Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Gelecek adına ne olacak ben sana söyleyeyim. Milli refleks körelmeyecek. Vatandaşlar arasında ki dayanışma artacak. O 40 ölü arasında akraban olsun gel burada aynen bu söyledikleri söyle tamam mı güzel kardeşim . :ayatollah:

çok dar görüşlü bir cümle kurmuşsun. ne dediğimi bile anlamamışsın.

ben konuşmaya karşı olduğumu belirttim, harekete değil

'ARDA'NIN DÖNÜŞÜ HİÇ SÜRPRİZ OLMAZ'

"Atletico Madrid’de oynayan Arda Turan’ın geri dönmesini istediklerini vurgulayan Aysal, şöyle konuştu: “Ama Arda’yı takımı bırakmıyor. Sol tarafta ihtiyacımız var. Ben A.Madrid başkanına ‘Bizim oyuncumuzu değerlendirmek istemiyorsan geri alırız’ dedim. Arda da istiyor. 12 milyon euroya verdik ama aynı ücrete geri almayız. 22 yaşındaki futbolcuyu gönderiyorsun 25 yaşında geri alıyorsun. Arda bu sezon geri dönebilir, bu da kimse için sürpriz olmasın. Ama başkanları antrenörün bırakmak istemediği 3 oyuncudan bir tanesi dedi.”

ÜNAL AYSAL

Dar görüşlü cümle şöyle olur arkadaşım ==> "konuşmayı boş insanlar yaparlar."

Madem konuşmayı boş insanlar yapıyor neden bir insan hayatını belli bir konuda uzmanlaşmak için harcayıp orda burda panellere katılır. Veya dünyada neden öğretmen diye bir kavram var ? Veya sen birisiyle konuşmadan nasıl anlaşıyorsun.

Benim söylediklerim dar görüşlülükse sen o geniş görüşünle bana cevap dahi verememişsin , verebileceğini de sanmıyorum.

'ARDA'NIN DÖNÜŞÜ HİÇ SÜRPRİZ OLMAZ'

"Atletico Madrid’de oynayan Arda Turan’ın geri dönmesini istediklerini vurgulayan Aysal, şöyle konuştu: “Ama Arda’yı takımı bırakmıyor. Sol tarafta ihtiyacımız var. Ben A.Madrid başkanına ‘Bizim oyuncumuzu değerlendirmek istemiyorsan geri alırız’ dedim. Arda da istiyor. 12 milyon euroya verdik ama aynı ücrete geri almayız. 22 yaşındaki futbolcuyu gönderiyorsun 25 yaşında geri alıyorsun. Arda bu sezon geri dönebilir, bu da kimse için sürpriz olmasın. Ama başkanları antrenörün bırakmak istemediği 3 oyuncudan bir tanesi dedi.”

ÜNAL AYSAL

Solda Arda Sağda Robben :ayatollah:

konuşmadan hareket nasıl olacak peki düşündün mü? kuzey afrikadaki ayaklanmaların bi çoğu facebookta örgütlenen insanlar tarafından başlatıldı. türkiyede ise bordoklavyeliler diye aşağılanıyor insanlar nedense böyle konular konuştuğunda. biz GS taraftarları olarak tek bildiği futbol olan apolitik insanlar değiliz ve ülkemizde olan biten hakkında seviyeli tartışmalar yapabilmek için de en uygun yer burası.

Dar görüşlü cümle şöyle olur arkadaşım ==> "konuşmayı boş insanlar yaparlar."

Madem konuşmayı boş insanlar yapıyor neden bir insan hayatını belli bir konuda uzmanlaşmak için harcayıp orda burda panellere katılır. Veya dünyada neden öğretmen diye bir kavram var ? Veya sen birisiyle konuşmadan nasıl anlaşıyorsun.

Benim söylediklerim dar görüşlülükse sen o geniş görüşünle bana cevap dahi verememişsin , verebileceğini de sanmıyorum.

bir konuda uzmanlaşmak için konuşmak mı gerekiyor çalışmak mı?

konuşmak araçtır iletişim kurman için. Amaç olarak kullanmak boş insanların yaptığı şeydir.

neyse renktaş konunun içine etmeyelim. insanlar futbol konuşmak için geliyor bizim ikili tartışmalarımız için değil.

sana karşı incitici bir davranışta bulunduysam özür dilerim

bir konuda uzmanlaşmak için konuşmak mı gerekiyor çalışmak mı?

konuşmak araçtır iletişim kurman için. Amaç olarak kullanmak boş insanların yaptığı şeydir.

neyse renktaş konunun içine etmeyelim. insanlar futbol konuşmak için geliyor bizim ikili tartışmalarımız için değil.

sana karşı incitici bir davranışta bulunduysam özür dilerim

Konu daha fazla dağılmasın , haklısın :yenieek:

Transferde adı Galatasaray ile anılan John Terry, Aston Villa karşılaşmasının 74. dakikasında sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.

terry ne zaman oynasa sedyeyle oyunu terk ediyor

nani gelirse fark yaratır bayaaaa taklalarrr

bkz:keita

Nani ile 3.transfer sezonu olacak gibi..

Robben , Nani veya başka bir yabancı kanat transferi için ilk 11'de 7 veya 8 yabancıya izin çıkması şart bence.

Açıklamamız güzel olmuş bugun helal Yönetim:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Yabancı sayısını kademeli olarak düşürmek için uzun vadeli bir program hazırlayan Futbol Federasyonu’nun ise kesinlikle geri adım atmayacağı, bu konuda gelecek tekliflere kapalı olduğu ifade edildi.

Birilerinin getirdiğini elbet birileri gönderecektir...

City-Wigan Kupa Finalinde,Wigan'lı Henry McManaman tek basına City savunmasını yatırıp-kaldırdı.Rahat calımları,topla hızlıca ceza sahası icine dalısları ve atletik yapısı ile messi-robben tarzında bir oyuncu olabileceginin sinyallerini verdi.Merceğe alınmasında yarar var.

Gene Wigan'lı Aroune Kone ileride top tutabilme,servis yapma,sürati ve atletik yapısı ile Drogba'ya cok iyi bir yedek olur.İlk 11'dede rahatlıkla oynar,bu tür oyuncuların Süper Ligde durdurulması cok zor.Aroune Kone Süper Ligde her takımın basına bela acacak tarzda komple bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt