Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

kimse kusura bakmasin ama sol beke bu gelecekse ciddi hayal kirikligi olur, biz kendini kanitlamis sorun yaratmayacak banko bir sol bek ararken 26'sina kadar brezilya'dan disariya cikmamis bir oyuncunun pesinde kosmak kabul edilemez bir durumdur. sol bek ve stoper transferine ciddi paralar harcamak zorundayiz.

Fener5celi Alex de brezilyadan disari cikmamisti kısa donem bi parma macerasi oldu okadar 5 ay...Adam efsane oldu

kim alacak danyi? sadece real maçında izlemiş bir takım şöyle 8-10 milyon teklif etse de satsak, ujfa da kalır hem

verdigimiz paradan fazlasini kazaniriz satarsak. 5 milyona falan ruslar isteyebilir. :yenieek:

lille des chedjou arti dimitri payet i almaliyiz

[video=youtube;0lbgrys7caY]https://www.youtube.com/watch?v=0lbgrys7caY[/video]

lille des chedjou arti dimitri payet i almaliyiz

[video=youtube;0lbgrys7caY]https://www.youtube.com/watch?v=0lbgrys7caY[/video]

payet kaliteli ayak ama bir zafiyeti var cok dikatime cektig. topsuz oyunda inanilmaz sayif birisi. videoda da bir kac posisyonda belli oluyor dedigim sey.

adam pass veriyor sonra duruyor yerinde. ver kaca bos alana kacar insan ama o duruyor o anda. top ondayken harika seyler yapior ama topsuz oyunda yok macin icinde malesef.

alt yapımızdan bu yıl oyuncu almacagız galıba

bı onur var alınabılecek

Görünen o ki bu yaz transferleri;

Alper

Quaresma

Chedjou

Carlinhos lacak gibi. Quaresma ya karşı nötrüm hatta beklentim farklı olsada beklenenin üzerinde performans vereceğini düşünüyorum ujfalusi de olduğu gibi.

Millet sneijder-drogba ayarı transfer bekliyor ama bunlar fırsat transferiydi yoksa onlarda gelmezdi sanmıyorum. Hem drogba ayarı kim alınabilir ki var mı böyle oyuncu İbra falandır varsada:)

Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Alper

Quaresma

Chedjou

Carlinhos lacak gibi. Quaresma ya karşı nötrüm hatta beklentim farklı olsada beklenenin üzerinde performans vereceğini düşünüyorum ujfalusi de olduğu gibi.

Millet sneijder-drogba ayarı transfer bekliyor ama bunlar fırsat transferiydi yoksa onlarda gelmezdi sanmıyorum. Hem drogba ayarı kim alınabilir ki var mı böyle oyuncu İbra falandır varsada:)

Dediğin gibi bu isimler olacak gibi görünüyor ama bir an önce bu transferleri bitirmemiz lazım eğer gecikirsek işimiz iş.Çok fazla transfere zaten gerek yok.Ancak herşeyden önce bu transferleri bir an önce bitirmemiz lazım biterse önümüzdeki sene Şampiyonuz aynı zamanda Avrupada da farklı konumlara gelebiliriz.

Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Dediğin gibi bu isimler olacak gibi görünüyor ama bir an önce bu transferleri bitirmemiz lazım eğer gecikirsek işimiz iş.Çok fazla transfere zaten gerek yok.Ancak herşeyden önce bu transferleri bir an önce bitirmemiz lazım biterse önümüzdeki sene Şampiyonuz aynı zamanda Avrupada da farklı konumlara gelebiliriz.

bunların içinde en şüphe ile baktığım carlinhos. Onun yerinede Adriano gelse çok iyi olur alper ve chedjou zaten tam aradığımız adamlar bence.

Carlinhos işi olmaz bana göre.Rus takımları çok yüksek paralar veriyorlarmış,özellikle Zenit.Bence Adriano'ya yoğunlaşalım.Bir ihtimalde Kolarov.

Kamp başlamadan stoper,sol bek,Alper ve Melo transferleri gerçekleşir umarım.

Re: Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

bunların içinde en şüphe ile baktığım carlinhos. Onun yerinede Adriano gelse çok iyi olur alper ve chedjou zaten tam aradığımız adamlar bence.

Benim de Carlinhos hakkında pek fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla Brezilya da takımı Şampiyon oldu.En azından bugüne kadar Brezilya nın Şampiyon takımından Türkiye ye gelen futbolcuların belli bir kalitede olduğunu gördük.Bizim takıma bu saatten sonra nokta atışı yapılmalıdır.Quaresma yı ekstra olarak düşünürsek defans ön libero sol bek.

gohouyu alalım adamda potansiyel var kiralayalım en kötü akhisara falan

Payet'i alacaktin Etienne'de oynarken, yazmistik.

Simdi kac isterler kim bilir. Rahat 10m isterler heralde.

Alper

Quaresma

Chedjou

Bu isimler her ne kadar sansasyonel isimler değillerse de hepsi yetenekli ve en önemlisi patlayıcı güce sahip adamlar.Bu sene tek eksiğimiz olan hızlı hücum yapma ve kilidi açamama eksiğimizi kapatabileceklerini düşünüyorum.Umarım bir an önce transferler noktalanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt