Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umutun bonservisine almak yerine gekası alalım bedavaya, gekas 10 kumaş daha iyi umuttan, burakdan bile daha iyi kumaş genç hali.

Yabancı Sınırlaması için bir Türk'ü gönderip 33 yaşında bir yabancı almak en akıl karı transfer olur zaten. :yenieek:

Sürekli olarak takip ettiğim bir oyuncu değil ama biraz takip edip maçlarını seyrettim, deddiğiniz gibi sürat konusunda baya etkili ama defansif açısından feci sayılır, Riera'nın çıkışları bana göre gayet iyi. Ortaları ve topla oynayışı da gayet klas ama o da defansif açıdan sıkıntılı. Carlinhos da defansif açıdan çok iyi değil o yüzden diğer transferlere daha öncelik vermeliyiz, yabancı sınırlamasını da göz önünde bulundurursak Carlinhos biraz sıkıntılı olur gibi geliyor bana...

Renktaş adam defansif acıdanda çok saglam olmasada Eboue kadar var defansif özellikleri bence, bence F.T çok sık bindirme yaptıgı için istiyor Eboue gibi sol kanatıda kullanmak istiyor

Fatih Terim trt'ye çıkacak diyorlardı 21.30'da hani nerde :(

Galatasaray'ın Alper Potuk için yaptığı teklifi 6 milyon euroya yükselttiği ve Alper'in sonraki satışından komisyon vermeyi önerdiği öğrenildi. Bu teklifin Halil Ünal tarafından kabul edildiği ayrıca bir futbolcuyu bonservisi bir futbolcu ve bir de kiralık futbolcu istediği belirtildi. Bu iki futbolcunun da iki takımın teknik direktörlerinin temasları sonrasında belirlenmesi bekleniyor.

********************* Spor

helal olsun valla Gökmen Özdemir'e eskiden programa cikcak diye beklerdik transfer haberi almak icin gazete kurdugu iyi oldu valla :D

Ben tam tersi görüşteyim...Carlinhos'un 2 maçını bile izleseniz ne kadar hızlı ve atletik bir oyuncu olduğunu anlarsınız...Riera hamle oyuncusu...Eğer hamleyi ıskalarsa rakip asla yakalayamaz faul vs yapmadan..Carlinhos öyle değil...1'i ıskalarsa,2.de gene karşısında olur...

Defansif açıdan bana sıkıntılı gibi geldi, sonuç olarak Riera bir şekilde orayı halletti o yüzden bir oyuncu alınacaksa hem defansif açıdan hemde hucüm açısından daha dengeli bir oyuncu alsak iyi olmaz mı?

Ben birde takımımızın öncelikle kanat ve stopere ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için, sol bek transferini en son hamle olarak bekliyorum.

İyi de denklemde hata var. Mata>Hazard verili bir gerçeklik olduğundan yenien kurmak lazım bütün denklemi:)

Ya demek istedigim su. Arda bugün dünyanin her takiminda oynayacak yetenekte. Chelseaye gitse ordada rahat oynar.

Ayrica Ardanin Mata ve Hazard gibi sirf ofansa degil, Defansada müthis katkida bulundugu ortada. Özellikle arkadan gelip o müthis kayip top calmasi. Bu sayilan isimlerden hangisi bu katkiyi yapar?

Ben Ardayi tercih ederim takimimda.

Amkspor ‏@Amkspor 6 sn

SON DAKİKA: G.Saray Alper Potuk'la ilgili KAP bildirimi bu gece yapıyor.

bende yazayım carlinhos konusu bugün ivme kazanmış yarına dahada netleşirmiş

videodan izlenildiği gibi ofansif konuda iyi ama bende defansif olarak büyük soru işarteleri bıraktı zaten takım defans olarak iyi değil bu biraz düşündürücü hayırlısı olsun

@Amkspor: SON DAKİKA: G.Saray Alper Potuk'la ilgili KAP bildirimi bu gece yapıyor

Aydın'ın sözleşmesi bitiyor.

Culio+Kiralık Emre uygun bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt