Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Carlinhos'un hücuma katkısı iyi gibi duruyor,çalımları falan Riera'dan iyidir şüphesiz ama pas oyunununda Riera bir sol beke göre çok iyi.Ayrıca Carlinhos defansta nasıl bilmiyoruz.Sanki bana defansı iyi olmayan bir adammış gibi geldi.Hiç izlemedim videolardan edindiğim görüşlerim bunlar.Karşıt görüşe saygı duyarım.Sanmıyorum 90 dakika izleyen biri olduğuna da.Çoğumuz için kapalı kutu.

Altidore < Bony < Finnbogason

Guidetti'ye de hala tavım. Genç gelecek vaat eden her topçu gelebilir.:yenieek:

Selamın aleyküm arkadaşlar

Alper konusunda bir gelişme var mı ?

[video=youtube;Wqml92cZ6Fw]https://www.youtube.com/watch?v=Wqml92cZ6Fw[/video]

Hatırlayan? Bu yardımcı Olurmu?

[video=youtube;fzwbUYJf_mE]https://www.youtube.com/watch?v=fzwbUYJf_mE[/video]

riera dan sonra çoğu sol bek bizi tatmin etmez.eğer adam gibi acabası olmayan bir bek almayacaksak boşa para harcamanın lüzumu yok.

[h=5]Fatih Terim ; Yabancı sınırsız olsun , Kıstas olsun .[/h]

Riera'nın savunması oldukça kötü, adam bir kere hiç atletik değil, çabuk reaksiyon veremiyor, kıvrak, çabuk değil, bu da savunma gibi saniyenin altındaki zamanda hamle gerektiren pozisyonlarda hamle yapamamasına neden oluyor. Boy 1.87 falan ama sıçrama ve kafa vurma becerisi neredyse yok, zaten Dany gibi sıçrama ve hava hakimiyeti olmayan bir stoperimiz var, Riera savunma konusunda vasatın altı, iyi niyetle alan kapatarak oynamaya çalışıyor savunmada ama yetmiyor zaten stoperler kendi işlerini zor yapıyorbir de Dany sol bekin kademesine gireceğim diye yırtıyor kendini.

Stoperlerimiz havadan kötü olabilir çok kapasiteli olmayabilirler ama çok can siperhane ve önemli maçlarda oldukça dikkatli oynuyorlar onu da ekleyeyim.

Riera'nın hucumuna gelirsek tamam sakin adam ayagı iyi ama atletizim ve reaksiyon verememe, çabuluk sorunu nasıl savunmada oyuncuu kısıtlıyorsa hucumda da kısıtlıyor, Riera'nın en buyuk eksiği de AGRESİF olmaması, Temposunun düşük olması. Bek için en temel özelliği ortalama bir teknik, basit hata yapmama, ortalama bir savunma ve hucum becerisi ama ust duzey tempo şart bence.

Carlinhos'un savunması vasat gibi zaten oldukça ince biri. Bir de Brezilya liginde savunma anlayışı ?? Gaetan Bong diyorum yine... İlla isim olacak değil mi...

Kanalturk'teki program banttan veriliyor sanırım önemli bir açıklama gelmez yani, olsa haberi düşerdi...

Veysel Sarı düşünülebilir aslında . Rotasyon açısından...2.5 M'e bağlarız.

Terry 2. De Boer kadar olmasa da beklenenin altında çıkabilir. Temposu çok düştü

yeni çilek nani diyorlar

Aziz Yıldırım:
Galatasaray transfer şikesi yaparak Nani'ye bile bile penaltı kaçırtmıştır...Sezon başında Nani ile söz kesip CL ilk maçında oyuncuyu Galatasaray'ı beslemeye teşvik etmiştir...

Abi şu Tery mery gelmesin hiç istemiyorum kendisini

Transfer Nöbeti | Açılış

Hala riera dinyenler bale kursuna yazılsın bence. Bu sene hangi takımla oynadıysak bizim sol tarafımızdan gelmiştir ve otoban etmiştir o bölgeyi. Riera abimiz iyi niyetli bir şekilde çabalasa da o bölge için düşünülecek en son isim bile olmaması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt