Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnter enayimi en iyi oyuncularından bir tanesini daha 28 yaşındayken 8 milyon avroya göndersin?

Keklediler.

ne keklicekler yav neden kronik sakat olsun Sneijder kontrol etmedenmi alıyolar oyuncuyu sanıyosun saç teline kadar kontrol ediyolar bilip bilmeden sneijderi kötüleme

adamlar ekonomik krizde oldugu için tüm yüksek maaş alan oyuncularını satmaya calısıyolardı aldık olay bitti

- Fenerbahçe bana 20.000 teklif ettiğinde ben Galatasaray'la 8.000'e anlaştığım için mutluluktan uçuyordum.. Metin Oktay.

Hayır niye Chedjou'la niye olmasın adam Fransa'da yılın stoperi seçilmiş kimi alcaz uçmayın biraz realist davranın

"Sadece" onunla olmaz. Sağ kanat oyuncumuz yok, Melo yerine oyuncumuz yok, sol bekimiz yok. Hepsinin nokta transfer olması lazım. Tecrübeyle sabit.

Hakan Tan sende amma Sneijder e taktin haaa

Çok canımı sıktı bu Alper işi. Nasıl beceremedik anlamıyorum. Kimi alabiliriz ki yerine Türk??

Alper yerine ayni tarz daha ucuz, genc oyuncular:

Tolgay Arslan(Hamburg)

Jem Karacan(Reading)

Tolga Cigerci(Werder Bremen)

Alper'in cok cok fazlasi oldugunu sanmiyorum yukardaki adamlardan,birisi alinsin:yenieek:

Fatih Terim mi ? Aykut kocaman mı ?

Droga,Sneijder mi ? Irkçı emre,tombalacı leş mi ?

CL'de önü açık bir takım mı ? Anasının liginde bile şike yapan rezil bir takım mı ?

Her şartta seni destekleyecek bir taraftar mı ? 120 dakika anana bacına küfür etmiş bir taraftar mı ?

Make your çoyssssssss

Bu transfer olmasaydı Fener yabancı sayısının düşmesine karşı çıkardı ama şimdi bizim zor durumda kalmamız için destekleyebilirler.

Eğer Demirören düşürürse yabancı sınırını epey başımız ağırır. O duruma gelmemek adına işe yarar önemli yerlileri kadromuza katmalıyız.

alpere üzüldüm ama alperden daha iyi gurbetçiler var önemli olan onları almak...

Alper yerine ayni tarz daha ucuz, genc oyuncular:

Tolgay Arslan(Hamburg)

Jem Karacan(Reading)

Tolga Cigerci(Werder Bremen)

Alper'in cok cok fazlasi oldugunu sanmiyorum yukardaki adamlardan,birisi alinsin:yenieek:

Özellikle Tolgay ve Frei..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt