Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi nasıl beceremedik ya, allah kitap aşkına beceriksizlik mi bu yani ?

Alper hangi takımda oynayacak seneye? Yok sözünü tutmadılar, bilmem ne yaptılar diye trip atıyoruz ama neticede alamadık Alper'i işte. Ne yapıp edeceksin yabancı sınırı olduğu sürece böyle topçuları alacaksın. Nasıl alacakları beni ilgilendirmez, bir şekilde becereceksin almayı.

Asıl sorulması gereken olay şu bu oyuncu 6 milyon euro eder mi ?

Alper hangi takımda oynayacak seneye? Yok sözünü tutmadılar, bilmem ne yaptılar diye trip atıyoruz ama neticede alamadık Alper'i işte. Ne yapıp edeceksin yabancı sınırı olduğu sürece böyle topçuları alacaksın. Nasıl alacakları beni ilgilendirmez, bir şekilde becereceksin almayı.

kimin yerine oynatacaksın alperi?

Yaw alper i almayınca niye salak olalım ona 6.5 milyon euro bide 2 oyuncu vermek salaklıgın daniskasıdır ben es es liyim eskişehirin bu sene bütün maclarını izledim alpeeri senden bin kat daha iyi bilirim....

6,5 veriyorduk..Yiğit ve Culio bu adamları 3,5'a sat eder 10.. 10-15 arasına gider Nani'yi alırsın ya da güzel bir çilek

Manchester United’ın yıldızı Nani, Galatasaray yolunda… Transferin tüm detayları ve Portekizli yıldızın İstanbul’a geleceği tarih yarın gazeteniz *********************’da!…

********************* büyük oynuyo :ayatollah:

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

kardes abartma derdinde olsaydim sana saygilar deyip nokta koymazdim

maksadim alay etmek yada abartmak olsa bunu acikca yaparim

Abartacak birşey yok derken senin dediğin için yada sana saygısızlık yapmak için demedim cümleyi tamamlamak için gelişi güzel yazdım.

ulan amma kafa yormuşuz sidikli alpere ..neyse daha önemli şeyler var.önemli olan her zaman GS.dünyada bi tek alper yok. ersan gülüm yüzünden ağladınız,sonra semihi kazandık. bu sefer de herhalde taylan antalyalı olacak yeni yıldız.:D ki çok yetenekli.:D

ya saçma sapan konuşma kurban olayım, şerefsizle şerefsiz mi olalım ? drogbayı sneijderi getirmiş adam sen hala alperi nasıl alamadık diyosun. yabancı sınırı falan yok abi, en kötü alırsın bi yerli stoper bakarsın yoluna bu kadar basit. bizim kadromuzun ölüsü bu ligin üstünden geçer.

NANI gelsin herkesin poposunu operim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt