Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Böyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama iyi oynadı diyorsan öyledir.İnşallah iyidir de gelirse katkı sağlar.

Tekniği iyi savunması da iyi...Melo'dan öğrenebileceği çok şey var....Antrenörü Khedira derken ise mütevaziliğini kastediyor...Yani önce işine bakıyor,havalara girip uçmuyor Emre Çolak gibi..

[h=5]Galatasaray - Trabzonspor maçı, Şampiyonluğu 19:05'te kutlanabilmesi için 17:00'da oynanması kabul edildi.[/h]

Ünal Aysal: Trabzon maçından sonra 19.05 de taraftara süprizim var.

Futbol Mekanı

Acikcasi kulagimla duymadigim seylere inanmiyorum. Baskanin böyle birsey dedigine inanmiyorum.

Sürpriz falan filan, bunlar olmuyor artik. KAP´a bagliyiz zaten. Nereye sürpriz yapiyor?

Facebook sitelerinin cogu yalan dolan. Sürpriz varsa da Aslan filan getirir, tur attirir iste

Acikcasi kulagimla duymadigim seylere inanmiyorum. Baskanin böyle birsey dedigine inanmiyorum.

Sürpriz falan filan, bunlar olmuyor artik. KAP´a bagliyiz zaten. Nereye sürpriz yapiyor?

Facebook sitelerinin cogu yalan dolan. Sürpriz varsa da Aslan filan getirir, tur attirir iste

Bize yakın falan der şu oyuncu....O ceza kapsamına girmiyor..

[h=5]Galatasaray - Trabzonspor maçı, Şampiyonluğu 19:05'te kutlanabilmesi için 17:00'da oynanması kabul edildi.[/h]

allahim,cilek mi geliyor cilek allahim nani mi robben mi allah kabul ettsin

ilk hamlemiz MELO olmalı gec kalınmamalı

Bize yakın falan der şu oyuncu....O ceza kapsamına girmiyor..

Ben hicbiryerde Baskanin böyle bir aciklamasini görmedim. Twitter´da o kadar cok yanlis bilgiler dolasiyor ki.

Yok Drogba söyle böyle demis, Fenerbahce ezeli rakibimiz degilmis, yalan dolan yani.

Bu haber de biraz sallama gibime geliyor. Facebook sitesini mi ciddiye aliyoruz artik?

Yabancı Sol Bek, Stoper ve Önlibero

Yerli Artun, Ömer Kahveci, Şener, Alper, Ömer Toprak vs vs :yenieek:

931171_585820781451020_1977304323_n.jpg

Sneijder'e 10 Numarayı verdiklerine göre Melo'yu yavaştan unutmak lazım...

sneijder herhalde 10 numara giyecek.ama şu melo kalmayacak zırvalığını geçin artık.fatih hoca daha dün açıklama yaptı,melo kırgınsa kırgın ama alıcaz işte.

teryy haberleri vardı bugun aslı var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt