Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Daha dün haber vardı hocasıyla kavga ettiği ve satılacağı yönünde. son durum ne bilmiyorum. Şimdiye kadar Gökhan İnler konusunda ben de bizzat senin söylediklerinin aynısını söyledim, satılmayacağı konusunda.

Böyle bir haberi ben italyan haber sitelerinde yada google italiada görmedim. Heryeri aradim. Gökhan hakkinda benim edindiğim izlenim, asla sorun cikarmayan, sakin, calisip sirasini bekleyen bir oyuncu olduğu yönünde, asla bir tdyle tartisip kadro disi kalmaz Gökhan.

Sağ veya sol forvet gibi kullanabilir hoca seneye.Böylece daha fazla koşması,orta alana gelip top alması da gerekir :asd:

Burak mümkünse kaleye yakın kalıp doğru koşuları yapsın yeter, gelip top olacak adam çok onun yerine.

Atilla Turan isimize yaramazmi sol bek ? H.Balta / Caglar ikisini pakket yapip yollasak .

Set oyunu ve pres konusunda cok daha iyi olmasi gerektiğini sürekli söylüyorum. Saniyorum presi kastetti. Pres ve fiziksel kalite konusunda Bayern, Dortmund gibi takimlar baska seviyenin takimlari, kesinlikle bu konularda cok daha iyi olmamiz gerekiyor.

Burak yilmazin set oyunu ve pres konusunda cok daha iyi olmasi gerektiğini sürekli söylüyorum. Saniyorum hoca presi kastetti. Pres ve fiziksel kalite konusunda Bayern, Dortmund gibi takimlar baska seviyenin takimlari, kesinlikle bu konularda cok daha iyi olmamiz gerekiyor.

Bu sene biraz çalıştı ve bunun etkilerinide gördü.Fatih hocanın yayındada bahsettiği gibi gerek kafa toplarında ki düzelmesi gerek eskisi kadar ofsayta düşmemesi bunlar geliştirdiği özellikleri.İnşallah gelecek sezon söylediğin konulardada gelişir ve TAM bir forvet olmayı başarır.Ayrıca yanında Drogba gibi bir ustanın olmasıda büyük şans

Böyle bir haberi ben italyan haber sitelerinde yada google italiada görmedim. Heryeri aradim. Gökhan hakkinda benim edindiğim izlenim, asla sorun cikarmayan, sakin, calisip sirasini bekleyen bir oyuncu olduğu yönünde, asla bir tdyle tartisip kadro disi kalmaz Gökhan.

Herhangibi bir sakatlığı olmamasına rağmen kadro dışı kaldı İnter maçında.

İnler 1,4 alıyormuş.2 katını rahat veririz herhalde.

lJZLYHw.png

şeref aydın olacakmı bu nöbetlerde bu sezon ??

Ligimiz biraz düzelse bu adamı 1 milyon euroya oynatıcaz demekki.

Şuan için de rossiyi alma ihtimalimiz yüzde kaç olur beyler ?

Gokhan Inler, centrocampista del Napoli, è rimasto in panchina per 90 minuti anche contro l'Inter. Il 28enne sembra aver perso il posto da titolare con Walter Mazzarri. Il Milan segue la situazione e, nel caso in cui Inler venisse messo sul mercato, è pronto a lanciare la propria offensiva per il nazionale svizzero.

Burada kadro disi kaldi demiyor, İnter karsisinda 90 dakika benchte kalan Gökhanin ilk11 formasini kaybettiği, eğer transfer listesine konursa, Milanin teklif yapmaya hazir olduğu söyleniyor.

----------------------Muslera------------------------

-----------Semih------------------Lescott----------

Eboue-----------------------------------------Clichy

------------------------Inler--------------------------

---------------Alper------------Selcuk---------------

-----------------------Sneijder------------------------

------------Burak----------------------------------------

------------------------------------Drogba---------------

OR

------------------------Onur-----------------------------

--------------Semih-------------Lescott----------------

Eboue---------------------------------------------Clichy

-------------------------Inler------------------------------

---------------Alper--------------Selcuk------------------

--------------------------Sneijder--------------------------

Robben-----------------------------------------------Arda

---------------------------Drogba---------------------------

Clichy veya Lescott yerine, ayni ayarda baska yabancilarda olabilir.

Benim en cok istedigim 11ler söyle.

Meloda kalabilir, onuda cok seviyom. Isimiz zor su lesh yabanci kontenjanindan dolayi.

çaktırma 2. kadro 12 kişi

Milan , şampiyonluğumuzu tebrik etmiş ... Bu, fbnin büyüklüğünü gösterir.

Herhangibi bir sakatlığı olmamasına rağmen kadro dışı kaldı İnter maçında.

Inler kadro disi kalmadi. yerini sadece baskasina kaptirdi, Valon Behrami ye kaptirmis. sorun yapmiyormus. takim basariyla ise sorun yok diyormus hata. sans banada gelir ve geldiginde iyi degerlendircem demis ayni gecen pescara macinda bu mehrami cezaliyken oynadigi gibi ve gol atigi gibi. sonra cezasi bitti bu behmramin oda yine arka plana itildi. formasini kaptirmis napolide lafin kisasi. öyle takimdan atildi kadro disi konular yalan hikaye.

Kaynak iswicre basini : Zwei Schweizer als Stützpfeiler bei der SSC Napoli: Blütezeit am Fusse des Vesuvs - Fussball Nachrichten - NZZ.ch

almancam oldugundan dolayi özetledim biraz inler konusunu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt