Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

takimda calim atan topcu yok beyler en temiz calim atani Melo :D bizimkilerin de 9-10 verip kanat almicagini düsünürsek gayet mantikli geliyor quaresma

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Hakaret etmeye gerek yok.. yada yazsam boyle olur soyle olur demeyede gerek yok.. ya edersin ya susarsin.. ben dusuncemi soyledim..

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

senin için içimden geçenleri yazsam burda değil forumdan sanal alemden süresiz ban yerim ama sükuneti korumak lazım.sende haklısın ne diyeyim :)

katara gitmiş adamdan medet umulmaz hele hedefin cl de en az çeyrek finalken

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Hakaret etmeye gerek yok.. yada yazsam boyle olur soyle olur demeyede gerek yok.. ya edersin ya susarsin.. ben dusuncemi soyledim..

Aslolan Galatasaray'dır.

dönde bir bak yorumuna.ne gerek var öyle cins kelimeler kullanmaya.katılmıyorumda diyebilirsin.ben yorumumu illa beğende demiyorum sonuçta

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

dönde bir bak yorumuna.ne gerek var öyle cins kelimeler kullanmaya.katılmıyorumda diyebilirsin.ben yorumumu illa beğende demiyorum sonuçta

Simdi sabahtan beri okuyorumda yazilanlari sanirim sana bombayi patlattim.. Yok fatih hoca adam eder yok q7 calim atiyor yok bu yok su. BU adami alip tum sezon istikrarli , sorun cikarmadan takimin kimyasini bozmadan oynuycani dusunmek.Genel evde bakire aramaktan daha sacma .

Aslolan Galatasaray'dır.

Melo istikrarsız ama Q7 istikrar abidesi sanki! Başkan kendiyle çelişmiş.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Simdi sabahtan beri okuyorumda yazilanlari sanirim sana bombayi patlattim.. Yok fatih hoca adam eder yok q7 calim atiyor yok bu yok su. BU adami alip tum sezon istikrarli , sorun cikarmadan takimin kimyasini bozmadan oynuycani dusunmek.Genel evde bakire aramaktan daha sacma .

Aslolan Galatasaray'dır.

anlıyorum.ama kim ne derse desin renkli oyun anlayışının modern futboldaki en baba temsilcilerindendir. gerekli disiplini sağlayabilirse onu takımda görmekten büyük zevk duyarım.içimden bir ses kimyamız onunla uyuşacak gibi.sanki porto yıllarını hatırlatacak bizde.adam eksiltme var, adrese teslim orta var, şut eh kısmen. ama Galatasaray'da bu eksiklik var çalım atabilen oyuncu eksikliği bariz bir şekilde ortada. malesef amrabat bu işi yapamadı kanatları gerektiği kadar verimli kullanamıyoruz, bu işin en iyi yapan adam takımda riera gerisini var siz düşünün.

Başkanın açıklamalarından melonun alınmayacağı izlenimi edindim.Umarım bu yanlışa düşmeyiz.Melo bizim en önemli futbolcularımızdan.Takım iskeletini oluşturan oyunculardan biri yerine daha iyi bi oyuncuyu bulamayız

basta bende Q7'ye karsiydim ama bizim takimda gercekten adam eksiltebilecek oyuncu sayisi az.. nani veya robbeni alamicagimiza göre mantikli bir transfer olabilir

Muslera - Eboue - Chedjou - Carlinhos - Drogba - Sneijder - Melo - Quaresma etti 8 Allah hocanin yardimcisi olsun...

Sv: Transfer Nöbeti | Açılış

Sa

Gelişme var mı

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt