Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• kadikoy-hatirasi-2-4625778_9380_o.webp
    kadikoy-hatirasi-2-4625778_9380_o.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 90
Cevap: Transfer Nöbeti

bence site ziyaretçilere ilelebet kapatılsın

BİZEDE LAZIM YEM DAYI BEY...BURDA FORUMDADA KUS COK :trollface:

Alper oraya giderse anasinin da degeri yokmus kendi gözünde. Böyle bir cocuk iste.

Yav üye alımı zaten admin onayına bağlı bir olay, ziyaretçilere de neden kapatalım antu yapıyor onu, işler iyi giderken açıp, kötü giderken kapıyorlar. Mobilden gene giriliyor, salaklık yani :D Daha beter rezil oluyorlar.

Saklayacak bir şeyimiz yok.

"Fenerbahçe 6.250 bin Euro'yu nakit verecek" diyen Şahbaz, "Alper'in bu transferde olurunu aldık. Alper Çarşamba günü Fenerbahçe ile görüşecek. Galatasaray daha az para ve istediğimiz oyuncuları verdi. Eskişehirspor çıkarları doğrulrultusunda çalıştık" diye konuştu.

Alper kendine küfreden taraftar için oynayacaksa paraya taptığı içindir..

Eğer Alper Fener'e giderse , bu Transferin altından bir çok şey çıkar .

Eskişehir Fener Maçlarında (Türkiye Kupasında) olası bir ŞİKE muhtemel..

Bunlar araştırmaya koyulabilir.

Çünkü bu şekilde karaktersizliği bir tek Fenevbahçe yapabilir.

Alper Galatasaray'da bence rahat olun.. Ben inanmiyorum..

Alper'i tü kaka eden sizlere inanamıyorum Türkiye'nin bence alınabilecek tek oyuncusuna burun kıvırıyorsunuz..

Kesinlikle karşı hamle yapmamız lazım bu adamı karşı tarafa bırakamayız!

böyle karaktersiz adam gelmesin zaten bize, çocuk oyuncağımı bu söz verip fenerle anlaşmalar ne hali varsa görsün eğer dediğiniz gibi GS lı olsaydı kimsenin ağzına bakmaz bize gelirdi.

gittiğine üzülmüyorum da böyle oyunlar oynanması çok yazık.şerefsizliğe ne gerek var.biz anlaşamazsak ne .ok yersen ye arkadaş.

böyle birseyin yapacagi belliydi azizenin bi sekilde gündemi degistirmek istedi ve basardi...

Misafirlere sunmak istiyorum

cache_500_1__i_3229125_YWN.jpg

Bir insan bu kadar mı salak olur da feneri seçer sadece taktığım konu o :confused: Yoksa Alperin yerine nice daha iyilerini alırız. Hatta Melo kalırsa gerek bile kalmaz. Ama cidden hangi gerekçeye göre feneri seçiyor Alper? Fenerli de değil.

Neler olmuş böyle ya Alper nasıl gider bu takıma akşamdan beri girmiyordum biri özet geçebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt