Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

:o Ciddi değilsin bence.

Quaresme kendini yakmasa emin ol Ronaldo'dan bile daha yetenekli. Ama bunu istemedi.

niye kisiyorlar ki sana. dogru söylemisin vallahi . Q7 daha yetenekli ronaldodan hemen hemen her alanda ama iki önemli noktada ronaldo cok daha iyi hata dünyanin en iyisi belkide. son vuruslari ve daha da önemli olan isikrar bakimindan. Q7 de istikrari yakalasa fark yarata bilecek oyuncu. bunu yakalarsa ortaligi darma dagan eder . fatih hocada bunu yaklayamasza hic bir hoca ile yakalayamaz artik.

Bu Kadroda güzel olabilir:

---------------Muslera-------------------

Hamit--Chedjou------Semih---Carlinhos

---------Inler--------Selçuk--------

---------------Sneijder------------------

---------------------------Quaresma(Nani)

--Burak--------Drogba------------------

Acikcasi dün Baskani dinledim ve yapilacak transferleri de az cok ögrenmis olduk.

Baskan dikkatli konusmayi ögrendi ancak konusma tarzindan hangi oyuncularin alinacagini anlayabiliyoruz.

Quaresma, Chedjou, Alper alinacak gibi. Carlinhos, Arda da ihtimal dahilinde.

Yanliz garibime giden sey, "Istikrarli oyunculari severim" cümlesi oldu. Melo´ya bu anlamda tas atip Quaresma´yi övmesi.

Bu biraz sacmaydi acikcasi. Melo istikrar anlaminda 1500 tane Quaresma eder. Herhalde birileri yanlis tanitmis Quaresma´yi Baskana.

para var ama borclarida artik indirmemiz gerekir yavas yavas. 200milyon borcumuz var halen ki onu sifira yakin indirmek nyietinde aysal baskan. sonra gelsin naniler bilmem kimler diye düsünüyor ki ona yakin aciklamasi oldu dün aksam.

hemen hemen aynı mealde söylediklerim.yanlış bir mantık değil açıkçası, sürdürebilir bir başarı için gerekli olan da budur.ben başlarda kesin karşıydım q7 ye ama madem az bi ücrete gelecek, gelsin diyorum ben artık.

hemen hemen aynı mealde söylediklerim.yanlış bir mantık değil açıkçası, sürdürebilir bir başarı için gerekli olan da budur.ben başlarda kesin karşıydım q7 ye ama madem az bi ücrete gelecek, gelsin diyorum ben artık.

bende daha önce yazdigim gibi. az ücretle gelecek zaten büyük ihtimalde. bide ya tutarsa olayi gerceklesirse... takima verecegi kakti korkunc olur cididen. tutmazsa denedik deriz ama kaybeden biz olmayiz o kaybeder. biz onsuzda gayet saglam takimiz. o extra bonus katkisi olurdu acikcasi takim icinde robben -ronaldo kendi takimlarina bonus katkisi nasil yaptigi gibi.

Başkan böcek demişti bu saç stilini böcek şekli veren kimdi?

Chedjou ve

Carlinhos gelecek.....Melo Hoca ısrar eder ve ucuza olursa olacak..

Dün Baskan'in konusmalarindan cikarttiklarim;

Chedjou alinir

Alper alinir

Quaresma alinir

Melo kararini F.Terim verecek

Sol beke uyduruk birini almak istiyoruz

Umut Bulut'un bonservisine indirim bekliyoruz

Arda Turan dönmek istiyorsa bu transfer de ona düser. Gitsin konussun Simeone´yle. Zorla tutacak degil ya.

Quaresma Arda kanatlari ilginc olabilir :)

Carlinhos falan gelmez umarım.

Çilek transferini sol beke yapsak kıyamet mi kopacak?

Coentrao,Adriano,Kolarov,Clichy... Bu adamlarla ilgilenelim,birinden birini alabiliriz belki.

Dany gökhan semih riera balta varken ayrı bir stoper ayrı bir sdol beke gerek yok sol bek oynayabilen bi stoper almalıyız ama çok kaliteli olmalı..Hem tek yabancı hem daha az maliyet

Re: Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Dün Baskan'in konusmalarindan cikarttiklarim;

Chedjou alinir

Alper alinir

Quaresma alinir

Melo kararini F.Terim verecek

Sol beke uyduruk birini almak istiyoruz

Umut Bulut'un bonservisine indirim bekliyoruz

Benimde Başkanın söylediklerinden çıkarttıklarım Riera Elmander Melo Ulfaluji gidecek.Carlinhos Alper Chedjou Quaresma gelecek.Başkanımız Quaresma 15 maçta 14 gol attı felan dedi.Bu iş bitme aşamasında gibi.Bunun yanında genç oyunculara yönelecez Kerim Frei gibi oyuncuların olduğu bir liste verecekmiş Fatih Hoca.

Basima birsey gelmeyecekse, ben Riera´dan cok memnunum acikcasi. Sol bekten bekledigim herseyi yapiyor.

Sol beke kimsenin itiraz edemeyecegi bir isim alinacaksa lafim olmaz, ama herhangi bir isim Riera katkisi veremeyebilir.

Dany gökhan semih riera balta varken ayrı bir stoper ayrı bir sdol beke gerek yok sol bek oynayabilen bi stoper almalıyız ama çok kaliteli olmalı..Hem tek yabancı hem daha az maliyet

Sol bek oynabilen stoperler var ancak bunlar bizim istediğimiz tipte (bindiren hucumcu sol bekler olmazlar, olamazlar) misal Maldini, Chivu, bjk'deki Escude vb. hızlı kanat bekleri genelde 1.80 üstü olmaz, 1.80 üstü adam çabuk olmaz pek. Pır pır bek olupta aynı zamanda stoper oynayabilen çok az adam var, Lucas Neill sağ bek-stoper di misal ama ne kadar hucumcu bekti tartışılır, bizim aradığımız sol bek Eboue'nin sol versiyonu, çunku butun sol kanadı tek başına idare edecek.

Riera'nın savunması kötü, Riera ile ancak 3-5-2 olur. Riera'nın diğer bir eksiği hem uzun hem hantal oluşu, hamlelerde geç kalıyor bu yuzden.

Bence bize kemik gibi bir solbek, liderlik vasıflı sağlam bir stoper lazım. Öyle idareten oynayacak devşirme adamlarla olmaz. Herkes mevkisini bilmeli.

İdareten oynatılır, çok ihtiyaç olursa ama sezona başlarken her mevkimizin adamı net şekilde belli olmalı.

Necoyu fener maçında hiç beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt