Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

City, Kolarov'u 10 milyona birakabilirmis. Böyle haberler var. Verip alalim 10 milyon. Kafamiz rahat etsin, yillardir sol bekimiz yok.

biri bi önceki yazdgıma yorum yapsın renkdaslar yada baksın kötü hissettim okadar yazdım :D

Alper - Kerim - Quaresma - Chedjou - Adriano/Carlinhos - Taylan - Necati

bunlar gelir transfer sezonu kapanır zaten çoğu yerde bu isimler yazıyor...

biri bi önceki yazdgıma yorum yapsın renkdaslar yada baksın kötü hissettim okadar yazdım :D

yabancı konusu öyle ama türklerle oynayacağız diye kalite düşürmeninin bir anlamı yok bence.hoca da böyle düşünüyor demek ki stoperde toprak veya taşçının ismi hiç geçmedi.büyük ihitmal chedjou yu aldık.sol bek zaten yabancı olacak.hoca rotasyonla hallederim diye düşünüyor demek ki.

yabancı konusu öyle ama türklerle oynayacağız diye kalite düşürmeninin bir anlamı yok bence.hoca da böyle düşünüyor demek ki stoperde toprak veya taşçının ismi hiç geçmedi.büyük ihitmal chedjou yu aldık.sol bek zaten yabancı olacak.hoca rotasyonla hallederim diye düşünüyor demek ki.

valla imparatora allah sabır sakinlik versin bu transfer döneminde harbi harbi işi cok zor ben bile yazarken kafayı yedim :D

---------------------------Muslera-------------------------------

Hamit----------Semih-------------------Chedjou----------Adriano C.

--------------------------Felipe Melo------------------------------

-----------Nuri Şahin-----------------------Selçuk İnan------------

--------------------------Wesley S.-------------------------------

-----------Didier Drogba----------------Burak Yılmaz----------------

YADA MAÇA GÖRE , FORM DURUMUNA , YORGUNLUK DURUMUNA GÖRE TAKTİK DEĞİŞİR ;

----------------------------Muslera---------------------------------

Eboue----------Semih--------------------Aykut Demir---------Adriano

--------------------Alper Potuk---Selçuk-----------------------------

------------------------Wesley Sneijder------------------------------

--------Quaresma--------------------------------Amrabat------------

-------------------------Burak Yılmaz---------------------------------

Şöyle kadroya bakıyorum.

Muslera

Eboue,semih,yabancı stopoer,yabancı sol bek

defans hattı etti sana 4 yabancı

ekle melo 5

snijder 6

drogba 7

ne oldu kontenjan patladı. Nani ile robbeni aldık 18 kişilik kadroya bile koyamıyoruz bırak yedek olmasını.

Bana göre en önemlisi yerli transferler. Yabancı yıldız gelmesede olur nede olsa 18 kişilik kadroya bile alamayacaksam yıldız almanın anlamı yok.

Bu kontenjan netleşmeden de ne nani nede robben alınır.

Acilen Şener,Aykut Demir, Alper hatta gerekirse Onur bile alınabilir. Takımın yedekleri yerli olacak çünkü.

Muslera

Eboue

Melo

Sneijder

Droba

Stoper

Sol Bek

Her hafta birisi kenarda bekler, form durumu/ceza/sakat vs vs bin türlü sebep var. Herzaman 7 yabancili ilk 11 kurulmasindan yanayim ben.

Sampiyonlar liginde 6 yabanciyla oynarken, dandik rakiplerin bile en az 8 yabanciyla oynuyor. Buraya maliyeti düsük bir kanat oyuncusu da eklenir (muhtemelen quaresma, bonservissiz falan)

QUARESMA 2 MİLYON EURO ALACAK

Quaresma'ya 2 + 1 yıllık sözleşme öneren Galatasaray, Portekizli oyuncuya yıllık 2 milyon euro garanti para ve bonservisi elinde olduğu için bir milyon euro imza parası ve maç başına 20 bin euro önerdi

kaynak :radyospor

Size bir hesap yapayim;

Chedjou 6,5

Alper 5,5

Umut 3,3

Melo 3-4

Sol bek en az 7-8

toplam 25-28 arasi birsey yapar tahmini olarak (1-2 milyon oynama olabilir)

galatasaray her sezon 20 milyon euro harcama yapan bir kulüp, yani kasayi tam kullaniyoruz (asagi yukari) gecen sezon devre arasi sneijder transferiyle 30 milyonu bulmustuk ama o ekstra bir durumdu. sampiyonlar liginde ilerleyince ekstra transfer gelirleri ortaya cikti, biz kafadan turu geceriz diye yola cikip 30 milyonu harcarsak ciddi anlamda zorlaniriz. mutlaka bir kanat oyuncusu sart, form durumu/ceza bir sürü sebep var ve bu durumda bonservissiz bir quaresma'ya kimse hayir demez. arjen robben en az 17-18 bonservis, nani yine öyle. 50 milyon pes, fifa, fm'de bile harcatmiyorlar sana galatasaray olsan bile.

neco-q7-alper-chedjou-kolarov-taylan antalyalı gelsin

kazım dönsün

culio-elmander-riera satılsın veya takasta kullanılsın

sercan-yiğit-ceyhun-batdal-furkan kiralansın

balta-aydın-engin-melo takımda kalsın

ujfa-çağlar-aykut-umut ile yollar ayrılsın

tamamdır

27 kişilik baya geniş bir kadromuz olur

kimse kusura bakmasin ama sol beke bu gelecekse ciddi hayal kirikligi olur, biz kendini kanitlamis sorun yaratmayacak banko bir sol bek ararken 26'sina kadar brezilya'dan disariya cikmamis bir oyuncunun pesinde kosmak kabul edilemez bir durumdur. sol bek ve stoper transferine ciddi paralar harcamak zorundayiz.

Andre Dos Santos'da öyleydi ama

City, Kolarov'u 10 milyona birakabilirmis. Böyle haberler var. Verip alalim 10 milyon. Kafamiz rahat etsin, yillardir sol bekimiz yok.

Biz 5'ten başlarız pazarlığa , 7'de anlaşırız.:rolleyes::D

Bir defans oyuncusuna 10m ayıracağımızı hiç sanmıyorum.

Yabanci stoper %10000 gelecek, bu durumda Dany satilir. Yedekte yabanci oyuncu olmaz, Aykut Demir'in 1 sene sözlesmesi kaldi. Rahatlikla onu alabiliriz.

Gökhan Zan yine 4.stoper olarak kalir, oynadigi maclarda hicte kötü degildi (sahsi fikrim)

Yabanci stoper %10000 gelecek, bu durumda Dany satilir. Yedekte yabanci oyuncu olmaz, Aykut Demir'in 1 sene sözlesmesi kaldi. Rahatlikla onu alabiliriz.

Gökhan Zan yine 4.stoper olarak kalir, oynadigi maclarda hicte kötü degildi (sahsi fikrim)

kim alacak danyi? sadece real maçında izlemiş bir takım şöyle 8-10 milyon teklif etse de satsak, ujfa da kalır hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt