Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Evet futbol konusuna girmisken ve ferda savur burdayken size gelecek iki dünya yildizini tanitmak istiyorum. Canim sIkIlIyor kusura bakmayin.

Bu yaz ülkemizde mutlaka izleyin beyler, mutlaka!

Jese Rodriguez (Real Madrid)

jese-rodriguez.jpg

Jesé Rodríguez - Camino Al Salón De La Fama | HD - YouTube

Kendisi Real'den ayrilabilirmis. Leverkusen yakindan ilgileniyormus. Real birakirsa gecmis olsun, geri zekali Real.

Gerard Deulofeu
(Barcelona)

gerard-deulofeu-profil.jpg

Gerard Deulofeu | Barcelona | 2013 HD - YouTube

Pep bunu Bayern'e getirmek istiyormus.

Oyuncu hakkinda görüslerinizi bekliyorum bu arada.

Tabi hakliyim, haksiz oldugumu nerde gördün Onur.

Dedigimin herseyi cikiyor iste.

Amrabat dedik, Toure eskisi gibi degil dedik (bir cok kisi istiyordu), Chedjou daha iyi dedik, Dany pos bilgisi zayif dedik, de Bruyne'yi alalim dedik. Yani ben dedim havalarina giriyorum su an, cok güzel bi duygu.

Katiliyorsundur bana kardesim.

daha demınkı yorumu gördunmu bana gece gece cevap vermeyeyım dedım kardesım

ben chedjou ilk senden duydum aynı bernandı gıbı

su wellıngton da fena oyuncu olacak yaz bı kenara

Carlinhos alınıcaksa hemen alınmalı.Eğer milli takıma filan çağrılırsa fiyatı katlanabilir,(bknz Halil Ünal)

Keita ile Q7 karşılaştıramaz.Biri atl'ye diğeri macabi'ye şov yapar.

Ayrıca adamlarda başka bişey var.Bizde ki Keita gibi değil.Şöyle diyim Selçuk İnan bizden gitse nasıl kahrolur ve futboldan soğuruz o şekil.Adamlar ağlıyor diyorum.

Queresma'yı hiç istemiyordum yalan olmasın forzaya baktıktan sonra bir düşünmeye başladım:asd:

quaresma bjk'dan ibaret değil :) keitadan açık ara daha yetenekli hatta karşılaştırılamaz :asd:

carlinhos kanatsız oyuna daha uygun gibi

carlinhos un oyun yapısı biraz farklı gibi tabi taktikten ötürüde olabilir takımında..

rakip ataklarda sol bekte pek beklemiyor, biraz daha sol ön libero alanlarına geliyor ve oralardan çok top alıyor ve oyun kuruyor gibi.

ortada olsun solda olsun kaptığı toplarla takımı ani atağa çıkarması muhteşem.. aradıgımız bir oyuncu gibi duruyor.

Şu barçalı adam Messi'nin imitasyonu gibi stili falan benziyor o oğlanda iş var diğerinin videoyu izlemedim.

[video=youtube_share;DeNyJPH6ITE]https://youtu.be/DeNyJPH6ITE[/video]

buda benden olsun ah bı alsak varya simdi bunu

yav bu bernard 10 milyon avro diyolar..öyleyse alak ..yok olmadı jese rodriguezi alsınlar...kaçacak bebeler elimizden

quaresma bjk'dan ibaret değil :) keitadan açık ara daha yetenekli hatta karşılaştırılamaz :asd:

Bence gayette karşılaştırılır hatta quaresma Keitanın bir üst modeli.Keita o zamanki kadromuzdan gidince bende dahil herkes Adnanlara sövdü Q7 de o zamanki berbat kadronun en yetenekli adamı olduğu ve yönetim tarafından çok para alıyor diye sürüldüğü için bunların olması normal bak bizde bile Keitanın gidişi öyle bir etki yarattıki 2011 den beri her nöbette Keita özledik be popito aslında alınsa iyi olur tarzı mesajlaar görmek mümkün.

Yetenekli olabilir ama verimsiz.Keita gibi kopup gidemiyor.

He tabi arkasında ki adamı önüne alıp çalımlamakta üstüne yok orası ayrı:yenieek: Zaten anlatmak istediğim Beşiktaş taraftarında ki Q7 manyaklığıydı:confused: Bu adam bu kadar ne yaptı?

[video=youtube_share;kLlcQZeDdO4]https://youtu.be/kLlcQZeDdO4[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt