Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada yeri değil ama fenerbahçe ülkeri iyi düdüklüyorlar :trollface::trollface: sen sezona final four hedefiyle başla ve ona uygun kadro kur tbl de yarı finali göreme hahahahah zaaaaaaaaaaaaa

SPORX.COM @sporx 3 dk

Ünal Aysal´ın yeni listesi: "Adnan Naz‚ Sedat Doğan‚ Emir Sarıgül‚ Haldun Üstünel‚ İsmail Sarıkaya‚ Oğuz Altay‚ Saffet Ulusoy." (DHA)

acil konuyu aramayım dedim tasırız buyrun sıcak sıcak antuda kuslara bakarken buldum dogrumu

Adnan Naz kim yav :(

SPORX.COM @sporx 3 dk

Ünal Aysal´ın yeni listesi: "Adnan Naz‚ Sedat Doğan‚ Emir Sarıgül‚ Haldun Üstünel‚ İsmail Sarıkaya‚ Oğuz Altay‚ Saffet Ulusoy." (DHA)

acil konuyu aramayım dedim tasırız buyrun sıcak sıcak antuda kuslara bakarken buldum dogrumu

:confused::sad007:

arkadaslar gördüm paylastım tahir kum falan bilemem yani böyle bişey demis sporx :S

SPORX.COM @sporx 3 dk

Ali Dürüst bu listede olmalıyıdı. Duruşuyla güven veren biriydi hem hocaya hem bizlere.

Alper bildirilmis, yeni haberdar oldum...hayir ugurlu olsun bakalim :ayatollah:

Oğuz Altay ne alaka? Onun yerine Ali Dürsüt olmalıydı.Ayrıca Adnan Naz'da kim.Onun yerine de Abdurrahim Albayrak olmalıydı.

Haldun Üstünel ise bomba olmuş.Bu yönetimin Haldun Üstünel gibi bir adama ihtiyacı vardı.

Ali Dürüst bu listede olmalıyıdı. Duruşuyla güven veren biriydi hem hocaya hem bizlere.

ya Ali Dürüst'ün olmaması gibi bi durum varmı sence renktaş Ünal aysal Fatih Terimle sorun yaşamıyorsa Ali Dürüstün sayesindedir vede Ali Dürüst çok tecrübeli bi adam bildigim kadarıyla Ünal aysallada sorunları yok sagdan soldan duyma haberlere itibar etmemek gerekir

ama a.albayrak olmayacak gibime geliyor

Adnan Nas kim deyip durmayın.Adam şimdiki yönetimde de var zaten. :asd:

Oğuz Altay ne alaka? Onun yerine Ali Dürsüt olmalıydı.Ayrıca Adnan Naz'da kim.Onun yerine de Abdurrahim Albayrak olmalıydı.

Haldun Üstünel ise bomba olmuş.Bu yönetimin Haldun Üstünel gibi bir adama ihtiyacı vardı.

Oğuz Altaya taraftara yönetme görevini vereceklerdir :D:D:D Harbi Oğuz Altay ne alaka ya

ali dürüsttü kaybetmek çok büyük güç kaybı olur

başkan buna cesaret edemez

KAp sitenin linki verebilecek bi renkdas var mi :ayatollah:

bu foruma takilanin seviyesi zaten baktigi sitelerden belli oluyor sporx/fanatik takip edenle muhattap bile olunmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt