Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

22 yaşındaki adamdan dik duruş beklemeyin alt yapısından çıktığı takıma. Alper'i Fener'e eşya gibi sattılar resmen.

---------------------- Muslera -----------------------

Eboue ---------- Semih ------ Yabancı ------- Yabancı

----------------------- Yabancı ----------------------

------ Hamit(!) --------- Sneijder ------ Selçuk -------

--------------- Burak ------------ Drogba ------------

Hadi kurun kadroyu.

Hamit'i seneye tekrar değerlendirelim :ka21:

1-2 gün gündem değiştirdiler, biz bütün sezonun gündemini değiştireceğiz bekleyin az :D

YAW GÖKHAN İNLER diyen arkadaslar napoli adamı yanılmıyosam 13 milyon euro ya aldı

Pardon da bize satarken en az 15 isteyecekler selçuk varken bide 2 senedir alışmıs melo 4 milyon euro iken niye inler e 15 milyon verelim biz salakmıyız???

17 mn € ya aldı ama o zaman gencti şimdi 29 yasında ve kadrodışı 10 12 mn € arasında biter

Hadi kurun kadroyu.

Alperi alsakda Hamitin yerine oynatacaktık.Şeneri alırız ligde Şener/Eboue yabancı stoper/Gökhan yada başka biri oynar devam ederiz.

Hayırda üyeliğini mi banladıkta yazmadın yazsaydın ayda yılda 1-2 kelam birşeyler karalasaydın. Hadi bak herşeyi geçtim 2 şampiyonluk yaşadık. Yazmaya başladığından beri şu şampiyonluk ile ilgili 2 kelime yazaydın bari.

Banane aga git o zaman o forumlarda yaz bu fikirlerini, hiç merak etmiyoruz yahi hangi forumda hangi mesajdan tepki aldığını.

Hayır yani bayram değil seyran değil alper'in fenere gittiği haberi doğunca birden gscimbom.com'a yazasın geliyor bak sen şu olaya. Enteresan.

Orası seni ilgilendirmez.Ayrıca şu angut forum kafasından kurtulun.Sen şimdi bana kuşsun,ajansın demeye getiriyorsun birşey ima ediyorsan açık ol ki seni takdir edeyim.Hangi mesajımdan böyle birşey çıkarttın onu da anlamak güç.Alper olayı umrumda değil ama seni fazla germiş belli ki.Ben 2010'da üye olucam 2013'te üyeliğimi hatırlayıp gelip ajanlık yapıcam..Hayal gücün iyiymiş.Sen beni görmeyiver arkadaşım

Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gidenler kötü olduğu için gidiyor zaten abi biryerler kalkması olayına katılıyorum oda bizim insanmızı genel mantelitesi maalesef süreklilik yok ama geliştirilebilir Fatih Hoca başındayken.

düsüncene saygim var ama pek ümitli degilim emreden o cevher yok maalesef

emre belezoglu daha 16 17 yasindayken yemin ediyorum adamin topcu olacagi belliydi ama adam olmadigi belli degildi,anliyamadik:asd:

YAW GÖKHAN İNLER diyen arkadaslar napoli adamı yanılmıyosam 13 milyon euro ya aldı

Pardon da bize satarken en az 15 isteyecekler selçuk varken bide 2 senedir alışmıs melo 4 milyon euro iken niye inler e 15 milyon verelim biz salakmıyız???

Alper'i almayınca salak olmuyoruz, Gökhan İnler'i alınca salak oluyoruz, ilginç.

Beyler Gareth Bale transfer edelim lan.. valla bak... bir kere şöyle bir transfer gerçekleşse ne olur beeeee...

Hadi kurun kadroyu.

-------------------------------------Muslera---------------------------------------------------

Eboue------------------Semih-----------------Yabancı----------------------------Yabancı

--------------------------------------Gökhan--------------------------------------------------

----------------------Selçuk---------Sneijder-------------Arda------------------------------

----------------------------------Drogba----Burak--------------------------------------------

Veysel sarı muhabbeti dönüyor fener icin demekki bunlar demirörenle konusmus yabancı statüsü degişmeyecek

Ben bu transfere sevindim. Şimdi bizim yönetim daha hırslı ve daha istekli davranır transfer konusunda. Aptal saptal insanlara yönelmezler.

-------------------------------------Muslera---------------------------------------------------

Eboue------------------Semih-----------------Yabancı----------------------------Yabancı

--------------------------------------Gökhan--------------------------------------------------

----------------------Selçuk---------Sneijder-------------Arda------------------------------

----------------------------------Drogba----Burak--------------------------------------------

Alper'i almayı bile beceremedik, Arda ve Gökhan İnler'i nasıl alacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt