Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Premier League'i 16. bitirmiş Newcastle United vay be iyi kadrolarıda vardı esasen bence şampiyonlar ligi gibi önemli bir kozumuz varken bir iki oyuncu almalıyız oradan. Mesela Ben Arfa, Tiote, Cabaye.

Alper potuk imzayı attı beyler..Q7 menajeri su sıralar ucaktan indi...Sozlesme feshediliyor....Yabancılardan biri Q7 digeri chedyu ....bitanedaha gelecek....:b5:

772287372.gif

Dün pique , bugün Puyol.

Alex Song hayırlı olsun.

cok kötü olmus adama be resmen odun gibi kalmis orda

-------------muslera

eboue----chedjou-----kolo torue------carlinhos

nani--- ----selçuk-----hamit---------Q7

---------------Sneijder

--------------Drogba

CL kodrosu :)

-------------muslera

eboue----chedjou-----kolo torue------carlinhos

nani--- ----selçuk-----hamit---------Q7

---------------Sneijder

--------------Drogba

CL kodrosu :)

çok kötü bi kadro defansif anlamda 0 fruplarda 0 puanı aşamayız kanat savunması berbat ortasaha savnması berbat gördüğüm en saçma kadro

Premier League'i 16. bitirmiş Newcastle United vay be iyi kadrolarıda vardı esasen bence şampiyonlar ligi gibi önemli bir kozumuz varken bir iki oyuncu almalıyız oradan. Mesela Ben Arfa, Tiote, Cabaye.

Tiote bize çok iyi gider çok begendigim bi oyuncu

Chedjou ve Carlinhos isimleri çok fazla izlenmediği için çoğu kimsenin pek fikri yok.

Bende çok fazla izlediğimi söyleyemem.Hatta Chedjouyu hiç izlemedim desem yeridir.İşte bir tane video var onu izleyebildim.

Carlinhos izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim.Burada Carlinhos hakkında yorum yapanlar öyle anlatıyorlar ki sanki yanlışlıkla Roberto Carlos videolarını izlemişler gibi.

Bir kere seri,hızlı bir oyuncu falan değil.Top hakimiyeti iyi değil.Teknik deniliyor.Teknik ayak içini iyi kullanmak değildir.Narin olmakda değildir.Teknik denilen kavram Rierada dibine kadar mevcuuttur.Ama farklı konularda çok ciddi eksiği olduğu için olmaz diyoruz.

Carlinhos eyvallah alınabilir.Başarılıda olabilir.Ama en son seçeneğimiz olmalıdır.

Özellikle Adriano için şartlar zorlanmalıdır.Adriano futbol bilgisi ve zekasıyla bizde fark yaratır.

Herşeyden öte bir taraftar olarak Fatih Terim ve ekibinin futbolcu analiz kabiliyetine güvenmiyorum.İnatlardan vazgeçmek gerekir.Asılolan Galatasarayın bilincinde olmak gerekir.Danışmak gerekir.

Kim her ne kadar kabul etmesede,düz mantık densede iyi olsa zaten transfer yapardı mantığı benim için en doğru mantıklardan bir tanesidir.

Yukarıda yapılan aabartılı yorumlara göre bu adamların bulundukları yerde kalmaları imkansız.Oyuncu özellikleri öyle bir eksiksiz anlatılıyor ki inanılır gibi değil.

melo yerine mi düsünülüyor alper yoksa baska bir ön libero alinacak mi?

melo yerine düsünülüyorsa hata.

Melo'yu bu sezon adam akıllı bakılsa son 5 6 hafta'da ortaya çıktı. Yani melo kurt bir futbolcu aklını kullanabiliyor. Ama yönetim bu sefer yemez. Ama Fatih Terim'in onu istedigini duydum spor yazarlarından.

10 milyon € Alpere verecegine başkasına ver daha iyi

Alper imzayı attı diyorlar her yerde, hatta bugün siteden açıklama bekliyoruz diyenler bile var.

Chedjou ve Carlinhos isimleri çok fazla izlenmediği için çoğu kimsenin pek fikri yok.

Bende çok fazla izlediğimi söyleyemem.Hatta Chedjouyu hiç izlemedim desem yeridir.İşte bir tane video var onu izleyebildim.

Carlinhos izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim.Burada Carlinhos hakkında yorum yapanlar öyle anlatıyorlar ki sanki yanlışlıkla Roberto Carlos videolarını izlemişler gibi.

Bir kere seri,hızlı bir oyuncu falan değil.Top hakimiyeti iyi değil.Teknik deniliyor.Teknik ayak içini iyi kullanmak değildir.Narin olmakda değildir.Teknik denilen kavram Rierada dibine kadar mevcuuttur.Ama farklı konularda çok ciddi eksiği olduğu için olmaz diyoruz.

Carlinhos eyvallah alınabilir.Başarılıda olabilir.Ama en son seçeneğimiz olmalıdır.

Özellikle Adriano için şartlar zorlanmalıdır.Adriano futbol bilgisi ve zekasıyla bizde fark yaratır.

Herşeyden öte bir taraftar olarak Fatih Terim ve ekibinin futbolcu analiz kabiliyetine güvenmiyorum.İnatlardan vazgeçmek gerekir.Asılolan Galatasarayın bilincinde olmak gerekir.Danışmak gerekir.

ben Chedjou biliyorum renktaş ve adamın gelmesini çok istiyorum onun gibi oyuncuyu zor buluruz yanında Semih gibi her topa atılabilen bi oyuncuyla oynayacagını düşünürsek bizim için süper bi süpürücü olacaktır defansımız 4 5 yıl degişmez artık

Bugün en kötü saat 17:00'a kadar Eskişehirspor ile Alper Potuk transferi görüşmelerine başlandığına dair KAP'a bildirim düşer.

Kaynak : His

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt