Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

alamamakdan daha iyidir. alper simdiki systemizde cok önemli bir oyuncudur. hamitin yerine koy takir takir isler bu system. hamit malesef tek pass hizli düsünemiyor pass alisverisinde. alper ise tam tek pass uzmani. hizli düsünüyor . Selcuk-sneijder-melo-alper--->>> tek pass uzmanlari hepside.

Ya tabiki de alamamaktan iyidir, bende istiyorum gelmesini de işte şu maddeyi koydurmama yolunu bulabiliriz umarım.

Ya tabiki de alamamaktan iyidir, bende istiyorum gelmesini de işte şu maddeyi koydurmama yolunu bulabiliriz umarım.

koyarlar büyük ihtimalde. sercan yildirimda da koymuslardi ayni maddeyi. bizim bu yönetimin politikasi. ardayida koz olarak kunlaniyorlar. bakin kaptinimizi bile yurt disina satik gibisine. biz digerlerine bezemiyoruz ve sayre. fener mesela türklerin önünü kesiyor yurt disina gitmemeleri icin ne varsa yapiorlar. gökhan gönül bin kere gitmisdi ama aziz engel oldu. bizimkiler oyuncu istiyorsa ve fiyatda az cok iyi ise yol aciyor

Assou-Ekotto Tottenham'dan ayrılıyormuş.

sol beke ilaç olur

koyarlar büyük ihtimalde. sercan yildirimda da koymuslardi ayni maddeyi. bizim bu yönetimin politikasi. ardayida koz olarak kunlaniyorlar. bakin kaptinimizi bile yurt disina satik gibisine. biz digerlerine bezemiyoruz ve sayre. fener mesela türklerin önünü kesiyor yurt disina gitmemeleri icin ne varsa yapiorlar. gökhan gönül bin kere gitmisdi ama aziz engel oldu. bizimkiler oyuncu istiyorsa ve fiyatda az cok iyi ise yol aciyor

Aynen..Zamanında bu konuda bi kez hata yaptık o da Hasan Şaş'ı satmamaktı..Adamın nerdeyse o yıldan sonra kariyeri bitti, yıldızı söndü baya..Bir oyuncuyu zamanında satmazsan sonra sana da fayda etmiyor..Zamanı geleni yollayacaksın, açacaksın önünü.Hem sen kazanacaksın hem de oyuncu kazanacak.

heycan lazım.ya bi transfer patlatıcaz,ya da şikeyle ilgili ,ırkçılıkla ilgili fener bi ceza alacak..:D

bu forum hep böyle miydi:o

bugün bir arkadaş barcelonalı yıldız tamam gibi bir konu açtıydıda kapatıldıydı sonra yasak diye adriano muydu o var mı bilen ne kadar doğrudur ?

bugün bir arkadaş barcelonalı yıldız tamam gibi bir konu açtıydıda kapatıldıydı sonra yasak diye adriano muydu o var mı bilen ne kadar doğrudur ?

Abidal´i diyor. Son durumundan haberim yok ama elestirilerin sonu gelmez acikcasi. Hem yasli, hemde böbrek nakli olayi vardi. Kimseye anlatamazsin

Canım benim. En son kadroyu ben yaptım. Zeka anlayışın bumu senin. Konuşturma şimdi milletin ortasında. Senin gibi haddini bilmeyenler yüzünden ' doğruları ' söylüyoruz diye ceza alıyoruz sonra. Hadi şimdi doğru üslub kullanmasını öğren de sonrasında gir buraya. İhtiyacın olucak çok

canımlı cicimli konuşma evlat. bide üsluptan bahsediyosun :asd: Konuş bakayım ne diyeceksin ? konuştuğunu pek görmedim gerçi , mesajlarının çoğu aynı kadroyu yazıp durmak :lol:

İlk transferimiz kim olacak acaba? Şuan için Alper Potuk gibi duruyor ama Alper olayı hiç belli olmaz. Her an fb'ye ya da başka bir takıma imza attığını duyabiliriz...

[TABLE="width: 500"]

[TR]

[TD]7 yabancılı. [/TD]

[TD]6 Yabancılı[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
712784_Galatasaray_SK.jpg
[/TD]

[TD]
712786_Galatasaray_SK.jpg
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Terim'in "Gelecek sezon Burak'a sürprizimiz var" açıklamasından sonra Terim'in kafasında hem Burak'ı kullanacağı hem de Burak'da daha fazla sorumluluk almasını isteyeceği bir sistem olduğunu düşünmeye başladım. Bana göre en yüksek ihtimal 4-3-3:

Muslera

Transfer Semih Transfer Transfer

Alper Sneijder Selçuk

Robben/Arda Burak Drogba

Robben yerine Arda olursa Arda solda Drogba sağda oynar. Sneijder Mourinholu İnter dönemindeki gibi CM pozisyonunda forma giyer. Robben olursa stoper yerli, Arda olursa yabancı olur.

Yapılan transferler yönümüzü belirleyecek, ama benim tahminim seneye farklı bir sistem oynamayacak olsak, Terim böyle bir açıklama yapmazdı.

Fatih hoca 4-3-1-2'ye göre transfer yapacak bence, stoper-sol bek istiyoruz, Alper'le görüsüyoruz bir de ön tarafa adam alinacak dedi (bundan kasti umut bulut degildir diye düsünüyorum, forvete umut alinir baska da ucuz alternatif belki olabilir) ama kanat oyuncusu istiyor bir tane. sneijder veya forvetlerden biri sakat/cezali olunca hemen sistem degistirelim diye. amrabat olmadi.

XY bitmis. 99% bizde , geyini sikayet edenlere slm'larimi iletiyorum :b5:

sizi tek tek, evden aldiracam.

bu sezon transfer bütcemis ne kadar, bir yönetici bunla ilgili birsey söyledi mi`?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt