Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Kaptırdığı topların peşinden koşan, gerek asist gerek gol atma gerek çalım atma yeteneği olan muazzam oyuncu bence. :)

2843aurelien_chedjou_yeni.jpg

Maliyeti düşük olursa neden olmasın, 1 sene denenir tutmazsa zaten gönderilir. Başkanın dediğine göre robben gibi nani gibi pahalı oyuncuları bu sene alamayacağız, ve bir kanat oyuncusu eksikliği göze çarpıyo bence.

Benim bir bilgim yok ama umarım Chedjou , Ujfa gibi defanstan topla çıkışlarda iyidir.

Semih-Dany maç oyunca çok yan pas yapıyorlar.

Geçen sene Ujfa , geriden oyun kurmada çok iyiydi.

Kaptırdığı topların peşinden koşan, gerek asist gerek gol atma gerek çalım atma yeteneği olan muazzam oyuncu bence. :)

G.Saray'a önceki gün 3-2 yenilen Beşiktaş'ın Alman yıldızı, karşılaşma sırasında ikaz ettiği Q7'ye soyunma odasında, "Saha içinde bağırıyorum anlamıyorsun. Bırak koşmayı, yürü de takıma katkın olsun. Takım arkadaşlarına yazık değil mi" diye çıkıştı.

Özellikle Siyah-beyazlılar'ın defanstaki önemli isimlerinden Tomas Sivok, savunma yapmadığı gerekçesiyle Ricardo Quaresma'yla maç boyunca tartışma yaşadı.

Sağ kanatta Ekrem Dağ'ı yalnız bırakan ve rakip takımın sürekli bu kanattan etkili ataklar yapmasına fırsat veren Portekizli yıldızı sert bir şekilde uyaran bir diğer isim de Egemen Korkmaz oldu.

Farklı maçlardan örnekler renktaş.

Ricardo Quaresma - Performance data - transfermarkt.com

Yukarıdaki siteden gol ve istatistik bilgilerine ulaşabilirsin. Özellikle lig maçlarına yopunlaşmasını öneriyorum. Diğerleri zaten Maccabi vs. gibi dandik takımlardı.

G.Saray'a önceki gün 3-2 yenilen Beşiktaş'ın Alman yıldızı, karşılaşma sırasında ikaz ettiği Q7'ye soyunma odasında, "Saha içinde bağırıyorum anlamıyorsun. Bırak koşmayı, yürü de takıma katkın olsun. Takım arkadaşlarına yazık değil mi" diye çıkıştı.

Özellikle Siyah-beyazlılar'ın defanstaki önemli isimlerinden Tomas Sivok, savunma yapmadığı gerekçesiyle Ricardo Quaresma'yla maç boyunca tartışma yaşadı.

Sağ kanatta Ekrem Dağ'ı yalnız bırakan ve rakip takımın sürekli bu kanattan etkili ataklar yapmasına fırsat veren Portekizli yıldızı sert bir şekilde uyaran bir diğer isim de Egemen Korkmaz oldu.

Farklı maçlardan örnekler renktaş.

Ricardo Quaresma - Performance data - transfermarkt.com

Yukarıdaki siteden gol ve istatistik bilgilerine ulaşabilirsin. Özellikle lig maçlarına yopunlaşmasını öneriyorum. Diğerleri zaten Maccabi vs. gibi dandik takımlardı.

Vallahi ömer benim izlediğim avrupa maçlarında topu kaptırdığı zaman rakibin peşinden koşan bir oyuncu. Bazı videoları var izlediğim gerçekten bu yönde hareketleri var, o videoları bulursam buraya koyarım.

Sivasspor Roberto Carlos ile Anlaşmaya Vardı.:D

Neyse ikimizin düşünceleri farklı tabi anlaşamayız, ben olayı akışına bırakıyorum hayırlısı olsun.

Abi Q7 pohpohlanmak ister sevilmek ister kısacası böyle oyuncuyu oynatabilmen için motivasyon hocası olman lazım..

Motivasyonda Dünya'nın sayılı hocalarındandır Fatih Terim..

O herkesten verim alır bir şekilde..

Aydın bile geçen sene ne goller attı..

Fatih Terim çok özel bir hoca o istemişse inanmıştır o inanmışsa yapar..

Qureasma Quresma oley oley oley oley:b5:

Bu sefer transferlerin çoğunun kamp döneminden önce bitirileceğini düşünüyorum.

Belkide hepsi biter.

Yarın bitecek değil mi tüm transferler Bülent'cim (Tulun)?

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka Chedjou Galatasray'a gelirse Superlig tarihinin gelmis gecmis en basarili stoper transferi olur. Muthis bir futbolcu.

Özet geçeyim o zaman

Fiziki güç 9/10

Hava Hakimiyeti 8/10

Hız 7/10

Denge 7.5/10

Liderlik 8/10

Alan Kontrolü 8/10

Teknik 7/10

Sonuç: Kompe defans

Kısaca ortalama yapsak adamın 7.5 çıkar adamın tüm futbol özelliklerinin. Bence de yaş, maliyet, analizi de yapıldığında faydalı olacağı kesin.Daha iyisi var mı tabi ki var ama biz alabilirmiyiz.Alabilsek maliyeti ve yaşı ne olur soru işareti.

Chedjou tam aradığımız karakterde bir isim bana göre de.

Chedjou

Alper

Melo

Umut

Kolarov

en mantıklı transfer hamleleri olur bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt