Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bu kadar dogru hamlelerden sonra vites düsürmenin bir anlami yok. Para harcamaktan korkmayin yahu.

Iyi oyunculardan zarar gelmiyor gördügümüz gibi. Zamani gecmis cürük cileklerin takima faydasi olmaz.

Öglen Malouda ismini duydum ki kafayi yiyecektim neredeyse. O zaman 1 tane adam alin, ama herkesi costursun.

Birilerini adam edecegiz diye gidecek yine aylarimiz.

bazilari defansa thiago silva, solbeke marcelo, kanata robben/ ribery istiyor, uyanin ruyadan

Çok da yıldız fetişini abartmayın açıkçası.Kaç tane ultra kalite adam küçük takımlardan çıktı.İlla iyi olduğuna inanmanız için önce büyük takıma gitmesi mi lazım

evet bende de absürt sol sağ açık muhabbeti,1 arda nın gitmesi 2 shaqiri transferinin olmamasıyla başladı.ne riera ne amrabat çare olmadı,şurası gerçekki ve bende istesemde sneijder in oyun yapısında yeri olmamasına rağmen isminden dolayı alınmasıyla artık açığa oyuncu alınsa bile yerli veya yabancı nasıl oynanacağıda muamma oldu.keza drogba nın olduğu düşünüldüğünde bu kadar yabancı ve sneijder in olduğu bi formasyonda bu takım hangi sistemle oynayacak orası da muamma.robben alındı farzedelim nerde oynayacak bu kadar adam bir arada.ben şahsen kendi adıma bu takımda olmazsa olmaz yabancı olarak kendi oyuna vermiş bir melo dan vazgeçemem.snijder drogba dahi olmasa yerine adam bulunur kanaatindeyim ama melo nun orta saha ya kattığı çeviklik ve oyunu rahatlamayı başka bir adamla sağlayabilmek zor.şöle olsa aslında daha iyi olurdu ve etkin olurdu.sneijder alınmayıp şu anda robben alınmış olsaydı hepsinden daha iyi olurdu sistem falanda düşünmek zorunda kalınmazdı.şu anda açığa oyuncu alsan bile nasıl oynanacak ve kim oynayacak kocaman bir muamma.

bazilari defansa thiago silva, solbeke marcelo, kanata robben/ ribery istiyor, uyanin ruyadan

Alper Abi , o kadar da değil ama en azından stopere bir Rami , Lescott , sol beke Coentrao , Adriano , Clichy , Cissokho , Kolarov şart.

Coentrao , Adriano ve Kolarov fırsat transferi olarak harika olur örneğin , üçü de gözden çıkarıldı bildiğim kadarıyla :) Cissokho'yu da almak çok zor olmasa gerek.

Alper Abi , o kadar da değil ama en azından stopere bir Rami , Lescott , sol beke Coentrao , Adriano , Clichy , Cissokho , Kolarov şart.

Coentrao , Adriano ve Kolarov fırsat transferi olarak harika olur örneğin , üçü de gözden çıkarıldı bildiğim kadarıyla :) Cissokho'yu da almak çok zor olmasa gerek.

Adriano ve Chedjou artar bile

Türk stoper lazım beyler. Birde Eboue nin sol bek versiyonu

Adriano ve Chedjou artar bile

Doğru , sol beklerin arasında en zorları Coentrao ve Clichy ama diğer üçlüden herhangi biri neden olmasın.

Stopere gelirsek , Chedjou'yu da izledim biraz ancak tam anlayamadım , Yeni Bülent'imizin yanına Yeni Popescu'muz olabilir mi , her anlamda ?

Coentrao,Lescott.

Hayal ile HIC ama HIC alakasi yok, Real Madrid'den Manchester City'den oyuncu almak hayal degil, okadar da abartmayin, simdi kalkip David Silva'yi istemeyiz herhalde ama eger yeterince Para olursa neden olmasin ?

n_valencia_valencia_cf_wallpapers-4969368.jpg

Fatih_Terim_defans_icin_onu_istiyor_n.jpg

Transferi bitir:cool:

Yakaldığımız ivmeyi quaresma ve malouda transferiyle sekteye uğratırız. Q7 gittiği takımda ne katkı verdi ne yaptı çok merak ediyorum. Hele malouda ya falan hiç gelmiyorum ben futbolu bırakmıştır diye düşünmüştüm bi ara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt