Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

clichy,coentrao zaten gelmez gerçekçi olalım adriano cok düşük ihtimal ama kolarov iyi olurdu zaten adnan öztürk tü herhalde demişti kolarov seçeneği önümüzde diye ama carlinhosa çok heveslendi hoca o gelecek gibi

clichy daha yeni sözleşme imzaladı.adriano,kolarov ve carlinhos eldekiler...

olm capone'yi hangimiz taniyordu brezilyadan gelince adam cerez parasina geldi daha ilk macinda efsane olmustu

ilk macini da izlemistim müthis oynamisti reis :ayatollah:

carlinhos da onun gibi cikabilir... tabi victoria gibi de cikabilir orasi ayri :asd:

imagen44609g.jpg

Benoit Tremoulinas

Benoit Tremoulinas

Benoit Tremoulinas

Benoit Tremoulinas

Benoit Tremoulinas

Benoit Tremoulinas

Nöbete devam edelim gereksiz tartışmaya girmeyelim. Herhangi bir sıkıntısı olanlar Admin'lere , SMOD'lara özel mesajla ulaşabilirler

Ya güzel kardeşim senin tipini s.... yazmışsın bunda ceza almandan daha doğal ne var?

Neyse konu uzamasın o dönemki cezan gayet yerinde olmuş . Bu şekilde yazılar yazarsan yine aynı şekilde ceza da alırsın.

NOT: Yolda birine senin tipini diye konuş kavga çıkar.Nasıl küfür etti diyebilirler ne demek? Nokta koyman küfretmediğin anlamına gelmiyor

Küfür ettiğim anlamınada gelmiyor ama kavga sebebi ayrı yetkili merciler tarafından suçlu bulunması ayrı ona bakarsan ne baktın davasındanda kavga edilebilir kavga sebebi sizin haklı olduğunuzu göstermez.

Elinde bıçakla bir adam sana koşa koşa geliyor sen onu yolda çevirdin ve adam yaralamak ya da cinayetten suç verebilirmisin veremezsin sizinkide o hesap oluyor belki o bıçaklı adam sana değil başkasına koşuyor belki sana bıçağı verecek suçlu bulunman için önce eylemi yapman lazım benim kriterlerime göre.

Tamam son mesajım olsun ama hala tatmin edici bir açıklama yapamadın maalesef.

demek seneye defans hattimiz Eboue Semih Chedjou Carlinhos seklinde olacak bence CL icin yetersiz :b5:

Küfür ettiğim anlamınada gelmiyor ama kavga sebebi ayrı yetkili merciler tarafından suçlu bulunması ayrı ona bakarsan ne baktın davasındanda kavga edilebilir kavga sebebi sizin haklı olduğunuzu göstermez.

Elinde bıçakla bir adam sana koşa koşa geliyor sen onu yolda çevirdin ve adam yaralamak ya da cinayetten suç verebilirmisin veremezsin sizinkide o hesap oluyor belki o bıçaklı adam sana değil başkasına koşuyor belki sana bıçağı verecek suçlu bulunman için önce eylemi yapman lazım benim kriterlerime göre.

Alakası yok:yenieek: Bu konudan çok rahatsızsan Adminlerle veya SMOD'larla tartışabilirsin :yenieek:

Adam elinle bıçakla sana koşa koşa geliyorsa, hangi insan evladı onu yoldan çevirir :D ben şahsen direk kaçarım başka tarafa.

Bu Carlinhos bos alanda bile top sürmekte zorlaniyorsa, dar alanda bir bek olarak rakip hücümunda yIkIlIr kalir.

Tabi canli izlemedim hic.

ben bu konuya atlamak zorundayim acikcasi. yaklasik 10 macini izledim canli galiba. bos alanda top sürmekde zorlandigi kim nerde demis yahu:SS:

carlinhos dünyanin en teknik kapisteli sol beklerinden birisidir net !!!! iki ayaginida kunlana biliyor. sut teknigi cok iyi. topla muthis hizli. devansida iyi ama gelsitire bilir orasini daha. fizik durumu ise avrupa icin simdilik biraz yetersiz kaliyorki buda hal edeilecek bir sorun degil. yani öyle üflesen düser tipinde de degil. avrupaya alismazi gerekir fiziki tarafindan ki tek ve en büyük sorunu budur. diger yanlari ama first class.

ben bu konuya atlamak zorundayim acikcasi. yaklasik 10 macini izledim canli galiba. bos alanda top sürmekde zorlandigi kim nerde demis yahu:SS:

carlinhos dünyanin en teknik kapisteli sol beklerinden birisidir net !!!! iki ayaginida kunlana biliyor. sut teknigi cok iyi. topla muthis hizli. devansida iyi ama gelsitire bilir orasini daha. fizik durumu ise avrupa icin simdilik biraz yetersiz kaliyorki buda hal edeilecek bir sorun degil. yani öyle üflesen düser tipinde de degil. avrupaya alismazi gerekir fiziki tarafindan ki tek ve en büyük sorunu budur. diger yanlari ama first class.

Bende su an defansif hamlelerini izliyorum. Cok kötü, les , rezalet bir görüntü verdi.

Bindirmeleri sürekli mi abi kademe anlayışı falan var mı ?Yenildikleri maça denk geldinmi lakayıt bir tip mi yoksa hırslı mı?

sol bek gibi sol bek --> Benoit Assou-Ekotto

benoit-assou-ekotto.jpg

ailenizin sol beki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt