Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Defansif açıdan bana sıkıntılı gibi geldi, sonuç olarak Riera bir şekilde orayı halletti o yüzden bir oyuncu alınacaksa hem defansif açıdan hemde hucüm açısından daha dengeli bir oyuncu alsak iyi olmaz mı?

Ben birde takımımızın öncelikle kanat ve stopere ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için, sol bek transferini en son hamle olarak bekliyorum.

Orayı Riera'nın halletiğini düşünmüyorum...Dany 3 maçın 2 sinde en az 7-8 kez Riera'nın kademesine girdi özellikle Avrupa maçlarında...

Umutun bonservisine almak yerine gekası alalım bedavaya, gekas 10 kumaş daha iyi umuttan, burakdan bile daha iyi kumaş genç hali.

neyse güzel espiriydi güldük kapadık :) ya Allah aşkına yapma ya biri türk daha genç ve alternatif için diğeri yabancı artık yaşı ilerlemiş ve büyük takımlarda bekleneni verememiş bir isim lütfen GALATASARAYımıza öyle herkesi önermeyelim tabi saygı duyuyorum görüşüne ama en azından statü olarak(türk-yabancı ) düşünülse bile umut 10 kat daha iyi

Ne zeus ne pireus tek tanri bizim deyuus gekas gel lan buraya

"Görüşmelere başlanmıştır" şeklinde olmasın lütfen :D

Emre kiralık,aydın-ufuk-culio bonservisi ile :yenieek:

Birisi kap linki atsın hele , F5'e basasım geldi :oks:

Renktaş adam defansif acıdanda çok saglam olmasada Eboue kadar var defansif özellikleri bence, bence F.T çok sık bindirme yaptıgı için istiyor Eboue gibi sol kanatıda kullanmak istiyor

Aslında bunların hepsi bir yapboz gibi, iki bekinde (Eboue-Carlinhos) hucüm gücü yüksek olursa defans da oynayan oyuncuların da çok kaliteli olması lazım, iki bekinin açıklarınıda kapatmalı. Carlinhos kötü bir oyuncu değil ama bu transferdan tam anlamıyla faydalanmak isitiyorsak defansa alacağımız oyuncu da önemli.

neyse güzel espiriydi güldük kapadık :) ya Allah aşkına yapma ya biri türk daha genç ve alternatif için diğeri yabancı artık yaşı ilerlemiş ve büyük takımlarda bekleneni verememiş bir isim lütfen GALATASARAYımıza öyle herkesi önermeyelim tabi saygı duyuyorum görüşüne ama en azından statü olarak(türk-yabancı ) düşünülse bile umut 10 kat daha iyi

leverkusende gol kralı oldu herif, mükemmel bir yedek olur, mükemmel, umut gibi kazma değil.

Son Dakika | Mouriho'nun istifasından sonra Ronaldo,Benzema ve kulüp yöneticileri Samandıra'nın yolunu tuttu!

Alper hayirli olsun diyebiliriz ozaman.

Cok iyi transfer.

Kerim Frei da almak lazim.

alper melonun yerine mi alındı.yandık ozaman

Trtspor en güzel 10 golümüzü gösteriyor, izlemek isteyen varsa....

bende yazayım carlinhos konusu bugün ivme kazanmış yarına dahada netleşirmiş

videodan izlenildiği gibi ofansif konuda iyi ama bende defansif olarak büyük soru işarteleri bıraktı zaten takım defans olarak iyi değil bu biraz düşündürücü hayırlısı olsun

Ofansif olarak çok istekli ama ben defansif olarak da oldukça başarılı buldum kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt