Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Basima birsey gelmeyecekse, ben Riera´dan cok memnunum acikcasi. Sol bekten bekledigim herseyi yapiyor.

Sol beke kimsenin itiraz edemeyecegi bir isim alinacaksa lafim olmaz, ama herhangi bir isim Riera katkisi veremeyebilir.

Gercekten "kaliteli" olan birini almayacaksak bence de kalsin, 30'undan sonra sol bek oynamaya basladi ve takimin en istekli ismiydi cogu macta. Carlinhos'a bosu bosuna 5 milyon falan ödemeyelim

Basima birsey gelmeyecekse, ben Riera´dan cok memnunum acikcasi. Sol bekten bekledigim herseyi yapiyor.

Sol beke kimsenin itiraz edemeyecegi bir isim alinacaksa lafim olmaz, ama herhangi bir isim Riera katkisi veremeyebilir.

Carlinhos gibi avrupa tecrübesi olmayan sıradan bir isim geleceğine bence de Riera'nın oynaması daha iyidir.

Sol bekimizde Riera ile şampiyonlar ligi yarı finalinin kapısından döndük.

Devşirme bir oyuncuya güvenip, gelecek sezonda ondan iyi bir sol bek performansı beklemek doğru olmaz yine de, çok kaliteli tartışılmaz bir isim getiririlmeli. Sneijder,Drogba,Eboue gibi CL kalitesinde bir sol bek...

Carlinhos gibi avrupa tecrübesi olmayan sıradan bir isim geleceğine bence de Riera'nın oynaması daha iyidir.

Devşirme bir oyuncuya güvenip, gelecek sezonda ondan iyi bir sol bek performansı beklemek doğru olmaz yine de, çok kaliteli tartışılmaz bir isim getiririlmeli. Sneijder,Drogba,Eboue gibi CL kalitesinde bir sol bek...

carlinhos u kaç kere izledin he bana onu söyle

Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Futbolda her zaman isimler iş yapmaz.Carlinhos u bende çok tanımıyorum ama Falcao Porto ya geldiğinde 23 yaşındaydı ve hiç bir Avrupa deneyimi yoktu.Araştırılması iyi yapılmışsa başarılı olabilir.Riera kesinlikle önümüzdeki sene sol bek oynayamaz.Elinden geleni bu sene yaptı ama orjinal bir sol bek lazım takıma.

carlinhos u kaç kere izledin he bana onu söyle

İzlememe gerek yok. O yaşına kadar avrupada oynamamış olması, brezilya dışına çıkmamış olması benim için yeterli bir kriter.

Bacakları titrer o adamın CL müziğini duyunca.

Takıma verecekleri belli olan, üst düzey arenada kendisini kanıtlamış, herkesce bilinen bir isim alabilecekken o tip adamlarla uğraşmamıza gerek yok. Sneijder'i Drogba'yı getirdiysek bu takıma, yine o seviyede bir sol bek de getirebiliriz bence.

İzlememe gerek yok. O yaşına kadar avrupada oynamamış olması, brezilya dışına çıkmamış olması benim için yeterli bir kriter.

Takıma verecekleri belli olan, üst düzey arenada kendisini kanıtlamış, herkesce bilinen bir isim alabilecekken o tip adamlarla uğraşmamıza gerek yok. Sneijder'i Drogba'yı getirdiysek bu takıma, yine o seviyede bir sol bek de getirebiliriz bence.

Tmm hadi by by bak işine

Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Futbolda her zaman isimler iş yapmaz.Carlinhos u bende çok tanımıyorum ama Falcao Porto ya geldiğinde 23 yaşındaydı ve hiç bir Avrupa deneyimi yoktu.Araştırılması iyi yapılmışsa başarılı olabilir.Riera kesinlikle önümüzdeki sene sol bek oynayamaz.Elinden geleni bu sene yaptı ama orjinal bir sol bek lazım takıma.

Belki çok başarılı olabilir gelince ben oyunculuğuna tanımadığım için birşey diyemem zaten ama bizim o riski alma lüksümüz yok.

Porto gider alır Falcao'yu 23'ün de tutmazsa başka oyuncu oynatır, onlar için bir kayıp olmaz. Yabancı sınırı olan bir ülkede öyle denemek için oyuncu alamayız biz. Alacağımız oyuncu takıma mutlak katkı verebilmeli.

Florent Malouda da dün bizim maçtaymış.Alır mıyız ki?

Re: Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Belki çok başarılı olabilir gelince ben oyunculuğuna tanımadığım için birşey diyemem zaten ama bizim o riski alma lüksümüz yok.

Porto gider alır Falcao'yu 23'ün de tutmazsa başka oyuncu oynatır, onlar için bir kayıp olmaz. Yabancı sınırı olan bir ülkede öyle denemek için oyuncu alamayız biz. Alacağımız oyuncu takıma mutlak katkı verebilmeli.

Dediklerinde haklılık payı var bende Carlinhos u tanımıyorum ama 2000 yılında kupayı aldığımızda Capone de Brezilya dan gelmişti.Demek istediğim araştırılması yapılmış bir futbolcu başarılı olabilir.1 kez Brezilya milli takımında oynadı ve ligde şampiyon oldular başkanları Galatasaray ın 4.5 milyon euroluk teklifini reddetti daha önce.Belli bir kalitesinin olduğunu düşünüyorum.Barcelona daki Adriano yu mesela ben beğenmiyorum takip ettiğim bir oyuncu ve sadece isminin olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar carlinhosu bol bol izleyen biri olarak soruları cevaplayabilirim ..

Riera'nın savunması kötü, Riera ile ancak 3-5-2 olur. Riera'nın diğer bir eksiği hem uzun hem hantal oluşu, hamlelerde geç kalıyor bu yuzden.

Unutmayınki Rierra 3 sene önce elit kanatlardan biriydi. Kewell'ı bitiren adam diye tanınır İngiltere'de .

Ama oda ağır bir sakatlık geçirdiği için mecbur olarak gönderildi Liverpool'dan.

Olimpiyakos'ta orta derecede oynadı , bizdeki ilk sezonunda kötüydü (uyum süreci falan) ..

2. Sezonunda biraz biraz daha iyi oynadı (hemde hayatı boyunca ilk defa oynadığı bir bölgede)

Önümüzdeki sene de eğer Rierra gitmezse , özel olarak sol bek anlamında antrenmanlar yaptırılırsa ,

Liverpool'daki Rierra'yı görmemiz an meselesi. Hemde , bir sol bek olarak.

Çünkü , ağır sakatlık yaşadıkdan sonraki toparlanma süreci futbolcular için hem üzücü , hem yorucu , hemde sıkıntılı olur.

Bir çok futbolcuda bu yüzden bırakıyor erken yaşta futbolu.

Çünkü Özgüven eksikliği oluşuyor fazlasıyla. Topa korkarak müdahale etmeye başlıyosun falan.

Bunların aşılması sandığınız gibi kolay değil.

Bence Rierra'dan daha iyisi bulunmadıkça (genç dinamik komple bir solbek) Rierra kalsın derim.

Darren Benti alıyomuşuz diye Daily Star (İngiltere) yazdı.

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

İlk sene Riera geldiğinde hepimiz gitmesi gerektiğini söylüyorduk.Bu sene Riera iyi mücadele attı ama unutulmaması gereken her sene bizin için işler biraz daha zorlaşacak bu yüzden %100 hem bindiren hem defansı iyi olan bir sol bek alınması lazım.Yabancı kontenjanı olduğu için Riera nın bu sene gitmesi taraftarıyım.

bir kere izlememe gerek yok demekle büyük affalmışsın ama genede cevap vericem. adamı izlemeden nasıl sıradan oldugunu biliyorsun? bu oyuncunun özelliklerini artılarını eksilerini bilmeden sadece geri kalmış önyargılarına dayanarak oyuncunun düz olduguna kara vermen gerçekten çok çagdaş bir hareket.

brezilya dışına çıkmamış olması o kadar şey ifade etmez.adamı takip ettik mi? kişiligini biliyormuyuz? belki sonradan form bulduda isim yaptı.önünde burak yılmaz var armut gibi ve hala düşünce yapısına bak.

bacakları titrermiş cl'de.kaç cl maçına çıktın? ayrıca adam farklı kıtada. sen burda cl diye aglanıyorsun ama orda adamların cl pek şeyinde degil. orda libertadores kupası var bildin mi? oranaın cl'si orası. sonra sudaamericana gelir. bunları ögren,arkadaşlarına hava atarsın.

sen nasıl o kupayı bilmiyorsun orda da adam cl için bu kadar deli olmaz. bu düşünce yapısınıda al da lazım olur ilerde.

sen takmışsın isme. o zaman git psg'yi tut. tecrübe demişsin. şimdi dur;

carlinhos librtodereste bu sene 8 maça çıktı. takımı son 8 'de . be son 16'daki 2. golünü kaydetti takımının. ve toplam kariyerinde 20'yi aşkın liber.. maçı ypamış ki senin takımında cl oynamış oyuncu sayısı bu sayıda çok az var. neyse canım sende iyisin böyle byby

Sen de işine bakmalısın diyeceğim ama zaten işini yapıyorsun, boş boş konuşma işini.

kendin kaşındın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt