Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Nani diyenler yine gaza gelmis unal baskan soyledi naniyle gecen sene ilgilendik alamadik sibra podolskiyide sordu aynısını dedi alamadik demedi busefer olmadi belli nedenlerden dolayi dedi q7 gelirse muhtesem olur ama son performansi fizii durumu cok onemli sozlesme sartlari bizim lehimize olursa alinmali arda da zor beyler baskan bile dedi tabi isteriz ama olursa bana bile supriz olur dedi ve yasli oyuncu istemiyoruz dedi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

yabancı sayısının azalabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası bakarsın bu yaz federasyon değişmiş olur beklemek lazım biraz.

Aziz de sinirsiz yabanci istiyor

bjk ve ts de destekler

anadolu kuluplerini bilemem onlar karsi cikabilirler ama onlara da tv gelirlerini yukselterek 'satin' alabilirsin

q7 gelirken adamlr hava alanı kapattı biz ise dudak büküyoruz işte aramızdaki fark

nedir bu carlinhos sevdasi arkadas bi turlu anlayamadim gitti

Abiler Carlinhosu izlemeden ön yargıyla bakmayalım bence.Sizin tezinize göre 26 yaşında Brezilya dışına çıkmamış bir adam neden iyi olsun Selçukta 27 yaşında Türkiye dışına çıkmamış Avrupa'da çoğu takımda banko oynar ama izleyipte beğenmen varsa saygı duyarım ama izlemeden yorum yapmaylım bence.

Abiler Carlinhosu izlemeden ön yargıyla bakmayalım bence.Sizin tezinize göre 26 yaşında Brezilya dışına çıkmamış bir adam neden iyi olsun Selçukta 27 yaşında Türkiye dışına çıkmamış Avrupa'da çoğu takımda banko oynar ama izleyipte beğenmen varsa saygı duyarım ama izlemeden yorum yapmaylım bence.

inş fantazi diye tutan bir melo ve riera yollanmz

inş fantazi diye tutan bir melo ve riera yollanmz

Riera tutmuş değil abi çok kaliteli oyuncu ona sözüm yok hatta takımdaki futbol zekası en yüksek olan adamlardan biri ama CL de orayı perişan ettiler ağır kalıyor Sol bek için kadroda her zaman bulunmalı ama 11 oyuncusu olarak değil.

Q7 bu takıma gelsin.Sneijder'i bile geçer bence :D

İnşallah gelecek Q7.Arenaya çıkacağı ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum.Öyle bir hırsla oynacak ki off anam off

riera uygun kontrat ile kalmalı bence çok zeki bi oyuncu her takıma gerek

Amrabat iyi niyetli falan tamamda takıma gol olarak katkısı yok, Quaresma bu yönden daha ileride. Yedek kulübesinde iyi bir Quaresma'yı görmek isterim ben açıkcası.

Robben filan olmayacak başkanın konuşmalarından bunu anladım, nani de zor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt