Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

-----Muslera------

Eboue--Semih-Chedjou-Carlinhos

MELO(İNLER)-SELÇUK

Hamit Quaresma

Burak Drogba

Dün tvde keske inleride sorsalardı :( Hamite kötü formsuz falan diyoruz bende dahil ama bence imparator böyle oynatır

Şuan 7 yabancı var ya sınırlama degisir yada melo ?

Sneijder? :o

Ünal başganın dediginde hissettiklerim 2-3 tane gurbetçi alternatif alınacak frei,karacan bkz :D

yav hem,melo,muslera eboue kalsın diyorsunuz hem q7 gelsin stoper gelsin sol bek gelsin robben gelsin diyorsunuz Burakı sağ açığa atıyorsunuz:lol:

yazdıgın isimler arasında burak ı saga atacak bi adam gostersene bana

dünyadaki hiçbir adam Burak ı sağ açığa atamaz zaten Burak sağ açıkta olmaz demek istediğim yabancılar kalsın diyoruz üstüne 4-5 yabancı istiyoruz 6 yabancılı kadroyu nasıl kuruyorlar merak ediyorum yabancı sınırı kalkmalı acilen

kesinlikle hocanın kafasındaki kadro bu

------------------Muslera-------------------

Eboue--Chedjou------Semih---Carlinhos

--------Hamit-----Alper-----Selçuk--------

-------------------Sneijder------------------

--------Burak--------------------Drogba---

4-3-1-2 devam diyorsunuz ama q7?arda? bence kanat oyuncusu bakıyorlar bu sistem Melo suz çok zayıf kalır göbekte ama en mantıklıda bu gibi duruyor neyse bakalım

alternatif olarak

-----------Muslera-------------------

Hamit--Chedjou------Semih---Carlinhos

--------Alper-----Melo-----Selçuk--------

bu daha sağlam gibi

Hocanın kafasındakini bilemem ama Allah Peygamber aşkına Hamiti sağ kanada yazmayın rica ediyorum yaa.Bu sene resmen kanatsız oynadık.Sağdan orta asla gelmiyor.En kötüsü Q7 yada bir atak oyuncusu olsun orada,akıp gitsin.Bu sene o kısım resmen kötüydü "tüm sezon geneline baktığımızda-iki üç maçtan bahsetmiyorum" lütfen görünüz bunu yaa.

Hocanın kafasındakini bilemem ama Allah Peygamber aşkına Hamiti sağ kanada yazmayın rica ediyorum yaa.Bu sene resmen kanatsız oynadık.Sağdan orta asla gelmiyor.En kötüsü Q7 yada bir atak oyuncusu olsun orada,akıp gitsin.Bu sene o kısım resmen kötüydü "tüm sezon geneline baktığımızda-iki üç maçtan bahsetmiyorum" lütfen görünüz bunu yaa.

Abi Hamit bazen çileden çıkartıyor da yine de iyi niyetiyle on tane Quaresma eder. Quaresma, Ernst gibi sadece işini yapan bir adamı bile bizim maçta çileden çıkarttı.

Q7 5-6 gol atacağına Hamit 2 gol atsın ben razıyım.

Abi Hamit bazen çileden çıkartıyor da yine de iyi niyetiyle on tane Quaresma eder. Quaresma, Ernst gibi sadece işini yapan bir adamı bile bizim maçta çileden çıkarttı.

Q7 5-6 gol atacağına Hamit 2 gol atsın ben razıyım.

Gönlüm tabiiki Roben den yana Ömer'ciğim.Kim istemez onu.Ama ucuza kaçınca eldekilerle yetinmek gerekiyor.

orası sağ kanat mı renktaş, bu dizilişle oraya quaresmayı koyalım da bak ne olur takımın hali, alper gelecek

Gönlüm tabiiki Roben den yana Ömer'ciğim.Kim istemez onu.Ama ucuza kaçınca eldekilerle yetinmek gerekiyor.

Robben olmayabilir sorun değil ama Riera, Quaresma'dan daha iyi oyuncu. Hem de net olarak daha iyi. Tekniği yakın diğer tüm yönleri daha iyi.

Riera kalsın Quaresma yerine.

Robben olmayabilir sorun değil ama Riera, Quaresma'dan daha iyi oyuncu. Hem de net olarak daha iyi. Tekniği yakın diğer tüm yönleri daha iyi.

Riera kalsın Quaresma yerine.

:o Ciddi değilsin bence.

Quaresme kendini yakmasa emin ol Ronaldo'dan bile daha yetenekli. Ama bunu istemedi.

Quaresme kendini yakmasa emin ol Ronaldo'dan bile daha yetenekli. Ama bunu istemedi.

Yetenek nedir? Çalım dediğin şey dışında en ufak futbol artısı olmayan bir adam. Transfer anlamında yeni Cris olur. Yiğit olur.

Ronaldo ile filan kıyaslamaya girmiyorum bile.

Bende sana katılıyorum doğal yetenek olarak bence Quaresma çok yetenekli bir oyuncu ama mental açıdan da en iyi olduğu zaman bile iyi değildi ki eğer futbol oynamak istiyorsa şuan ki yaşı mental açıdan da zirve yapabileceği bir zaman.Quaresma'nın ve Ronaldo'nun katıldığı u20 Şampiyonası'nda en yetenekli oyuncu Okan Koç diyordu herkes onun geldiği yer ortada Quaresma daha iyi diyorlardı Barcelona kaptı zaten hemen ama değerlendiremedi Ronaldo ise Ferguson ile zirveye çıktı.Yani Quaresma transferi eğer maliyeti yüksek olsaydı büyük bir risk olurdu ama şuan maliyeti düşük ki kontratta sağlam yapılacak gibi duruyor.Fatih Hocamız ve Piri ile mental ve fiziksel açıdan da zirve yapabilir.Quaresma'yı birde bu halde görmek lazım gerçekten bence hala Dünya'daki doğal yetenek olarak en iyilerden birisi.

ronaldo dan daha yetenekliymiş de öyleymiş böyleymiş.geçin bunları, öyle bir dünya yok.

demek ki sağlam kanat oyuncusu alacak para yok.stoper, sol bek, melo, alper derken para bitecek gibi duruyor.o zaman yapacak bir şey yok.senelik 1,5+maç baş gibi rakama gelsin, yok gelmezse katar da oynamaya devam etsin.

ronaldo dan daha yetenekliymiş de öyleymiş böyleymiş.geçin bunları, öyle bir dünya yok.

demek ki sağlam kanat oyuncusu alacak para yok.stoper, sol bek, melo, alper derken para bitecek gibi duruyor.o zaman yapacak bir şey yok.senelik 1,5+maç baş gibi rakama gelsin, yok gelmezse katar da oynamaya devam etsin.

para var ama borclarida artik indirmemiz gerekir yavas yavas. 200milyon borcumuz var halen ki onu sifira yakin indirmek nyietinde aysal baskan. sonra gelsin naniler bilmem kimler diye düsünüyor ki ona yakin aciklamasi oldu dün aksam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt