Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

ulkede 40'tan fazla sivil insan oldu . Biri konu acsin !

ulkede 40'tan fazla sivil insan oldu . Biri konu acsin !

Tüm saygımla söylüyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama konu açıp orada saatlerce konuşup, tartıştığımız da gelecek adına iyi veya kötü yönde bir değişim olacak mı? sadece konuşarak?

cevap istemiyorum renktaş sadece bu konuyu düşün ve etkili olacak başka bir şeyler yap konuşmak yerine :tiphat:

Tüm saygımla söylüyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama konu açıp orada saatlerce konuşup, tartıştığımız da gelecek adına iyi veya kötü yönde bir değişim olacak mı? sadece konuşarak?

cevap istemiyorum renktaş sadece bu konuyu düşün ve etkili olacak başka bir şeyler yap konuşmak yerine :tiphat:

Sadece konusarak olmayabilir lakin hic konusmayarak olmayacagi kesin .

TFF'ye karşı birleştiler !

Kaynak ; Ajansspor

Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla !

İnşallah sonuç verir ve en azından yedi + iki yabancılı sisteme geçeriz en azından :)

Yabancı sayısını kademeli olarak düşürmek için uzun vadeli bir program hazırlayan Futbol Federasyonu’nun ise kesinlikle geri adım atmayacağı, bu konuda gelecek tekliflere kapalı olduğu ifade edildi.

Konuşabilirsiniz ama burada degil Gscde pek çok kere denendi olmuyor tartışma platformu,on denetlemeli hicbi şekilde olmadı. daha önce denenmemiş bişey degil ki bu kadar ısrar etmenin anlamı yok millet birbirini yemesin diye acık şekilde anlattım umarım

konuyu uzatmaya gerek yok bu durum ile ilgili tek diyeceğim, kendi dünya görüşüm kimseye laf çarptırmak değil amacım. konuşmayı boş insanlar yaparlar.

Kim alınırsa alınsın yanında MELO olmalı . Bu takımda olmayı Melo hakediyor.

Hoslanmadigim bir üslup kardesim. 19 yasindasin, 27 yasinda bir adama canim benim gibi laflar yakismiyor.

Dönmek istiyor diye Atletico neden kazik yesin? Borcunu da ödemis diyorlar, neden kabul etsin?

Arda gitmek istiyor diye bu kazigi yiyecek halleri yok. Yok böyle bir dünya.

Sayın abicim, ben rahat bir insanım.. İstediğim gibi konuşmayı severim ama öyle düşündüğünüz gibi serseri tarzı bir rahatlık değil bu. Karşımdakine karşı tamamen hoşgörülü bir yaklaşım içersindeyim her zaman. :)

Ayrıca, Arda çok gelmek istiyorsa zaten her türlü gelir. Öylede gelir, böylede. Kendi alacaklarından vazgeçer, yine gelir.

Ne yani, bir Amrabat olamıyor mu ?

Gelecek adına ne olacak ben sana söyleyeyim. Milli refleks körelmeyecek. Vatandaşlar arasında ki dayanışma artacak. O 40 ölü arasında akraban olsun gel burada aynen bu söyledikleri söyle tamam mı güzel kardeşim . :ayatollah:

konuyu uzatmaya gerek yok bu durum ile ilgili tek diyeceğim, kendi dünya görüşüm kimseye laf çarptırmak değil amacım. konuşmayı boş insanlar yaparlar.

Susmayi secmek en guzeli degil mi bana dokunmayan yilan bin yil yasasin . Zavalli memleketim bocek gibi ezilmeye mahkum insanlarla dolu malesef :) .

Konuşabilirsiniz ama burada degil Gscde pek çok kere denendi olmuyor tartışma platformu,on denetlemeli hicbi şekilde olmadı. daha önce denenmemiş bişey degil ki bu kadar ısrar etmenin anlamı yok millet birbirini yemesin diye acık şekilde anlattım umarım

Dogru dogru super tepki . Memleketin insanlari olsun siviller oldun biz susalim . Zavalli memleketim bocek gibi ezilmeye mahkum insanlarla dolu malesef !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt