Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

bir senedir oynamayan adamdan büyük beklentin yoksa tamam ,ama gelip fark yaraticak diye beklersen hayal kirikligina ugrarsin kardes.

zaten yabanci sayisi düsecek ,böyle bir adamlan kadroyu sisirmeyi dogru bulmuyorum.Ha buarada robben gibi adama o büyük paralari verilmesinede karsiyim .

Ben fark yaratacak diye beklemiyorum ki ayrıca Katarda 2.yarı oynamış düzenli 1 sene değil benim için oyun tıkandığında gol bulamadığımızda güreşçimiz Amrabat gireceğine yetenekli skor yapabilecek bir q7 nin girmesi ki bunuda yapabilir.

Abi ne Necati'si artık bildiğin Türk dizileri gibi durum olur artık.

Umut'u 3. forvet yapacaksan 4. forvete git genç oyuncu al

kimi ala bilirsin genc forvet yedekde sesini cikartmayacak ?! yada dogrusu genc oyuncu oynamak ister gelismesi icin ama ordaki yedek forvet ligde burak ve drogba sakatlik yada ceza yemedigi sürece zor oyuna girer bence. yasli takimi camiayi bilen necati süper olur bence bu durumda.

seninde bi dedigin bi dedigini tutsun. kendin teklifle geliyorsun. anlamamışsın olayı bişi diyorsun eglen takıl diye idarelik bişiler diyorum sonra hala vıdı. neyse bay bay beni anlayacak insanlarla konuşurum ben

kardes camini ac temiz hava gelsin odana ,rahatla biraz

ne bu tripler önyargili yazmalar falan ,ALLAH akil versin

Ben fark yaratacak diye beklemiyorum ki ayrıca Katarda 2.yarı oynamış düzenli 1 sene değil benim için oyun tıkandığında gol bulamadığımızda güreşçimiz Amrabat gireceğine yetenekli skor yapabilecek bir q7 nin girmesi ki bunuda yapabilir.

katar takımıyla 12 maçın 9'unda oynamış.

Düzenli hali bu mu

kimi ala bilirsin genc forvet yedekde sesini cikartmayacak ?! yada dogrusu genc oyuncu oynamak ister gelismesi icin ama ordaki yedek forvet ligde burak ve drogba sakatlik yada ceza yemedigi sürece zor oyuna girer bence. yasli takimi camiayi bilen necati süper olur bence bu durumda.

Abi senin alt yapında rekor ücret ile alınmış(alt yapı bazında) İsmail Berk Ünsal var.

Necati'ye saygısızlık değil sözüm ama 4. forvet olarak şu vakitten sonra Necati duracağına o çocuk dursun

herseyin hayirlisi kardesim

necatiyede ispanyada güresci diyorlardi ,ama adam tr farkli oynuyordu

@Engin Talü

TS'in baskan adayina ne diyon? Yaparmi birseyler..

yapamaz. kafası iyi degil.

kardes camini ac temiz hava gelsin odana ,rahatla biraz

ne bu tripler önyargili yazmalar falan ,ALLAH akil versin

ya ne diyorsun alıntılama beni çok iticisin zaten neden uzatıyorsun kendin satşıyorsun sonra camıma karşıyorsun arkdaşım seni ilgilendirmez. fikrin olursa gelirsin memnuniyetle çürütürüm aam o zamana kadar gölge etmeyiniz . lütfen tartışıp renktaşların canını sıkmaylm buna hakkın yok

Abi senin alt yapında rekor ücret ile alınmış(alt yapı bazında) İsmail Berk Ünsal var.

Necati'ye saygısızlık değil sözüm ama 4. forvet olarak şu vakitten sonra Necati duracağına o çocuk dursun

ismail berk daha hic bir cekilde ne hazir fizik bakimindan nede onu yedekde otursun diye harcamayiz. ismail iyise kiralik verirsin en az 1-2 sene oynaya bilecek düzenli bir takima. hem tercübe kazanir hemde fizik olarak hazirlar kendisini. öyle yedek birakmayla olacak isler degil bu malesef. ismailde kalite varsa bir cekilde dedigin gibi bu böyle olur. ismail ne dorgbayi nede buraki kese bilecek birisi su anki durumu ile.

12 maçın 9 u düzenli oynamak değil düzenli demek değil mi şimdi ? Sana göre nasıl düzenli olacaktı 12 maç varmış 9 unda oynamış 20 maç vardıda 9 undamı oynamış ??

7x9=63 gün aralar filan desek 3 ay lık period da 9 maç oynamak düzenli ise eyvallah.

kendi hatası değil az maç oynaması ama 3 ay da 9 maç komik

12 maçın 9 u düzenli oynamak değil düzenli demek değil mi şimdi ? Sana göre nasıl düzenli olacaktı 12 maç varmış 9 unda oynamış 20 maç vardıda 9 undamı oynamış ??

tabi katardaki toplan ,avrupada oynanan bir degil kardesim

yani demek istedigim katarda yüz mac oynasa ne yazar,katar dedigin emekli topcular sirki

bak drogba bile cinde ne halere düstü

seneye yabancı yedek de olmayacak.kadro da yapasım yok.sistem değişecek mi o da belli değil.kafamda deli sorular :confused:

ismail berk daha hic bir cekilde ne hazir fizik bakimindan nede onu yedekde otursun diye harcamayiz. ismail iyise kiralik verirsin en az 1-2 sene oynaya bilecek düzenli bir takima. hem tercübe kazanir hemde fizik olarak hazirlar kendisini. öyle yedek birakmayla olacak isler degil bu malesef. ismailde kalite varsa bir cekilde dedigin gibi bu böyle olur. ismail ne dorgbayi nede buraki kese bilecek birisi su anki durumu ile.

Abi sen bu adamı ilk önce biraz tecrübe yi kendi elinde kazandıracaksın başka takıma göndermeden önce.

Yoksa oradaya gider antrenman yapar gelir

Necatiye tipten dolayı diyorlardı zannedersem biraz Sumolara benzediği için.Amrabat stili olarak öyle.

yok kardes

ispanyadaki takimin baskani ,türkiyede topcumu aldik gürescimi aldik anlamadim dedi

necati ispanyada rezil bir top oynamisti,bir iki gol atmisligi vardi koca sezonda

yapamaz. kafası iyi degil.

ya ne diyorsun alıntılama beni çok iticisin zaten neden uzatıyorsun kendin satşıyorsun sonra camıma karşıyorsun arkdaşım seni ilgilendirmez. fikrin olursa gelirsin memnuniyetle çürütürüm aam o zamana kadar gölge etmeyiniz . lütfen tartışıp renktaşların canını sıkmaylm buna hakkın yok

.

seneye yabancı yedek de olmayacak.kadro da yapasım yok.sistem değişecek mi o da belli değil.kafamda deli sorular :confused:

bu Tff orda kalamaz. kalsa bile bu yabanci uygulamasi kesinlikle degisir. bu Tff kim yahu kafasina ögre onu bunu degistiriyor. babalarin ciftligini zanetiler herhalde orasini. secilmis federasyon olsa ya neyse diyecem ama adamlar resmen bir sike sürecini hal etmek icin getirilmis bir insanlik toplumu oldugunu 3 yasindaki cocuk bile biliyor. bukadar siirt alemi yeter vallahi. herkez bildigi isine dönsün. tff ye futboldan adamlar gelmeli artik ordakilerde artik tüp satmaya mi devam eder yoksa bilmem ne mi hicde umrumda degil futboldan uzak dursunlarda. ben bunlara tv den bile futbol izeltirme yasagini koyarim yemin ediyorum.

yok kardes

ispanyadaki takimin baskani ,türkiyede topcumu aldik gürescimi aldik anlamadim dedi

necati ispanyada rezil bir top oynamisti,bir iki gol atmisligi vardi koca sezonda

Onların 1-2 takım hariç tırt liginden gelenlerde top oynayamıyor. Bknz : Guiza-Nihat vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt