Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Kolarov gelecek bence. Muslera'nın eski takım arkadaşı olması da iyi.

Emre Çolak dün berbattı bana göre. Allahtan gazozuna maçtı da adamlar da sıkmadı yoksa Emre'nin foyası iyice açığa çıkardı. Alper'e karşılık Elmander + Emre Çolak gitmeli

Emre Çolak dün berbattı bana göre. Allahtan gazozuna maçtı da adamlar da sıkmadı yoksa Emre'nin foyası iyice açığa çıkardı. Alper'e karşılık Elmander + Emre Çolak gitmeli

Hadi Emre'yi anladımda Alper'in fiaytı maximum Elmander'le takas edilir..Yani Elmander + para saçmalığın daniskasi olur

SA emektar nöbetçiler :ayatollah:

Berbatmıydı yahu bu emre çolakla insanların derdi ne ben anlayamıyorum ya biraz Meloya verdiğimiz desteğin yarısını şu çocuğa verelim dün gayet iyi oynadı birkaç top kaybı yapması çok normal bu adamı itin şeyine sokmaktan vazgeçin dün kötü oynadıysa birşey demiyorum.

Capone'nin sol versiyonu olabilecek bir adam düşen Wigan'dan Honduraslı Maynor Figueroa sol bek-stoper.

yahu simdi kolarov'un clichynin adrianonun tutma garantisi var mi? belki hic uyum saglayamayacak takima, Istanbul'da yasayamayacak belki ? garantisini verebiliyor musun bunların?

ayrica o adamlara en az 10 istiyorlar bizim daha bi futbolcuya 10 üstü vermisligimiz var mi Jardel harici. solbeke 10 kagit harcamak sence mantikli mi daha o seviyede degiliz. saglam arastirip 3-5-6m€'ya kaliteli isimler bulmak zorundayiz. (simdilik)

Ben riski azaltmaktan bahsettim sadece, hiçbir transfer sıfır risk taşımaz. Ama avrupanın iyi kulüplerinde oynamış bir oyuncunun tutma ihtimali elbette ki diğerlerine nazaran daha fazladır.

7-8 milyon gibi rakamlara üst düzey bir sol bek alınabilir diye düşünüyorum.O rakamları verip bir sol bek alacak seviyeye gelmişisizdir artık.

Ben riski azaltmaktan bahsettim sadece, hiçbir transfer sıfır risk taşımaz. Ama avrupanın iyi kulüplerinde oynamış bir oyuncunun tutma ihtimali elbette ki diğerlerine nazaran daha fazladır.

7-8 milyon gibi rakamlara üst düzey bir sol bek alınabilir diye düşünüyorum.O rakamları verip bir sol bek alacak seviyeye gelmişisizdir artık.

Gelmedik işte millet Sneijderi-Drogbayı aldık diye uçtu kadromuzda çok kaliteli isimler var tamam ama bunların çoğu fırsat transferi mesela Melo kiralaya kiralaya götürdük adamı Muslera geleceği parlaktı Cana takasıyla iyi bir fiyata aldık Eboue istenmiyordu Arsenalde 3 e zorlaya zorlaya aldık Sneijder kadro dışıydı 7.5 olunca alabildik yani şu ana kadar verilen en yüksek bonservis Sneijdere oda bir hücum oyuncusu direk skoru değiştircek oyunculara bu paraları verebiliyoruz taraftar beklentiyi gereksiz yükseltti Kolarovu 8 den aşağı vereceklerini sanmam yönetim ve hocanında Kolarov 10 üzerinde 8lik oynuyorsa 7 lik oynanan carlinhosu 4 e alma isteğini anlayışla karşılamak lazım çok fazla açılamayız para yönünden.

Hadi Emre'yi anladımda Alper'in fiaytı maximum Elmander'le takas edilir..Yani Elmander + para saçmalığın daniskasi olur

Yabancı kontenjanından dolayı Elmander'i zaten göndermek istiyoruz adam gitmem diyor 1 yıllık daha sözleşmem var diyor, Baros gibi 1 yıl yatıp 1.7m euro alacak ve 2014'te bonservissiz ülkesine dönecek siz para istiyorsunuz ?

6+2+2 bile olsa Q7 ve Sneijder'in olduğu takımda Umut buyuk ihtimal kalacakken Elmander'i tutmanın mantığı nedir? Fazladan 1.7m euro mu ödeyelim oynatmadan?

Elmander'in şu an ki bonservis değeri SIFIR'dır. Çunku bizden daha iyi kontrat önerecek(1.7m net garanti para+ maç başı) sadece Araplar ve Ruslar var Ruslar almaz, ancak Araplar...

22 yaşında ve parlayan TEK YERLİ Alper ile 32 yaşında kontenjan sıkıntısı olan ülkede 8.-9. yabancı olan yuksek garanti kontratlı oyuncunun değeri nasıl bir oluyor??

Fiyat nedir? Arz-talep... Alper'i isteyen ve gözü kapalı 5m euro bonservis ödeyecek olan biz ve fb var... Peki Elmander'in bu şartlarda (maaş vs.) talibi var mı? Elmander'in bonservisi elinde olsa bile alabileceği en iyi maaş net 1m euroyu geçmez. Zaten 2 yıl önce bonservis elinde en iyi teklifi 1.7m euro ile G.Saray yapmadı mı? Bize bonservissiz boştayken geldi Elmander. 2 yılda değeri mi arttı?? :)

garip...

Gelmedik işte millet Sneijderi-Drogbayı aldık diye uçtu kadromuzda çok kaliteli isimler var tamam ama bunların çoğu fırsat transferi mesela Melo kiralaya kiralaya götürdük adamı Muslera geleceği parlaktı Cana takasıyla iyi bir fiyata aldık Eboue istenmiyordu Arsenalde 3 e zorlaya zorlaya aldık Sneijder kadro dışıydı 7.5 olunca alabildik yani şu ana kadar verilen en yüksek bonservis Sneijdere oda bir hücum oyuncusu direk skoru değiştircek oyunculara bu paraları verebiliyoruz taraftar beklentiyi gereksiz yükseltti Kolarovu 8 den aşağı vereceklerini sanmam yönetim ve hocanında Kolarov 10 üzerinde 8lik oynuyorsa 7 lik oynanan carlinhosu 4 e alma isteğini anlayışla karşılamak lazım çok fazla açılamayız para yönünden.

Hücum yönüne yeterli yatırımı yaptığımız için bu transfer döneminde de savunmaya ağırlık verebiliriz maddi yonden. İsmi olan kendini kanıtlamış oyunculardan sürpriz yaşamadık şuana kadar. Muslera,Eboue,Melo.... 7-8'e bir sol bek alıp, o bölgeyi de sağlama almanın vaktidir bence.

SPORX.COM ‏@sporx1m

SON DAKİKA! Lille kulübü Aurelien Chedjou için Galatasaray'dan 8 milyon euro talep etti.

SPORX.COM ‏@sporx2m

SON DAKİKA! Galatasaray Lille kulübüne Aurelien Chedjou için bonuslarla birlikte 7.5 milyon euro'yu bulan resmi bir teklif yaptı.

SPORX.COM ‏@sporx

SON DAKİKA! Lille kulübü Aurelien Chedjou için Galatasaray'dan 8 milyon euro talep etti.

SPORX.COM ‏@sporx

SON DAKİKA! Galatasaray Lille kulübüne Aurelien Chedjou için bonuslarla birlikte 7.5 milyon euro'yu bulan resmi bir teklif yaptı.

Ulan Mal'ouda :D

Chedjou ilk açıklanacak transfer olacak gibi.:)

Dün akşam ki kupa töreninin videosu varsa atabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt