Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
18 lik kadroda olmadigini bilmiyor
ya video dona dona anlayamadık ki ne olmuş
18 lik kadroda olmadigini bilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba ve Sneijder yedek kadroda mı yoksa benim gözlerim mi bozuldu.:confused::confused::confused:
Eboue'yi silmiş millet. Diyecek bir şey yok. Futboldan çok iyi anlıyoruz (!)
Şener'i hiç izlemedim. Gerçekten Eboue'nin yerini dolduracak bir oyuncu mu?
bende donmuyor ama anlatayim sana kisaca bari.
coentrao kadroda yok yani yedeklerde yok aslinda ama adam yedek kulübüse gelmis oturmus . yanindaki casillas benzeme yahu senin ne isi var diye soruyorlar herife. coentraoda hee?! diye durakliyor. calisalasda kulagini fizilidiyor kadroda yoksunki bugün diye. coentraoda ..dalga mi geciyorsun benimle diye kafa yapior. casillasda ya ne dalgasi inanmiyorsan orda hoca git sor. oda kalkiyor hocaya soruyor dogal olarak![]()
sonra ise trübüne cikiyor . ronaldo sonra geliyor kafayi yemis isareti yapior![]()
oğlum bende video açılmıyor açılsada doluyor donuyor işyerinde kısıtlama var bence donmuyor ne demek![]()
ya abi elbet birileri silinecek ne alakası futboldan anlamakla o kalsın bu kalsında kim gidecek bi 11 yapın görelim bizde
yahu okadar uzun videoda degil ki. 1.30 dk lik video. senin is yerinde net tas devrinden mi kalma?
Eboue'yi sileceğime sol bek ve stoper oynayabilen bir yabancı alırım. Sol beke ve stopere yerli yedek alırım. Form durumuna göre ayarlarım.
dünden sonra anladim ki; Hamit seneye 11 oyuncusu olursa sampiyonluk hayal olabilir..
Alper keser bu Hamit'i.
valla cift forvet tercihi sorgulanmali bence, bizim artik kanat oyuncusu almamiz lazim. önde bekleyen iki adam top rakipteyken cok sorun cikariyor
Muslera
Eboue semih lescott clichy
Inler(melo) selcuk
Robben sneijder arda
Drogba
7 yabanci oluyor cl icin cok iyi kadro ama ligde birileri yedek kalir