Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

iyide fasist isen drobaya karsi olmalisin :D fasistlik en azindan laziodaki fasistmusun ne anlama geldigini biliyorsundur umarim

Lazio da da bir yığın siyahi futbolcu var. Neye kafan takıldı şimdi senin hacı.

Bu forumda siyaset yasak niye üsteliyorsun hala?

Chedjou

Adriano

Alper

Quaresma

+

Melo ve eğer düşmüsse Hoffenheim Eren Derdyok

güzel bir transfer dönemi olur hemde ucuz.

Lazio da da bir yığın siyahi futbolcu var. Neye kafan takıldı şimdi senin hacı.

Bu forumda siyaset yasak niye üsteliyorsun hala?

siyaseti ama sen getirdin o lazio bayragi ile buraya :D neyse uzatmayim bari. mac saatine kadar birisi ile takilayim dedim seni kurban olarak sectim:asd:

kusuruma bakma

Chedjou

Adriano

Alper

Quaresma

+

Melo ve eğer düşmüsse Hoffenheim Eren Derdyok

güzel bir transfer dönemi olur hemde ucuz.

Evet gerçekten güzel bir dönem olur ancak ; Quaresma transferi ile Amrabat'ı iyi bir fiyata okutmak gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca yabancı stoper takviyesinin gelmesi ile Dany bence gönderilmeli , yerine Gençlerbirliği'nden Aykut Demir veya Leverkusen'den Ömer Toprak alınabilir üçüncü stoper olarak.

Yani bu transferler ilk etapta gerçekten açıklarımızı kapatır ve çok iyi bir takım olmamızı sağlar ancak , kulübeye daha da fazla takviye şart.

Örneğin ; Sözleşmesi biten Sinan Bolat çok iyi olur yedek kaleci için gelecek sezon yedek kulübemizde en azından şöyle olmalı bence ;

Sinan Bolat

Aykut Demir

Hamit Altıntop

Jem Karacan

Kerim Frei

Ricardo Quaresma

Eren Derdiyok

Biliyorum belki bir anda bu kadar değişiklik ağır olur ancak bu oyuncular kaliteli oyuncular , rotasyonda , sakatlıkta , cezada gerçekten iyi performans gösterecek oyuncular , maliyetleri de öyle çok değil bunları uzun vadede yavaştan toplamaya başlamalıyız.

bu malouda haberi yalanlanmadı mı ya adamlar tesisleri ve stadı gezdi falan demişler :D

Evet gerçekten güzel bir dönem olur ancak ; Quaresma transferi ile Amrabat'ı iyi bir fiyata okutmak gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca yabancı stoper takviyesinin gelmesi ile Dany bence gönderilmeli , yerine Gençlerbirliği'nden Aykut Demir veya Leverkusen'den Ömer Toprak alınabilir üçüncü stoper olarak.

Yani bu transferler ilk etapta gerçekten açıklarımızı kapatır ve çok iyi bir takım olmamızı sağlar ancak , kulübeye daha da fazla takviye şart.

Örneğin ; Sözleşmesi biten Sinan Bolat çok iyi olur yedek kaleci için gelecek sezon yedek kulübemizde en azından şöyle olmalı bence ;

Sinan Bolat

Aykut Demir

Hamit Altıntop

Jem Karacan

Kerim Frei

Ricardo Quaresma

Eren Derdiyok

Biliyorum belki bir anda bu kadar değişiklik ağır olur ancak bu oyuncular kaliteli oyuncular , rotasyonda , sakatlıkta , cezada gerçekten iyi performans gösterecek oyuncular , maliyetleri de öyle çok değil bunları uzun vadede yavaştan toplamaya başlamalıyız.

+ Muhammet Demir

Sinan Bolat

Aykut Demir

Hamit Altıntop

Jem Karacan

Kerim Frei

Ricardo Quaresma

Eren Derdiyok

katılıyorum. Ancak hocanın Amrabatı bırkacağını sanmıyorum. Bakarsınız yabancı sınırına bır çözüm bulunur herkes rahat eder.

florent malouda istanbul'da diyorlar. aman ha

Malouda mı :SS: :SS:

AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Onur

Eboue Semih Türk Adriano

Melo Selcuk

Q7 Sneijder Malouda

Drogba

Mi :D

Cevap: AW: Transfer Nöbeti | Açılış

seni unutmuycagiz melo...:sad007:

Cevap: AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Onur

Eboue Semih Türk Adriano

Melo Selcuk

Q7 Sneijder Malouda

Drogba

Mi :D

Muslera - Onur değişikliği

Yan yana iki yerli stoper

Takım savunmasına sıfır yardımı olan ileri üçlü ; Drogba , Q7 , Malouda

Bu nedenler göz önüne alındığında gol yeme rekoru kırabiliriz.

Malouda transfer mi edilecekmiş ?

Q7 gelmesin diye aglayanlar var. asil malouda gelirse ben aglarim. ölmüs bitmis 32 yasindaki oyuncuya sonuna kadar hayir !!! istemiyorum arkadas maloudayi. nefret ediyorum bu herifden resmen hata :mad:

Edit: nefret kelimesi abartili oldu :D sevmiyorum olarak düzeltelim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt