Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

yabancı sınırlamasını en azından 7+2+1 gibi birşey yapsınlar.. Yoksa ciddi sıkıntı yaşayacağız

Başkan "büyük transferler için daha erken" dediyse, doğrudur. Önceki açıklamalarında da zaten "Sneijder kalitesinde oyuncular alacak olursak, ancak aynı fiyatlarla mümkün olur." demişti. Biz Robben, Nani... uçtuk :asd:

AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Acilinnn ben duyumcuyum.

Amrabat acaba gideci.. Niye ilk11 baslamas.

Yabancı sınırı bence de halledilecek ayrıca ben yabancı stoper transferi ile Dany'i iyi bir fiyata göndereceğimizi düşünüyorum , birde eğer zaten 4-3-1-2 veya 4-1-3-2 oynarsak , Q7'nin gelişi ile , Amrabat'ı göndeririz , ancak kanatlı bir sistem oynasak bile ben Amrabat'ın gönderileceğini düşünüyorum :)

İnşallah ikisinden en azından bir 15 Mn € gelir elde ederiz :) Amrabat'ı Rusya'ya , İtalya'ya , Fransa'ya kakalayabiliriz , keza yine Dany'i de Fransa'ya , Rusya'ya vs. kakalayabiliriz diye düşünüyorum :)

Bu federasyon kalırsa taş çatlasa 6+2'ye geri dönülür , daha fazlası olmaz.

Dany ve Amrabat satılırsa en fazla 5'er veren çıkar.Daha fazlası mümkün değil.

Bence ikisi de satılmayacak.

Bu federasyon kalırsa taş çatlasa 6+2'ye geri dönülür , daha fazlası olmaz.

Dany ve Amrabat satılırsa en fazla 5'er veren çıkar.Daha fazlası mümkün değil.

Bence ikisi de satılmayacak.

Ben Dany'nin yabancı stoper geldiği takdirde kesinlikle satılacağına inanıyorum , Amrabat için belki bir ihtimal bir kez daha denenir :)

Ayrıca bu federasyon sizce kalıcı mı ? Ben gidici olduklarını düşünüyorum bu sınır en azından 7+2 olacak görürsünüz :)

St Oper

Sol Bek

Al per

Q7

GS yaz transferler

Q7'li takım geriye gider bundan adım gibi eminim.

Q7'nin herhangi bir halısaha takımına dahi katkısı olmaz.

Ben Dany'nin yabancı stoper geldiği takdirde kesinlikle satılacağına inanıyorum , Amrabat için belki bir ihtimal bir kez daha denenir :)

Ayrıca bu federasyon sizce kalıcı mı ? Ben gidici olduklarını düşünüyorum bu sınır en azından 7+2 olacak görürsünüz :)

Diğer kulüplerin tavrına bağlı.

Sadece bizim istememizle kurtulamayız bunlardan.:mad:

Bence Ünal Aysal transferle alakalı bugün topbizde de önemli şeyler diyecek.Mesela Alper bitti gibi.

8 yapsinlar bari. Q7 gelirse ve melo kalirsa kadro kura bilek :D ya bizde az degiliz aslinda. bizde mefatciyiz :asd:

full kalksin yahu yabanci siniri. en azindan kriter koy sukadar milli olmazi lazim diye ve sayre . 5 + sinirsiz yap ki anadolo takimlarin nede olsa öyle milli yabanci bulamaz dogal olarak. 5 den sonrakiler milli kriter getir. ilk 18 e en az 1 tane alt yapidan u21 oyuncu koy dedirt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt