Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Quaresma tipi oyuncularin modasi 10 sene evvel gecti acikcasi. Böyle tip futbolcu kalmadi, böyle futbol da kalmadi.

Quaresma 1 saniyede atacagi pasi, bilek hareketi yapacagim diye 15 saniyede atiyor. Hareket yaptigiyla kaliyor.

1 sezonda 3 kere trivela ortasi veya golü yapacak diye Quaresma´ya katlanamayiz biz.

Quaresma 3 gol 6 asist gibi ortalamalarla oynuyordu. Amrabat bunu yarim sezonda yapti. Ikinci yari piyasada yoktu zaten.

Ha orası öyle de onlar olmazsa da Cissokho veya Kolarov'a da hayır demem ama benimde öncelik sıram ;

Coentrao > Adriano = Clichy > Cissokho = Kolarov'dur.

Peki stoperi ne yapacağız ?

Bize yeni bir Popescu şart.

Valla ben artik hic bir oyuncu önermek istemiyorum. Bekleyip bakacam, burda önersekte birsey olmuyor. Kafa bile yormak istemiyorum. Gündeme düsenler ile kadro yapariz, yani Chedjou/Nani/Terry/Quaresma fln.

Coentrao > Clichy > Adriano >Kolarov>Cissokho

Taraftar olarak biraz kendimizi yüksekte görüyoruz bence.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final geldi ama unutmayalım ki şansımız epey yardım etti. Her sene buraları görmek çok zor. Seneye gruptan çıkacağımızın garantisi yok. Hepimiz yeniden oralarda olmak isteriz ama bunun zor hatta çok zor olduğunun farkında olmalıyız.

Transferi de böyle düşünmek lazım. Drogba ve Sneijder'ı aldık ama unutmayalım ki biri serbestti diğeri kulübünde istenmeyen adamdı. Bu nedenle artık her transfer en az bu isimlerin seviyesinde olmalı demek doğru gelmiyor bana.

Beklentileri çok yüksekte tutmak sonradan büyük hayal kırıklıklarına sebep olabilir.

güvenilir kişi şahsımca

Taraftar olarak biraz kendimizi yüksekte görüyoruz bence.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final geldi ama unutmayalım ki şansımız epey yardım etti. Her sene buraları görmek çok zor. Seneye gruptan çıkacağımızın garantisi yok. Hepimiz yeniden oralarda olmak isteriz ama bunun zor hatta çok zor olduğunun farkında olmalıyız.

Transferi de böyle düşünmek lazım. Drogba ve Sneijder'ı aldık ama unutmayalım ki biri serbestti diğeri kulübünde istenmeyen adamdı. Bu nedenle artık her transfer en az bu isimlerin seviyesinde olmalı demek doğru gelmiyor bana.

Beklentileri çok yüksekte tutmak sonradan büyük hayal kırıklıklarına sebep olabilir.

Kimse gidin bize Ronaldo´yu getirin demiyor zaten. Robben, Di Maria gibi isimler de düsük ihtimal olabilir, kabul. Ama Quaresma, Malouda gibi isimlere yönelmenin de anlami yok yani. Haluk Yürekli, Ftw, Osman Altunterim, Baris Cenk Akkaya gibi isimler agiz birligi etmiscesine Quaresma diyorsa, ciddiye alacaksin. Benim hosuma gitmedi acikcasi. CL´de Muslera, Drogba, Sneijder, Selcuk´lu bir takimda oynamak isteyen bircok kaliteli futbolcu bulursun. Gerekirse 10-15 Milyon da basarsin, ama direk katki yapacak bir yildiz alirsin yani. Galatasaray´in havasi o kadar da kücümsenmemeli.

Ujfalusi'nin sözleşmesi bitiyor onu yollarsın da diğerlerini ha deyince satabilir misin onu bilmiyorum.Özellikle Riera'nın yıllık ücretini kimse vermez.

maas ödemek yerine oturup anlasip karsilikli olarak fesh edebiliriz, 1.5 milyon euro falan verip göndeririz gerekirse. oynamayacak adami ben ne yapayim.

Birsey bildigi yok, baktim simdi tvitlerine.

Ben takip ediyorum da devre arasından biri az konuşuyor ama konuştuklarının çoğu doğru çıkıyor.Drogba konusunda mesela 34Cimbom34 Irmak Kazuk filan daha hiç bir şey söylememişken kesin gelecek diyordu.

son bomba kim?

Kimse gidin bize Ronaldo´yu getirin demiyor zaten. Robben, Di Maria gibi isimler de düsük ihtimal olabilir, kabul. Ama Quaresma, Malouda gibi isimlere yönelmenin de anlami yok yani. Haluk Yürekli, Ftw, Osman Altunterim, Baris Cenk Akkaya gibi isimler agiz birligi etmiscesine Quaresma diyorsa, ciddiye alacaksin. Benim hosuma gitmedi acikcasi. CL´de Muslera, Drogba, Sneijder, Selcuk´lu bir takimda oynamak isteyen bircok kaliteli futbolcu bulursun. Gerekirse 10-15 Milyon da basarsin, ama direk katki yapacak bir yildiz alirsin yani. Galatasaray´in havasi o kadar da kücümsenmemeli.

Genel olarak size katılıyorum. Yabancı tercihini kariyeri bitme noktasındaki adamlardan yana kullanmak bazı istisnalar dışında (mesela Drogba) hayal kırıklığı oluyor.

Şartlarımız uygunsa (kulübün mali yapısı vb.) daha iyilerine yönelmeliyiz kesinlikle.

Fakat yüksek maliyetler için şartlar uygun değilse Quaresma için çok karamsar olmadığımı söylemeliyim.

Ekotto ..... Sefa yılmaz.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt