Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

panda gibi sevimli sempatik bi hayvana gidip de sinan engin benzetmesi yapıyosunuz sonra vay efendim bu hakaret mi.

"GSC'de şok panda polemiği." :trollface:

Panda benzetmesi hakaret mi değil mi?

Az Sonra...

vallah bu spor programmlara baka baka onlar gibi olmaya basliyoruz galiba millet olarak :SS:

gidisat hic iyi degil hiiic :lol:

Sinan Engin'in daha bir transfer haberi tutturduğunu görmedim. Twitter'dan falan duyum alıyor. Sonra birden sanki vahiy almış gibi. Şu takım şununla anlaştı diyor :D

Pandanın sevimli olduğuna bakmayın çok saldırgandır yeri geldiğinde . :D

Neden ceza almıyormuş? Kurallar gayet yerinde açık küfür iması yaparsan ceza alırsın bunda sorun ne?

Ya da niye forum yöneticileri olarak sana bir garezimiz olsun ki sen yapınca basalım cezayı başkaları yapınca hiç karışmayalım?

Yorumlaman kesinlikle yanlış:)

Abi İma yazı karakterlerinden net anlaşılacak bir şey mi siz benim orda neyi ima edeceğimi nasıl anlayabiliyorsunuz anlayamaıyorum bunun herhangi yasal bir hükmü forumu zora sokacak bir durumu olduğunuda sanmıyorum çünkü mesela deseki hay ben bu adamın ....burda ne kast ettiğimi anlayamazsınızki burdan herhangi birşeyde olmaz ama nedense myc alıyoruz alıyorlar.Bu konunun üzerinde durulması lazım ima yazıdan anlaşılmaz.Çok bariz olmadığı sürece.

transfer nöbetinde konu saptı arkadaşlar toplu mycye kurban gidebiliriz dikkatli olalım

adriano/kolarov yalan oldu :sad007:

Abi İma yazı karakterlerinden net anlaşılacak bir şey mi siz benim orda neyi ima edeceğimi nasıl anlayabiliyorsunuz anlayamaıyorum bunun herhangi yasal bir hükmü forumu zora sokacak bir durumu olduğunuda sanmıyorum çünkü mesela deseki hay ben bu adamın ....burda ne kast ettiğimi anlayamazsınızki burdan herhangi birşeyde olmaz ama nedense myc alıyoruz alıyorlar.Bu konunun üzerinde durulması lazım ima yazıdan anlaşılmaz.Çok bariz olmadığı sürece.

Zaten tam olarak hangi küfürü ettiğini anlayamayız ki? Orayı boş bırakıyorsan forum kurallarını ihlal edecek bir şey yazmak istiyorsundur muhtemelen.

Burada ima yoksa ne var?

Carlinhos'a güvenmiyorum ben pek.

Benoit Tremoulinas olsa?

hangisine en fazla sasirirsiniz

a) nani transferi

b) robben transferi

c) goldmaster utu fiyatlari

ne olmuş şimdi carlinhosla alper bitmiş mi?

taibiki goldmastera rdaş

ne demişler

şaşırtır goldmaster

Ben bu Panda olayının peşini bırakmam arkadaş. Çağırın fenevbahce.org'un editörünü. Açıklama yapıcam.

keyifler yerindemi nöbetdaşlar gelişme varmı :)

Zaten tam olarak hangi küfürü ettiğini anlayamayız ki? Orayı boş bırakıyorsan forum kurallarını ihlal edecek bir şey yazmak istiyorsundur muhtemelen.

Burada ima yoksa ne var?

Küfür edeceğimi nerden anlıyorsun işte sorun orda ben orda belki tamamen farklı birşey dicem yani eylemi yapmadan cezayı alıyorum.Mesela şöyle düşün sokaktasın adama Ya Şimdi seni ... neyse demicem dediğin zaman adama küfür etmiş mi oluyorsun ya da bundan herhangi bir cezayı nasıl verebiliyorsunuz benim mantığıma ters geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt