum ki Drogba bu konuda rahatlar. Sneijder'e gelelim.. Sneijder ise Robben'in varlığı ile daha fazla rahatlıcaktır. Gerek milli takımdan, gerek Real Madrid'den zaten birbirilerini iyi tanıyorlar. Takım içinde müthiş bir uyum sağlıcaklarınıda düşünüyorum.. Zaten Wesley bu sezon patlama yaşarsa (Robben gelsin veya gelmesin) kimse şaşırmasın. Çünkü sezon başı antrenmanını geçiricek, maç temposuna ulaşmış gibi bir vaziyette.. Seneye bu seneki ortalamasının çok ama çok üstüne çıkıcağı için patlama yakındır diyorum. Ve, Adriano. Bence bu takıma yapılıcak en iyi hamle olur. Çünkü müthiş bindirmelerinin dışında müthiş şutları, klas oyun tarzıyla, tecrübesiyle bu takıma çok ama çok şey katar. Bundanda kimsenin şüphesi olmasın. E, diğer oyuncuları zaten hepimiz biliyoruz. Yedekler'de ise 25-31 yaş arası oyuncular var.. Kadroya giremeyenler ilede sürekli değişebilir, hepsi tecrübe sahibi futbolcular, yetenekleride bence tartışılmaz.. Heleki Engin'i direk silip atanlarıda kınıyorum. Bilmiyorum, aklımda şimdilik böyle bir düzen var ama zaman neleri gösterir bilinmez tabi.