Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nuri'yi getir başkan :ka21: Biliyorum herkes üzerime çullanacak şimdi. Ama Nuri'yi Fatih Hoca'nın elinde izlemek istiyorum.

İnşallah bu olaya takılıp kalmayız ve seri şekilde bu transfer işine odaklanmaya devam ederiz.Biz önce eksiklerimizi kapayalım stoperimizi, sol bekimizi bi halledelim sonrasında Nani gibi bi kanat oyuncusu da gelirse yine havamızı yakalarız, yeter ki böyle şeyleri saplantı haline getirmeyelim..Alper olayı normal bi olay değil, biraz komplo havası seziyorum sanki ama artık önemi yok, önümüze bakalım.

Çok canımı sıktı bu Alper işi. Nasıl beceremedik anlamıyorum. Kimi alabiliriz ki yerine Türk??

Olay bizden çıkmış artık Galatasaray kendini paralayacak değil iyi oyuncu çok çok iyide olabilir ama Halil Ünal gibi bir lale başkanken 10 versekte alamayız artık kendi karakteride ortadaymış Alperin dün Anana sövenlere yarın gol attığında koşacak geniş mide doğrusu.

Üzüntümüz sundan kaynaklaniyor bence.

Melo-Alper-Selcuk-Sneijder müthis bir 4lü olacakti. Bunun hepimiz farkindayiz.

Bunu önlemis oldular. Ancak onlara ne fayda. Büyük ihtimal Aykut kocaman bunuda körertecek. Hadi diyelim bunu körertmedi, yinede baya bi üstünüz. Cokta üzülmemek gerek.

Bu transfer olmasaydı Fener yabancı sayısının düşmesine karşı çıkardı ama şimdi bizim zor durumda kalmamız için destekleyebilirler.

Eğer Demirören düşürürse yabancı sınırını epey başımız ağırır. O duruma gelmemek adına işe yarar önemli yerlileri kadromuza katmalıyız.

Selçuk'u değil Alper'i aldılar :o Bir transferle nasıl bizden daha üstün oldular yerli konusunda? Fener'in yerlileri halen bizden kötü.

Bileklerine hakim olmasiyla (dripling) Alper'in SL'de bile takima katki saglayacagini dusnuyordum, inanilmaz calim yedik

Ne takıcam adam büyük ihtimal kronik sakat.

İnter enayimi en iyi oyuncularından bir tanesini daha 28 yaşındayken 8 milyon avroya göndersin?

Keklediler.

Biraz takip adamlar yüksek ücretli oyunculardan maaş indirimi istediler kabul etmeyen yıldız oyunculardan Maicon City'e 3.5 miyon € ya Julio Cesar bedavaya gitti queens park'a bunlarda mı kronik sakat

Fener her transferimizde neredeyse ortalığı kızıştırıp fiyat yükseltmeye çalışıyor.Eğer sporcununda karakteri biraz bozuksa hemen fikir değiştiriyor.Bu olayın benzerini sene başında basketboldada yapmışlardı..

Yok ya, niye sormuyormus. Ilk ben rica ettim. Hadi sira al bakalim.

Ya kardeşim yeminle konustum.Kuzeninin adı Kemal.Seref foruma girerse sorun konuştu mu konuşmadı mı diye.Naniyi q7 yi Alperi chadliyi sordum.Niye yalan söyleyeyim.Adam Ankara da yasıyormuş arada da Mersin'e geliyormuş haftaya yine gelecekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt