Mustafa Elegelmez
Sarı Üye
- 7 Temmuz 2011
- 115
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
herkes özlemiş nöbeti
herkes özlemiş nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ********************* görüntü var diyordu, az sonra diyordu... Hani?
Umutun bonservisine almak yerine gekası alalım bedavaya, gekas 10 kumaş daha iyi umuttan, burakdan bile daha iyi kumaş genç hali.
Sürekli olarak takip ettiğim bir oyuncu değil ama biraz takip edip maçlarını seyrettim, deddiğiniz gibi sürat konusunda baya etkili ama defansif açısından feci sayılır, Riera'nın çıkışları bana göre gayet iyi. Ortaları ve topla oynayışı da gayet klas ama o da defansif açıdan sıkıntılı. Carlinhos da defansif açıdan çok iyi değil o yüzden diğer transferlere daha öncelik vermeliyiz, yabancı sınırlamasını da göz önünde bulundurursak Carlinhos biraz sıkıntılı olur gibi geliyor bana...
Yabancı Sınırlaması için bir Türk'ü gönderip 33 yaşında bir yabancı almak en akıl karı transfer olur zaten. :yenieek:
koydular ya resımlerını daha neyı aarıyorsun
Galatasaray'ın Alper Potuk için yaptığı teklifi 6 milyon euroya yükselttiği ve Alper'in sonraki satışından komisyon vermeyi önerdiği öğrenildi. Bu teklifin Halil Ünal tarafından kabul edildiği ayrıca bir futbolcuyu bonservisi bir futbolcu ve bir de kiralık futbolcu istediği belirtildi. Bu iki futbolcunun da iki takımın teknik direktörlerinin temasları sonrasında belirlenmesi bekleniyor.
********************* Spor
Ben tam tersi görüşteyim...Carlinhos'un 2 maçını bile izleseniz ne kadar hızlı ve atletik bir oyuncu olduğunu anlarsınız...Riera hamle oyuncusu...Eğer hamleyi ıskalarsa rakip asla yakalayamaz faul vs yapmadan..Carlinhos öyle değil...1'i ıskalarsa,2.de gene karşısında olur...
Aydın Yılmaz ve Emre Çolak çok uygundur.
İyi de denklemde hata var. Mata>Hazard verili bir gerçeklik olduğundan yenien kurmak lazım bütün denklemi![]()
Amkspor @Amkspor1 dk