Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

"Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, yeni sezonda golcü oyuncuları Gerard Gohou'yu kadrolarında düşünmedikleri için yolların ayrıldığını açıkladı."

Takip eden var mıydı ? İş yapar mı ? Alternatif ?

"Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, yeni sezonda golcü oyuncuları Gerard Gohou'yu kadrolarında düşünmedikleri için yolların ayrıldığını açıkladı."

adamın sözleşmesi bitti zaten ptt 1.ligde iş yapıyordu ama birde emenike gibi süperlig performansını görmek lazım bilemiyorum fildişi milli takımına seçildi muallakta kaldım

711678_Galatasaray_SK.jpg

Renktaşlar 4-2-3-1 sistemi kadromuz ve sisteme uygun alternatif oyuncu önerisi

bende kendi kendime dusunuyorum ne ictim lan sabah sabah diye..

allah iyligini versin

adamın sözleşmesi bitti zaten ptt 1.ligde iş yapıyordu ama birde emenike gibi süperlig performansını görmek lazım bilemiyorum fildişi milli takımına seçildi muallakta kaldım

Yabancı sınırı olmasa alınırdı, Drogba ile de 1 sene antrenman yapıp geliştirebilirdi daha da kendisini.

Gerçekten deli ediyor şu sınır muhabbeti. Yoksa iyi alternatif olabilirdi.

Fanatik Web TV - Meireles'ten şok haraket!

Ne küfür etsem bilemedim . Ama şunu biliyorumki, eğer bigün bi şans eseri bile olsa Emre, Volkan ve Meireles'i görürsem Allah kuran çarpsın tekme tokat dalıcam. 4 Yıldır Profosyonel olarak Kickbox eğitimi alıyorum, Ring'den başka sadece 1-2 kişiyle papas oldum, ama en iyisini bunların üstünde denerim. Kurban Olduğum Allahım keşke şunların birini bile gösterse bigün bana ya :@ Allahın karaktersiz pislik herifleri. Anca Karıköy'de bir tarafları kalkıyo zaten. Ulan deli oldum Allah çarpsın şu beyinsiz topluluğuna bak ya.

adriano yu kapalim,

barca ile yollari ayrilacak ayrica mascherano da gonderilecek mis

bize gore degil/olamaz

defansa ve kanatlara lazım ama bunları türklerden bulursak yada gurbetçilerden daha iyi olur .

Söyle yavas yavas birini patlatsak da oyalansak taraftarlar olarak :)

adriano yu kapalim,

barca ile yollari ayrilacak ayrica mascherano da gonderilecek mis

İkisinin de talibi çok olurda Adriano gelirse çok güzel olur.Mascherano da Melo'yla kıyaslarsak hem stoper hem ön libero oynatabileceğimiz için sanki daha iyi olur gibi.

egeli olduğum için denizlide oynarken bir kaç maçını izledim cok dengesiz günü gününe uymayan bir oyuncu denizli süper lige bu adam yüzünden çıkamadı k.erciyeste aşı tuttu çıkardı süper lige hiç güvenilmez biri gekası 10 kere tercih ederim gohou yerine.

Abidal demiş İspanyol gazeteler.35 yaş transferleri yapmayalım artık..

Yerli Transferler: Arda Turan, Serdar Aziz, Alper Potuk, Gökhan Inler, Umut Bulut, Eren Derdiyok, Kerim Frei (kiralik), Gökhan Töre (kiralik)

Yabanci Transferler: Chedjou veya Douglas, Wellington (Sao Paulo), Assoue-Ekotto, Bony Wilfried, Wijnaldum.

Belki dünya stari filan yazmadim ama gerktigini'de düsünmüyorum. Bence müthis kadro olur!

:D Abidal'i yazmışlar bence kesin doğrudur

Yerli Transferler: Arda Turan, Serdar Aziz, Alper Potuk, Gökhan Inler, Umut Bulut, Eren Derdiyok, Kerim Frei (kiralik), Gökhan Töre (kiralik)

Yabanci Transferler: Chedjou veya Douglas, Wellington (Sao Paulo), Assoue-Ekotto, Bony Wilfried, Wijnaldum.

Belki dünya stari filan yazmadim ama gerktigini'de düsünmüyorum. Bence müthis kadro olur!

Douglas: Kötü, Aykut Demir'i tercih ederim buna

Bony: Öncelik degil

Wijnaldum: Öncelik degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt