Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

alpere 3 bile vermem

enginim var yektam var

Yahu biri hakemin boynuna sarıldı diğeri sinirli bir şekilde tepki verdi

Neyin derdindesin sen hala yok laf ebeliği falan ?

Fatih Terim nerde hakeme fiziki saldırı da bulunmuş ?

Dert falan yok niyet ayni hakeme tepki .sahaya girince milleti itip kakinca hakli tabi ille boynuna sarilmasi lazim haksiz olma si için o isleri birakin

Fatih Terim Engin´i o olaydan sonra silmemistir. Öyle olsaydi kovardi gönderirdi zaten. 300-400.000 Euro´ya oynuyor zaten.

Yeterli görmedi ki oynatmadi. Bu kadar basit. Oynadigi bir kac macta da cok kötüydü zaten.

Ayrica Engin´e sans vermekle düzeltemezsin. Adam bilerek yapmiyor ki bunlari. Kendini kaybediyor, elinde degil.

Ama kabul etmez tüpçü :sad007: Diğer kulüplerde baskı yaparsa bi ihtimal.

diğer klüpler şuanda son kozlarını kullanmadan kabul etmez.fenerbahçe alper gökhan inler beklentileri var bjk mevcut durumlarında diğer takımların farkı açmasını istemez anadolu klüpleri ellerindeki yerlileri pazarlama arayışında,fenerin yerli bazında bizden çok geride olduğu aşikar fakat düşündükleri 3 4 isim var alper gökhan inler tolgay gibi bunlardan ümitlerini keserlerse ancak yabancıya yönelmek isteyecekler çünkü bizde yerli kalitesi 2 tık üstte yabancılarla derinliği artırmak istemiyorlar sadece ümitleri yıkıldıktan sonra yabancı isteyecekler bunlar yetşemeyeecklerini eze eze söylememiz gerekiyor yerli yok size demek lazım yabancı hakkı arttığında ise bizde zaten sadece eksiklerimize yöneleceğiz onlar ise arayışa yeni başlayacaklar

Şunu uygun bi yere taşırsanız sevinirim:

Seyit Ateş: "Benim gönlüm bir Beşiktaşlı'nın sportif direktör görevine getirilmesidir. Metin Tekin ismi bana çok hoş geliyor. Güntekin Onay'ın ismi de bana çok hoşgeliyor. Onay, her ne kadar Beşiktaş'ta futbol oynamdıysa da anadan doğma Beşiktaşlıdır. Babası rahmetli Gündüz Tekin Onay da Beşiktaşlıydı. Önümüzdeki yıl bir bu çerçevede bir sportif direktör göreve gelecek" diye konuştu."

Kaynak: Radyospor

:o

Ama kabul etmez tüpçü :sad007: Diğer kulüplerde baskı yaparsa bi ihtimal.

Tüp.ü aziz ne derse onu yapar ben azizin de 5 e insin diyeceğini sanmıyorum onlarda da adam akıllı yerli kalitesi yok en azından 6 tane yok, bizim yapmamız gereken kaliteli yerlileri toplayıp diğerlerini yabancı transferine zorlamak olmalı ki yabancı kontenjanı serbest kalsın.

Amrabat'ı sağ açıkta denemeliyiz, Hollanda'da sağ açık oynadı çogunlukla...

Amrabat-Gökhan Töre takası bence Rubin Kazan için de bizim için de mantıklı. Keza Reading ile Jem Karacan-Kazım takası da...

Şunu uygun bi yere taşırsanız sevinirim:

Seyit Ateş: "Benim gönlüm bir Beşiktaşlı'nın sportif direktör görevine getirilmesidir. Metin Tekin ismi bana çok hoş geliyor. Güntekin Onay'ın ismi de bana çok hoşgeliyor. Onay, her ne kadar Beşiktaş'ta futbol oynamdıysa da anadan doğma Beşiktaşlıdır. Babası rahmetli Gündüz Tekin Onay da Beşiktaşlıydı. Önümüzdeki yıl bir bu çerçevede bir sportif direktör göreve gelecek" diye konuştu."

Kaynak: Radyospor

:o

futbolumuzun nasil ve kimler tarafindan yöneltildigini her hali ile ifade etmis bir aciklam:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt