Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
ulkede 40'tan fazla sivil insan oldu . Biri konu acsin !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba geldi haftaya bizle kupa kaldiracak, ama senin avatar hala degismemis.
açtık ama siyasi bulundu![]()
Ciddi misin ?![]()
Tüm saygımla söylüyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama konu açıp orada saatlerce konuşup, tartıştığımız da gelecek adına iyi veya kötü yönde bir değişim olacak mı? sadece konuşarak?
cevap istemiyorum renktaş sadece bu konuyu düşün ve etkili olacak başka bir şeyler yap konuşmak yerine :tiphat:
TFF'ye karşı birleştiler !
Kaynak ; Ajansspor
Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla !
İnşallah sonuç verir ve en azından yedi + iki yabancılı sisteme geçeriz en azından![]()
TFF'ye karşı birleştiler !
Kaynak ; Ajansspor
Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla !
İnşallah sonuç verir ve en azından yedi + iki yabancılı sisteme geçeriz en azından![]()
Sadece konusarak olmayabilir lakin hic konusmayarak olmayacagi kesin .
Sadece konusarak olmayabilir lakin hic konusmayarak olmayacagi kesin .
Yabancı sayısını kademeli olarak düşürmek için uzun vadeli bir program hazırlayan Futbol Federasyonu’nun ise kesinlikle geri adım atmayacağı, bu konuda gelecek tekliflere kapalı olduğu ifade edildi.
anadolu takımları bu işi kabul etmez...
Hoslanmadigim bir üslup kardesim. 19 yasindasin, 27 yasinda bir adama canim benim gibi laflar yakismiyor.
Dönmek istiyor diye Atletico neden kazik yesin? Borcunu da ödemis diyorlar, neden kabul etsin?
Arda gitmek istiyor diye bu kazigi yiyecek halleri yok. Yok böyle bir dünya.
3 sene sonra : Mourinho TD, Drogba Sportif direktör. Güzel olmaz mıydı
Tüm saygımla söylüyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama konu açıp orada saatlerce konuşup, tartıştığımız da gelecek adına iyi veya kötü yönde bir değişim olacak mı? sadece konuşarak?
cevap istemiyorum renktaş sadece bu konuyu düşün ve etkili olacak başka bir şeyler yap konuşmak yerine :tiphat:
konuyu uzatmaya gerek yok bu durum ile ilgili tek diyeceğim, kendi dünya görüşüm kimseye laf çarptırmak değil amacım. konuşmayı boş insanlar yaparlar.
Konuşabilirsiniz ama burada degil Gscde pek çok kere denendi olmuyor tartışma platformu,on denetlemeli hicbi şekilde olmadı. daha önce denenmemiş bişey degil ki bu kadar ısrar etmenin anlamı yok millet birbirini yemesin diye acık şekilde anlattım umarım