Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Amrabat'ı sağ açıkta denemeliyiz, Hollanda'da sağ açık oynadı çogunlukla...

Amrabat-Gökhan Töre takası bence Rubin Kazan için de bizim için de mantıklı. Keza Reading ile Jem Karacan-Kazım takası da...

4'ü de birbirinden beter bence. Gökhan Töre ve Cem Karacan suana kadar ne oynamista bize gelecekler?

Melo

Umut

Alper

Chedjou

Bunlar kisa sürede aciklanir. Fazla sürmez sanirim.

BJ1dVOgCYAAf_Ds.jpg

ilkokulda beden eğitimi dersinden bir kare.Yeni nesil Galatasaraylı. :ayatollah:

4'ü de birbirinden beter bence. Gökhan Töre ve Cem Karacan suana kadar ne oynamista bize gelecekler?

4'ü de formda çok iyi oyuncular olmadığı için zaten takas oluyor. Kazım'a karşılık Payet ya da Menez'i teklif etmezler herhalde. Kazım'ı bırakın satmayı kiralayana kadar anamız ağlıyor, kulup elinden gelse sözleşmesine karşılık bonservisini bedelsiz eline verecek. Bu durumda Jem-Kazım takası absürd olmaz, ederleri bu. Jem'i zaten kimse beklentiyle almıyor ya tutarsa transferi...

Amrabat'a 5-6m euro telif eden var da biz satmıyor muyuz? Ya da takas için Amrabat'a karşılık kimleri verirler bize? Ambarat tamam dursun o zaman diyecegiz ama oyuncu kontenjan dolduruyor. Önümüzdeki sezon 6+2+sınırsız değil, 6+0+2 olacak. Tribündeki YABANCIyı ne yapayım ben senede oynayacağın 6-10 maç arası Avrupa maçları için mi? Ligde oynamayan adam nasıl hazır duracak, form tutacak? Gökhan Töre Rubin Kazan'da döktürse Kazan satar mı, Amrabat bizde döktürse biz elden çıkarmaya mı çalışırdık? Avantajımız ne peki bu takastan? Hemen hemen aynı özelliklere sahip bir YABANCI yerine YERLİ oyuncumuz olacak Tribünde Yabancı tutmak, rotasyona sokamamk derdinden kurtulacağız.

Bunları düşünmek ya da yazılanı anlamaya çalışmak zor mu? Daha önce 2-3 yerde aynı şeyleri uzun uzun yazdım da...

Kısa tekrar, zaten bu Kazım ve Amrabat'a karşılık aman aman topçu vermez kimse 1.

Amrabat takımda kalsa 6+0+2 nedeniyle bu sene gibi kulubede değil, TRİBÜNDE olacak 2.

Kadroda asla düşünülmeyen Kazım yerine ya tutarsa oyuncusu Jem gelse ne zararımız olur 3.

Bu isimlerden Alper, Melo ve Chedjou çok katkı verir.Umut'ta rotasyonda iyi iş yapacaktır performansı düşmezse.

Abi 3'ünü ilk 11'e aliyoruz zaten, Hamit'le Alper forma savasi verir gibime geliyor. Kim iyise o oynar, ikisinin de performansini göz önünde bulundurursak özellikle ligde alper daha fazla tercih edilir, avrupa'da hamit oynar. umut bulut'tan beklentileriniz neler bilmiyorum ama alternatif yerli forvet olarak her takimin kadrosunda bulunmasi gereken bir oyuncu. biz almazsak fener-bjk-ts hepsi pusuya yatmis bekliyor. birde sol bek eklersek bunlara %90 biter transfer dönemi.

Alper Potuk için umarım fahiş fiyatlar vermeyiz. Yani kalitesini geçtim o kadar da zaruri bir transfer de olmayacak. Fiyatı asgaride tutmak için beklensin gerekirse.

Kaldı ki adamın tercihi de Galatasaray. Zaten gerizekalıdan biraz akıllı olsa bile şu durumdaki Fener'i ve Beşiktaş'ı tercih etmez. Etmedi de gözüküyor halıhazırda.

biz hiç mi yabancı genç yetenek almayacağız?kevin de bruyne GS forması giysin ne olur [video=youtube;4EoG5s49jTI]https://www.youtube.com/watch?v=4EoG5s49jTI[/video] başka kimi alabiliriz ki böyle..mirallas ve wijnaldum var bi de..bunlar göz önünde tabi.başka isimler de varsa yazın abi

biz hiç mi yabancı genç yetenek almayacağız?kevin de bruyne GS forması giysin ne olur [video=youtube;4EoG5s49jTI]https://www.youtube.com/watch?v=4EoG5s49jTI[/video] başka kimi alabiliriz ki böyle..mirallas ve wijnaldum var bi de..bunlar göz önünde tabi.başka isimler de varsa yazın abi

Nereden baksan 12-15 milyon fiyati var. Biz o parayla Alper-Umut-Melo'yu bitiririz. Sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik diye maddi anlamda cok fazla rahatlamadik, Galatasaray'in bütcesi belli.

Nereden baksan 12-15 milyon fiyati var. Biz o parayla Alper-Umut-Melo'yu bitiririz. Sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik diye maddi anlamda cok fazla rahatlamadik, Galatasaray'in bütcesi belli.

ama adnan öztürk robbenle ilglendiğimizi söyledi..rahatız rahat.:D

Robben ile ilgili olumlu haberler var mı ?

Alper Potuk için umarım fahiş fiyatlar vermeyiz. Yani kalitesini geçtim o kadar da zaruri bir transfer de olmayacak. Fiyatı asgaride tutmak için beklensin gerekirse.

Kaldı ki adamın tercihi de Galatasaray. Zaten gerizekalıdan biraz akıllı olsa bile şu durumdaki Fener'i ve Beşiktaş'ı tercih etmez. Etmedi de gözüküyor halıhazırda.

Biz belli bir noktaya getirmistik zaten transferi. Maclar devam ettigi icin resmi bir aciklama yapmadi iki taraf.

Fenerbahce son anda engel olmak istedi ama basaramadi sanirim. Eskisehirspor da biraz yoklamak istedi bizi para koparmak icin.

Mutlaka almamiz gerekiyor ve aliyoruz gibi. Dün hayran kaldim cocuga. Kusursuz oynamadi, ancak potansiyel fiskiriyor cocuktan

Adam Chelsea nin oyuncusu yanlız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt