Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Quaresma'nin 1 golü mü var? Baskan sallamis, 15 mac 14 gol dedi de :D

Başkan öyle dediyse araştırmıştır mutlaka, ciddi ciddi gelicek bu adam heralde.

Evet, arastirmis demek ki.

Yahu ne biliyim Mertcan, yillardi bu tarz kanat istiyorum, Nani gibi. Bu yüzden Quaresma'ya bile evet diyorum, ilginc. Ben sorunlu olduguna bakmiyorum, daha cok yasina bakiyorum. Hep 30'a yaklasmis oyuncularla ilgilenmek nedir ya..

Yahu ne biliyim Mertcan, yillardi bu tarz kanat istiyorum, Nani gibi. Bu yüzden Quaresma'ya bile evet diyorum, ilginc. Ben sorunlu olduguna bakmiyorum, daha cok yasina bakiyorum. Hep 30'a yaklasmis oyuncularla ilgilenmek nedir ya..

apaçi görünce ılk aklıma sen geliyorsun hakan

Quaresmadan önce baska isimleri almaya calissak daha mantikli olur diye düsünenlerdenim.

Amaaa...

Quaresma gelirse bence bizde is yapar diyenlerdenim ayni zamanda.

Ülke şartları bunu gerektiriyor, genç oyuncuya bakmak daha zor Türkiye gibi yerde. 30'una yaklaşmış profesyonelliği oturmuş bi yabancıya bakmak, kontrol etmek daha kolay burda. Biz daha kendi gençlerimize sahip çıkamıyoruz yabancıya hiç çıkamayız.

Bence en doğrusu da bu. 30 civarı yabancıların yanında genç Türk oyuncuları oynatmak lazım bu statü sürdüğü sürece. Türk oyuncunun genci de yaşlısı da aynı kafa oluyor çünkü.

Cevap: Sv: Transfer Nöbeti | Açılış

q7 nın sonunda büyük rezıl olmak var

bu yıl hıcbır transfere karsı tavır takılmayacağım söyle yada böyle diye

hayırlısı neyse o olsun

Ülke şartları bunu gerektiriyor, genç oyuncuya bakmak daha zor Türkiye gibi yerde. 30'una yaklaşmış profesyonelliği oturmuş bi yabancıya bakmak, kontrol etmek daha kolay burda. Biz daha kendi gençlerimize sahip çıkamıyoruz yabancıya hiç çıkamayız.

Bence en doğrusu da bu. 30 civarı yabancıların yanında genç Türk oyuncuları oynatmak lazım bu statü sürdüğü sürece. Türk oyuncunun genci de yaşlısı da aynı kafa oluyor çünkü.

Bizim gencler farkli. Yabanci genclerin hedefi var. Bizim Türkiye'de yetisen genclerin hedefi yok. Aradaki fark. Bu yüzden kontrol etmek üek zor olmaz, dogru kisileri sececeksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt