Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu çok agır olmuş yalnız :)

kusura bakma kardes ama bazilari harbi buraya , Tahir Kum tarafindan yazilmis haberleri bile tasiyip flash haber diye anlatiyor . Daha bilmiyorku Tahir Kum kimin sikeci duzenbaz telefonla haber yazma teklifi alan terbiyesizin biri oldugunu .

arkadaşım sen neyin derdindesin.

adam içiyorsa sıçıyorsa sanane? bunu burdan dillendirip ne olacak. kötü yönetici dersin farklı şekilde eleştirirsin tatrışırızda. bun söylemenin ortamı germenin ne anlamı var. ayrıca haldun üstünel transfer olarak başarılı gibi gözüksede yönetici olarak başka vasıfları görmedim ben..

Sen asıl neyin kafasındasın ?

Adam sarhoş halde Lincoln'ün saçından çekip,tehditler eden birini mi savunuyorsun ?

Allah belasını versin böyle yöneticinin.

Sen olayı çok farklı anlamışssın bizde içiyoruz.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 23 dk Q7defteri kapanmıştı bugün birileri yeniden açmış.O defter kapalı beyler...

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 21 dk Nani için temaslar sürüyor ama kimse bugünden yarına bitmesini beklemesin !

Alper Potuk önümüzdeki sezon GS forması giyer...

Bal damlıyor :D

geleceği tarihe kadar söyleyeceklerse :D Nani hayırlı olsun

ben AMKya güvenirim valla :D

Nani fırtınasını başlatmak lazım artık;

Eski günlerden tanidim Jorges Mendes'i aradim. Nani ilgili transfer gelisimleri ilk agizdan duymak istedim:

Jorge_Mendes_agente_Mourinho_negocia.jpg

Ben:,, Slm Jorges, Benim Arif...nasilsin, bayadir görüsemedik?"

J. ,, Merhaba Arif...evet bayadir konusamadik, aradin icin sevindim, iyimisin?"

Ben:,, Sagol Jorges Abi...iyim. Sana birsey soracam. Nani gelir mi Galatasaray'ya?"

J.:,,Önceki gün Galatasaray'la temasa geçdim, "Eğer isterseniz Nani'yi getiririm" dedim. Nani biraz mutsuz, ve yeni bi macera istiyor. Ayrica Galatasaray'da iyi para kazanicak. Yöneticilerin bu durumu hemen Fatih Terim'e ilettiği, sol kanada tavkiye istedini ve onayı verdiğini söylediler bana telefonda bi gün sonra. Bu Is büyük olaslikla olur Arif."

Ben:,, Cok tessekür ederim Jorges Abi. Umarim olur, cok sevinirim. Kendine iyi bak, cok calisma...biraz'da hayatin güzelliklerin tadini cikar.."

J.:,, ... haha, tmm Kardesim, sende kendinye iyi bak, ...Arkadaslara slm söyle."

bide kötü haber verelim

Saray ile Eskişehirspor, Alper Potuk transferinde prensipte anlaşmasına rağmen iki kulüp arasında sıkı pazarlık devam ediyor.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/05/KRITIK216.jpg

G.Saray’ın transferinde sona yaklaştığı Alper Potuk konusunda kritik saatler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılar, genç yıldızı renklerine katmak için girişimlerini sürdürürken, Eskişehirspor kulübü başkanı Halil Ünal’dan henüz beklenen cevabı alamadı.

Alper Potuk ‘un transferi için kırmızı-siyahlı kulübe 6 milyon euro ve Culio’yu bonservisiyle birlikte teklif eden G.Saray’ın bu ücretin 3 milyon eurosunu peşin, diğer yarısını da 1 senelik vadeye yayarak ödemeyi sunduğu öğrenildi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal’ın, sarı-kırmızılı yönetimden biraz daha fiyat yükseltmesini istediği belirtildi

Nani lan bu :o

Biraz Sov'un pesinde bir Futbolcu bunu kimse inkar edemez ama yetenek acisindan son derece üst siralarda.

Nani gercekten inanilmaz yetenekli

Nani-Fener flörtü

Yarın bu haberleri görmezseniz bende bişi bilmiyorum.

*********************'ya göre Nani'yi almışız bile adamın İstanbul'a geleceği tarihin netleşmesi kalmış...

Eski günlerden tanidim Jorges Mendes'i aradim. Nani ilgili transfer gelisimleri ilk agizdan duymak istedim:

Ben:,, Sagol Jorges Abi...iyim. Sana birsey soracam. Nani gelir mi Galatasaray'ya?"

J.:,,Önceki gün Galatasaray'la temasa geçdim, "Eğer isterseniz Nani'yi getiririm" dedim. Nani biraz mutsuz, ve yeni bi macera istiyor. Ayrica Galatasaray'da iyi para kazanicak. Yöneticilerin bu durumu hemen Fatih Terim'e ilettiği, sol kanada tavkiye istedini ve onayı verdiğini söylediler bana telefonda bi gün sonra. Bu Is büyük olaslikla olur Arif."

Ben:,, Cok tessekür ederim Jorges Abi. Umarim olur, cok sevinirim. Kendine iyi bak, cok calisma...biraz'da hayatin güzelliklerin tadini cikar.."

J.:,, ... haha, tmm Kardesim, sende kendinye iyi bak, ...Arkadaslara slm söyle."

Bunu görünce, geçem transfer döneminde bunlardan yapan bir arkadaş vardı. Görüştüğümüz her oyuncunu yakınlarıyla konuşup duruyordu:D

cok sevdigim söylenemez haldun üstünel'i. baros gol krali oldugu sene disinda hicbirsey yapmadi, su baros hayranligi bir bitmedi, burak'tan iyi diyen 100 üye bulurum en az su forumda. luas neill de 1.5 sene oynadi, keita da cok az oynadi. yani verim olarak hicbiri neredeyse ise yaramamis. bir oyuncu alirken en az 2 senelik katki yapsin diye alinir benim bildigim..

Beyleeer Nani İstanbula geliyormuşşş

Amkspor ‏@Amkspor1 dk

SON DAKİKA: Nani ne zaman Aslan oluyor? ********************* açıklıyor!https://amkspor.com/2013/05/21/nani-ne-zaman-aslan-oluyor.html …

Naninin gelmesinden cok q7 nin gelmemesine seviniyorum

sezai vol 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt