Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Derhal Alper o düğünden yaka paça dışarı atılsın derhal

Fenerbahçe SK @Fenerbahce 1 dk

Kulübümüz‚ Alper Potuk´un transferi için Eskişehirspor ve oyuncu ile görüşmelere başladı.

inatsa inat vereceksin 10 milyon onlarda verecek 13 milyon sonra çekileceksin kenara ipnelere girsin para

LigTV ‏@Kurtisdonald 52 sn SON DAKİKA! Eskişehirspor Alper Potuk için, Holosko + bir miktar para karşılığında Beşiktaş ile anlaştı. Detaylar birazdan...

LigTV :SS: Demin fenere verdiler simdi besiktasa .....

Şimdi bir Arda, İnler, Nani güzel gider hani:) hiç üzülmedim yeminle. Şu 1-2 sene daha geçsin altyapıya yükleniyorlar zaten genç manasında bizimle yarışamayacaklar. Teriminde Aysalında hedefi belli

Kapa bildirme kulübün tutarlılığını gösterir.Ünal Aysal şeffaf bir yönetim anlayışına sahip ve bundan ödün vermiyor lehte de alehte de.

Size;

Alman ekolü getiricem diyip Felkamp'ı sonra 180 derece dönerek Hollanda ekolü getiricem diye Riijakrd'ı td yapan Adnan Polat müstehak.

Şükürler olsun ki aziz gibi günü gününe tutmayan karaktersiz bir başkanımız yok.

respect Ünal Aysal :ayatollah:

Valla bizimkilerde şampiyonluk sonrası baya bi rehavet görüyorum..Bütün transfer listesini tek tek açıklamalar, 3-4 transfer bize yeter demeler, Melo'yu iplememeler, seçim kararı almalar vs. vs..

Sanki formamızı koysak şampiyon oluruz havasına girmişlerdi..Umarım bu olay kendilerine gelmelerini sağlar ve biraz daha ciddiye alırlar işleri..Özellikle yurt içi transferlerinde daha seri ve kararlı davranmaya dikkat ederler.Yoksa bizim kolpa Türk yöneticiler işte böyle dansöz gibi kıvırıp anında satabiliyorlar seni.

...bence bu danışıklı dövüş. aziz ile halil ünalın şike davasından önce kanka olduğunu herkes bilir. kayseri başkanıylada öyledirler mesela. aziz bizim eskişehirle görüşmemizden önce halille görüşüp galatasaray ne verirse 250bin fazlasını verip alperi alacam, bunlara kapağı takacam sen galatasarayla anlaşıyormuş gibi pazarlığını yap sonra bana gel demiştir.

....halil ünal denen kişi ne kadar kaypak bir adam olduğunu gösterdi. hayatta en sevmediğim insan tipidir. kaypak ve paracı. her ikiside bu kişide buluşmuş. kulübüne karşı tavrını koyamayan alperde kendine yazık etti. alperi selçukla kıyaslayanlar yanılıyor. alper en fazla vasat bir hamit olur. ama fenerde bu bile olamaz selçukşahin ve topalın yedeği olur. bizim için hayırlısı olsun...

abi işin kötüsü birde seçim çıktı şimdi transferler gecikecek gibi

bence Alpere laf sölememek lazım tabi bilmeden konuşuyoruz ama eses başkanı ve erzamanki gibi febe karaktersizliği... ben süpriz bekliyorum açıkçası beyler!!!

bize çok koymaz bu transfer iyi adamdı der geçeriz ama bize gelirse vay febelinin haline!!=)

250 bin € için bu şerefsizlik yapılmaz, başka bir şey var.

Kuşlar doluşmuş foruma. Biri yem versin şunlara.

İşte bu!!! Yediğimiz hiçbir transfer çalımına bu kadar sevinmemiştim.

Varsın karşıyakaya transfer olsun.Bizim sokağa atacak paramız yok.Biz bu hakkı Amrabat'ta kullandık.

Bu tip transferlerde oyuncular bonservis bedelleri altında ezilip gerçek performanslarını ortaya koyamıyor.

Benim kendisini istemediğimi tüm forum bilir.Neredeyse forumda istemeyen tek adamdım.Hiçbir zaman o paraya değeceğini düşünmedim.

En son Hamit transferi bana ders oldu.Onu da istemeyenlerdendim ama sonra iş kızışıp namus meselesine dönünce mecbur bize gelmesini istedim.

Kimse üzülüp tepki falan vermesin en hayırlısı bu oldu bence...Almanya'dan Alper ayarında 10 tane gurbetçi bulup ucuza alırsın.Hatta Hamburg'ta ki Tolgay Arslan daha iyidir kumaşı bellidir ve tecrübesi sadece süper ligle sınırlı değildir.

Daha önce söylediğimi yine tekrarlıyorum süperlig takımları arasında Galatasarayımızda oynayabilecek futbolcu yok.

biz niye bildirim yaparken saece kulüp ile görüşmelere başlandığını söylüyoruz.bu şikeciler futbolcuyla da görüşmeye başlandı diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt