Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Melo yok ama ya :( Melo bizim iskelet kodromuzun en vazgeçilmezlerinden ama :(

Takımda vazgeçilmez isim arıyorsak o Selçuk ve Drogba'dır benim gözümde. Ben Gökhan'ın "her anlamda" çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca ya Muslera'yı kesicez sezon başı yapılanmasında ya da Melo'yu. 7 yabancı oluyor Melo'yu da yazarsak.

yasak paylaşım yaptın editle modlar görmeden

Yani futbol iyi oyuncu ile oynanıyor parayı harcamak sorun deil geri dönüşü oldukça.

Geri dönüsü zaten basarili oldukca oluyor. Sampiyon oluyorsun, ciddi bir para kazaniyorsun. Iyi para veriyor TFF.

CL'den en az 30 Mil kazaniyorsun zaten gruptan da cikinca. Artik hedefler büyüdü. En azindan 45.000 kombine satariz yine.

Store satislari patlar. Hertürlü cikaririz harcadiklarimizi. Eskisi gibi degil durum

İnlere falan gerek yok. Hamit ondan Bin kat daha iyi. Hamitin bu sezonu kötü geçirmesi, son dönemde fazla maç oynamaması, sezon başı antrenmanını doğru düzgün yapamaması ve şansızlığı olmuştu.

Alper gelsin yeter ortaya. Sıkıntı yaşadığımızda Yekta'yı koyarız olay biter.

Ki, daha Engin ve Ceyhun'da var. Bu kadar hor görmeyin bu adamları.

Hatırlayın Trabzonu kimin taşıdığını.. İskelet ; Selçuk - Burak - Ceyhun ve Engin'di.

Yeterki Sola Coentrao ve Sağ açığa Robben'i alalım.

Bide Stopere adam akıllı biri geldi mi varya.. Of diyorum.

Kralı gelsin durduramazlar bizi.

Geri dönüsü zaten basarili oldukca oluyor. Sampiyon oluyorsun, ciddi bir para kazaniyorsun. Iyi para veriyor TFF.

CL'den en az 30 Mil kazaniyorsun zaten gruptan da cikinca. Artik hedefler büyüdü. En azindan 45.000 kombine satariz yine.

Store satislari patlar. Hertürlü cikaririz harcadiklarimizi. Eskisi gibi degil durum

Aynen stat gelirini hesapladım kaba taslak 120 milyon tl yapıyor.

bu fernandeste heraksam olay çıkartıyor :D beşiktaş satar bu oyuncuyu eziklere :D

Takımda vazgeçilmez isim arıyorsak o Selçuk ve Drogba'dır benim gözümde. Ben Gökhan'ın "her anlamda" çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca ya Muslera'yı kesicez sezon başı yapılanmasında ya da Melo'yu. 7 yabancı oluyor Melo'yu da yazarsak.

Napoli, en yüksek seviyede rekabetci kalmak istiyor. Bu yüzden oyuncularini satmasi zor. Cavani bile kalacağini söylüyor. Eğer Gökhani satmayi düsünürlerse, Milanla Nocerino ve parayla takas olabilir. Kadro disi kalmasi gibi bir durum da yok.

Melo giderse Melonun yerinde kim oynayacak Melo kadar teknik agresif saglam oyuncu nereden bulacagız :(

Napoli, en yüksek seviyede rekabetci kalmak istiyor. Bu yüzden oyuncularini satmasi zor. Cavani bile kalacağini söylüyor. Eğer Gökhani satmayi düsünürlerse, Milanla Nocerino ve parayla takas olabilir. Kadro disi kalmasi gibi bir durum da yok.

Daha dün haber vardı hocasıyla kavga ettiği ve satılacağı yönünde. son durum ne bilmiyorum. Şimdiye kadar Gökhan İnler konusunda ben de bizzat senin söylediklerinin aynısını söyledim, satılmayacağı konusunda.

Seneye Burak'ı bekleyen süpriz ne acaba?

Bu arada Fatih Terim Burak'a canlı yayında teknik değilsin dedi

Gökhan İnler kulübünde 1.4 alıyormuş beyleer :eek: Basalım parayı vuralım kırbacı ! :D

Hamit'i fm'de sağbeke koydum ve fm hayatımda gördüğüm en kötü ortalama ile karşılaştım 3.3 :(

forma stoklarıda bitmiş bu yıl renktaş baya para kaldırdık valla :D

Bunları göz önünde bulundurup paraya kıysınlar artık,ki başkan akıllı adam, bu rüzgarı almışız arkamıza tam bırakmaz işi.40-50 milyon euro bonservis harcaması bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt