Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Wellington'u severim ama Jese > 1000 x Wellington. U20'yi sabirsizlikla bekliyorum. Cok güzel olacak. Deulofeu'da kadro olacakmis. Müthis müthis.

bdamı alalım kesın bızde 40 ı görür o kadar dıyorum ama bzımkıler böyle bı yatırıma gırermı bılmıyor

Wellington:gelecegın ronaldosu(brezıyalı ama)

Sohbet bir an durdu. Niye yazmiyorsunuz? Sohbet yoksa bende yokum yeani.

oğlum bu carlinhosun sağ ayağı da çok iyi la:D

[video=youtube_share;2NgWZJyalZ8]https://youtu.be/2NgWZJyalZ8[/video]

gece gece çostum yıne shaqırı gıbı olacak bu ccocugun hıkayesı

Chedjou - Carlinhos - Alper - Quaresma - Kerim - Umut - Melo - Taylan - cok cok düsük bi ihitimal Arda... hocamizim listesi su sekilde herhalde... bakalim hangileri gelecek...

bdamı alalım kesın bızde 40 ı görür o kadar dıyorum ama bzımkıler böyle bı yatırıma gırermı bılmıyor

Wellington:gelecegın ronaldosu(brezıyalı ama)

Bernard

Felipe Anderson

Adryan Tavares

Wellington Nem

Lucas Piazon

Kevin de Bruyne

Bu adamlardan birini alabiliriz aslinda ama su yabanci sinirlamasi isi bozuyor. Risk alamiyoruz bu sacma sistem yüzünden. Bu sacma sistem yüzünden bize yatirim diye birsey olmayacak ne yazikki. Lanet olsun, yine midem bulandi.

Gencler carlinhos'un videosunu izledim su an..

Videoya dayanarak soyleyebilirim ki, tam aradigimiz sol bek carlinhos..

turkiyede cok sevilen bir tarzi var..

teknik olarak eboue'den iyi ve etkili.

izlenimlerim sunlar:

- ofansif anlamda: genel olarak ofansif bir sol bek, hucuma katilmayi seviyor, hizli, cevik, atletik, top teknigi, top tasimasi, calim atma kabiliyeti cok yuksek, sol ve sag ayagini cok iyi kullaniyor, genelde soldan topu tasiyip sag ayagi ile falsolu sut cekiyor, ortalari iki ayagi ile adrese teslim

- defansif anlamda: iyi top kesiyor, top kapma kabiliyeti yuksek, vucudunu iyi kullaniyor, riera'dan iyi oldugu asikar

- soru isaretleri/ eksiklikleri: hava toplarina dair bir goruntu yoktu videoda, hava toplari zayif olabilir, pozisyon alma becerisi oyuni okuma becerisi de gozukmedi

Bernard

Felipe Anderson

Adryan Tavares

Wellington Nem

Lucas Piazon

Kevin de Bruyne

Bu adamlardan birini alabiliriz aslinda ama su yabanci sinirlamasi isi bozuyor. Risk alamiyoruz bu sacma sistem yüzünden. Bu sacma sistem yüzünden bize yatirim diye birsey olmayacak ne yazikki. Lanet olsun, yine midem bulandi.

ne adamlar var dıle getırmeye korkuyorum bızım scotlar ne işe yarıyor bılmıyorum

bu adamlar cogu 1 2 yıla gıder büyük takımlara

arjantınde de ne adamlar ama bu işler cesaret ve sabır işi

bugun 20 mayis transferlerin hepsi bitmesi lazim :lol:

Carlinhooooooos akar beyler baska bir seyde demiyorum. bu adami istememek tuhafima gider acikcasi. sol bek kullan sol bek kullan olmadi sag tarafda kullan. kanatlarin her yerinde kullana bilirsin ve cok üst seviyede bir oyuncu bence. bu arada milli olmdan almak lazim diyen vardi. calrinhos milli oldu zaten gecen sene.

izlenimlerim sunlar:

- ofansif anlamda: genel olarak ofansif bir sol bek, hucuma katilmayi seviyor, hizli, cevik, atletik, top teknigi, top tasimasi, calim atma kabiliyeti cok yuksek, sol ve sag ayagini cok iyi kullaniyor, genelde soldan topu tasiyip sag ayagi ile falsolu sut cekiyor, ortalari iki ayagi ile adrese teslim

- defansif anlamda: iyi top kesiyor, top kapma kabiliyeti yuksek, vucudunu iyi kullaniyor, riera'dan iyi oldugu asikar

- soru isaretleri/ eksiklikleri: hava toplarina dair bir goruntu yoktu videoda, hava toplari zayif olabilir, pozisyon alma becerisi oyuni okuma becerisi de gozukmedi

hava topları çok sıkıntı söyleyem sana ,ama çok uzun ve iyi ortalar acıyor,yanı defansı yolda çok yakalatır

tavaresi ve felipe andersonu dahi alamıyosak yuh bize...gidecek bebeler bikaç seneye..tavaresi roma istiyodu geçen yaz

Carlinhooooooos akar beyler baska bir seyde demiyorum. bu adami istememek tuhafima gider acikcasi. sol bek kunlan sol bek kunlan olmadi sag tarafda kunlan. kanatlarin her yerinde kunlana bilirsin ve cok üst seviyede bir oyuncu bence. bu arada milli olmdan almak lazim diyen vardi. calrinhos milli oldu zaten gecen sene.

kunlanmak ne demek ?

Videodan yola cikarsak carlinhos'u almaliyiz veya onun kalibresinde bir futbolcu

world class sol bek alamayiz zaten maddi imkanlardan dolayi

carlinhos benim onayimi aldi gencler :)

izlenimlerim sunlar:

soru isaretlerine benim izleidgim kadar ile cevaplmaya calisayim. hava toplarinda zayif kaliyor dedigin gibi ama bek oyuncusu olarak okadar önemli degil bence. roberto carlos cok iyidi sanki hava toplarinda örnek olarak aklima gelen oyuncu saymaya gerekiyorsa. oyun okuma ve oyun kurma özelikleri cok iyi. benim tek endisem avrupada fiziki mücadelerde sayif kala bilir ilk baslarda. ama antrenman hastaligi varmis bu elemanda. calisirak kapatir bu eksikligini en kisa zamanda. yada avrupadaki sertlige alisir diyelim zaman icinde. o asim ve istek var gibi duruyor ki kariyeri bunun ispatidir bence. adam calisirak bu seviyeye gelmis bir oyuncu. 24 yasinda patlamasini yapmis. ronaldinho style diyelim. gec patlama yapan oyuncu kategorisine koya biliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt