Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekil konuşmuş bir oyuncu, karekteri belli olmuş.
https://www.s7.directupload.net/images/130520/sj98s3kq.swf
Çok canımı sıktı bu Alper işi. Nasıl beceremedik anlamıyorum. Kimi alabiliriz ki yerine Türk??
Nuri'yi getir başkanBiliyorum herkes üzerime çullanacak şimdi. Ama Nuri'yi Fatih Hoca'nın elinde izlemek istiyorum.
Abi bu yaz Istanbul'a geliyorum büyük ihtimal. Iki hafta. Isvec isi yatti gibi.
Kabul edersen, iznin olursa tekme tokat dalmak istiyorum abi. Izin vermeden elimi bile kaldirmam söz, saygim sonsuz.
Gel koçum gel![]()
ne zaman yapmıs bu konusmayı alper
Bu transfer olmasaydı Fener yabancı sayısının düşmesine karşı çıkardı ama şimdi bizim zor durumda kalmamız için destekleyebilirler.
Eğer Demirören düşürürse yabancı sınırını epey başımız ağırır. O duruma gelmemek adına işe yarar önemli yerlileri kadromuza katmalıyız.
ne zaman yapmıs bu konusmayı alper
Çok canımı sıktı bu Alper işi. Nasıl beceremedik anlamıyorum. Kimi alabiliriz ki yerine Türk??
İnter enayimi en iyi oyuncularından bir tanesini daha 28 yaşındayken 8 milyon avroya göndersin?
Keklediler.
"Sadece" onunla olmaz. Sağ kanat oyuncumuz yok, Melo yerine oyuncumuz yok, sol bekimiz yok. Hepsinin nokta transfer olması lazım. Tecrübeyle sabit.
Yok ya, niye sormuyormus. Ilk ben rica ettim. Hadi sira al bakalim.