Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Gökhan Gönül'ün Galatasaraylıdır. (3-4 kaynaktan birden teyit edilmiştir)

eger arien robben gelecekse mutlaka yerli bir yıldız gelecektir ya gg yada gökhan inler satarım ebue yi 8-9 neyse verir alırım 12 milyon € gg süper olur. eziklerin şike yüzünden kasasından cok para cıktı biz biraz yardım edelim olmazmı?:asd::asd::asd:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözülmesinin ardından gözler yeni sezonun planlamasına çevrildi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, fair-play adına önemli bir adım atmak için düğmeye bastı. Bakan Kılıç, üç büyük kulüp G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş kulübünün başkanlarını Boğaz'da bir araya getirecek.

Roma Alderweireld'le anlaşmış.

GG gelmez.

Ayrıca İngiltere Ligi'nden atak oyuncuyu alarak nirvanaya mı ulaşacağız anlamadım. Ya bizimkiler yabancı sınırının kalkacağından çok eminler ya da bu haberler saçma.

necatide fenerli ona bakarsanız (babasıyla aynı apartmanda yaşadım 1 sene) ama prof topçu takılmaz böyle şeylere..

Gökhan Gönülün satın alma yada serbest kalma bedeli olsa da götze vari maçtan önce açıklasak ne güzel olurdu, tokat üstüne tokat:msg:

O değilde Gökhan Gönül fark 1 dediğinde herkes ateş ediyordu.Şimdi herkes istiyor(bende isterim yani)iyi adam sonuçta.

Yahu Ne GG si allah aşkına 15 verip mi alıcaz alsak bile kötü topçu değil ama Ebouenin yarısı etmez.Savunmada Eboue kadar açık veriyor Eboue gibi dikine çalım atamaz pasları oyun zekası Eboue kadar iyi değil bu kadar yer açmak istiyorsak kontenjan için Melo yerine G.İnleri alırız olur biter.

vikide böyle yazıyor.

"2006 yılında Gençlerbirliği Oftaş'ta oynarken Galatasaray, Gönül'ü 19 yaşında iken istemiş, fakat İlhan Cavcav'ın Gökhan için 2.5 milyon Euro gibi Galatasaray tarafından çok fazla bulunan bir miktar istemesi transferi gerçekleştirmemiştir ve Gökhan bir sene daha Gençlerbirliği Oftaş'ta forma giymiştir. 2007 yılında Fenerbahçe'ye 6 yıl için 3 milyon Euro'ya transfer olmuştur."

Fatih Terim'le sarılması falan geliyor aklıma belki olabilir.

Eskisehir yöneticisi Erdal Sahbaz simdi de "Fenerbahce Galatasaray´dan yüksek bir teklif yapti. 9 Milyon´a yakin bir rakam" demis.

Valla biz o kadar vermeyiz. Sözünüzde duracaksaniz buyrun alalim, yok cingenelik pesindeyseniz yemeyiz.

Eskisehir yöneticisi Erdal Sahbaz simdi de "Fenerbahce Galatasaray´dan yüksek bir teklif yapti. 9 Milyon´a yakin bir rakam" demis.

Valla biz o kadar vermeyiz. Sözünüzde duracaksaniz buyrun alalim, yok cingenelik pesindeyseniz yemeyiz.

Abi bak Eskişehirliyim ama bu kalleş herifler sezon bitmeden Alper galatasaraya yakın dediklerinde ortalığı kızıştırmak dediklerine adım gibi emindim bak doğruda çıktı Halil Ünal bu hepsi kaypak bu adamların taraftarda sevmez zaten belliydi bunun olacağı ama iş yine Alpere bakar ama bu transfer süreci çok uzayacak görüceksiniz.

Yahu Ne GG si allah aşkına 15 verip mi alıcaz alsak bile kötü topçu değil ama Ebouenin yarısı etmez.Savunmada Eboue kadar açık veriyor Eboue gibi dikine çalım atamaz pasları oyun zekası Eboue kadar iyi değil bu kadar yer açmak istiyorsak kontenjan için Melo yerine G.İnleri alırız olur biter.

ikisinide alsak olmazmı renktaş? rakibinin en iyi türk oyuncusunu alıyorsun 5 sene bellerini doğrultamazlaar fenamı?:o:o:o

tamam bana robben ve dimaria ile kadro kurarmısın?robben di maria drogba sneıjder muslera 5 oldu 6 ncı yabancıyı sag bek sol bek stoper nereye yerlestırceksın?

ya neyse uzamasın ama orda robben yok arda var.Robbenle 7 yapar.neyse kardeşim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt