Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak dostum 2 gün önce Drogba bakan suat kılıç'a türk futbolu kaliteli ama yabancı sayısı artmalı dedi.Bakan milli takıma oyuncu bulamıyoruz diye cevap verdi..Tüpçü sadece bir kukla bu işi asıl yöneten bakandır.Yabancı sayısını düşüren de bakandır.Tüpçü bjk'de iken sınır artsın diyordu zaten.Bu iş nasıl düzelir bilmiyorum ama bir şekilde sınır olayı kaldırılmalı

Farkındayım zaten olayların üstünü örtmek icin malum parti tarafından atandı oraya fener yerlileri topluyor biz zamanında serbest kalsın dedik Gs istemedi şimdi biz istemiyoruz ayagı yapcaklardır benim tahminim bu

Aynen öyle Frei,Tolgay,Tolga,Jem kim denk gelirse artık bunlardan 2 yada 3 ü takıma kazandırılmalı zaten Alper parasına 2 tane gurbetçi alabiliriz Gökhan Töreyide ekleyim listeye.

Töre 1 senedir top oynamıyor paragözün teki kariyerini bitirdi gerizekalı

Ne yapsaydık 10 milyon euro verip alper'i alsamıydık, değer mi içinize sinicek mi ?

Bizim artık kafa yapımız değişti diye umuyordum ama yanılmışım.

Re: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar unutmayın ki biz GALATASARAY ız.Fenerbahçe Alper i almak için Yüksel Çağları devreye sokuyor Yüksel Çağlar mafya babasının kasası olarak gözaltına felan alınmıştı yani Aziz Yıldırım kendi bir işi halledemediği için bu insandan yardım alıyor.Alper transferi Fenerbahçe taraftarını susturmak için yapılmış Aziz Yıldırım ı kurtarmak için yapılmış bir transfer.Hala GALATASARAY.

Gerrard gelicekmiş gibi geliyo bana çok sacma gelebilir belki ama

peki biz şimdi kimi alırız.melo mu yoksa melonun yanında birisi mi?

Arda sag bek oynadı..

Sol ic oynar ama faydalı olamaz..

Seneye 4-2-3-1 oynıcagımızı düşünüyorum

Atletico da Dieogo gittikten sonra orta ya daha çok geliyor ve geriden çok top alıyor pas alış verişi zaten mükemmel sol içte denenebilir diye düşünüyorum olmazsa 4 3 2 1e geçilir

Alper'i almayınca salak olmuyoruz, Gökhan İnler'i alınca salak oluyoruz, ilginç.

Yaw alper i almayınca niye salak olalım ona 6.5 milyon euro bide 2 oyuncu vermek salaklıgın daniskasıdır ben es es liyim eskişehirin bu sene bütün maclarını izledim alpeeri senden bin kat daha iyi bilirim....

Daha önce Fener kovdu masandan, Alper kalkmadı.

sebebide sanırım küme düşerseniz serbest kalırım maddesiydi.. şimdi olayın geldiği noktaya bakın.. 2 tarafta ayrı bir yüzsüz çıktı

derhal transferden vazgeçildiğini kap a bildirmemiz gerek. bize yakışan bu olur

Salih Galatasaraylıdır hatta bir röportajında bizde oynamak istediğini de söylemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt