Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaw kardeşim gerçekçi olun gerçekçi!!!!

nani yi bugün united satmaya kalksa bi kere en az 15 milyon euro ister hade bunu geçtik diyelim dünyada nani yi almak isteyen bütün liglerden en az 2 kulüp olur bunlardan sıyrılıp sen mi alıcaksın nani yi ??

Hade bana inanmıyorsun daha ünal aysal geçen de dedi nani alabileceiğimiz bir oyuncu degil diye aynı sekilde robben de öle!!!!

Hersey iyi guzel de, neden panik yapiyorsun? :D

Ya alirsak? :trollface:

Birileri gidir birileri gelir o mühim değil Türkiye için konuşuyorum bir kupa için biz potaya girersek bu önümüzdeki sezon için çok olası yani lider olmadığımızı farz etsek bile eğer lidere yakınsak ve bu lider fenarbahçe ise biz o kupayı alırız o yüzden içim rahat sıkıntı yok.

işte o zaman azize benzeriz o da bizden bunu bekliyor

Ahada ticket açıyorum mesaj sayısı 200'ün altında olan üye tranfer nöbetine bodozlama atlamasın diye.

Ondan sonra süphe ile yaklaşıncada "bana kuş diyorlar bu kafadan insanlar mı varmış burada yeaaaa" zihniyetine bürünüyor insanlar.

Hayırda siz ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız üye olduğumuz süre boyunca burada nice kuşlar gördük hepsinin ortak savunmasıda bu şekilde idi.

Kimseye kuş demedik, ama süphe ile yaklaşmak en doğal hakkımız. 3 senede bir elin parmaklarını geçmeyen mesaj sayısına ulaşan adamlara bırakında yaklaşalım.

Ha ne dediğimi önümüzde ki transfer döneminde anlayacaksınız.

beyler birşey dicem bu muhabbet sıktı Canım Galatasaray olmuş benm sneijder transfer olcagı zaman üye olmstum ben önceden üye olmadan takip ediyodum hoşuma gidiodu üstme alınıp üzülüyorum yemn ederim.

Mehmet Topuz'da da bjk lilerle dalga geçmişlerdi?

ee ne oldu?

Melo-Inter haberi sallama değil Corriere dello Sport yazmış

Yaw kardeşim gerçekçi olun gerçekçi!!!!

nani yi bugün united satmaya kalksa bi kere en az 15 milyon euro ister hade bunu geçtik diyelim dünyada nani yi almak isteyen bütün liglerden en az 2 kulüp olur bunlardan sıyrılıp sen mi alıcaksın nani yi ??

Hade bana inanmıyorsun daha ünal aysal geçen de dedi nani alabileceiğimiz bir oyuncu degil diye aynı sekilde robben de öle!!!!

gecen öyle dedı bugun baska dedi ama nani için manu ile görüşecez diye :D

Kuş sayısı giderek düşüyo bi heveslendiler biz burdan yönetime sallayacağız falan filan sandılar herhalde, yazık gene kursaklarında kaldı. :sad007:

Kuş sayısı giderek düşüyo bi heveslendiler biz burdan yönetime sallayacağız falan filan sandılar herhalde, yazık gene kursaklarında kaldı. :sad007:

öyle deme ya. 1-2 kisi saladi yani :) o arkadaslarin yazdiklarina bakarak 31 cekmisleridri herhalde. böyle toplum onlar :SS:

Yaw arkadaşlar sene 2013 hala gazetelerin her sallama transfer haberine inanlar var yapmayın etmeyin cahilliktir bu!!!

Gazetelerin her yazdıgı dogru olsaydı kulüplerin kadrosunda en az 50 oyuncu olurdu!!

İyi de kesin anlaşmış demiyor ki zaten, Mazzari Inter'e giderse isteyebilir diyor.

Bu kadar tepki göstermeye gerek yok Melo gibi bir oyuncuya talip çıkması normal.

Yönetime neden sallayalım?

Kümeye bağırılan takımı aldılar.Finansal açıdan kötü olan bir Galatasaray vardı.Barış Özbek'in çalımlarını izliyorduk.

Daha sonra ne oldu?

2 senede:2+1 Şampiyonluk,1 Süper Kupa,CL'de çeyrek final.

Es-es'ten alınacak bi Türk futbolcu için Yönetimimemi sallayacağız? Alper yönetime kızılacak kadar yıldız olsa, Atletico,Napoli falan kapardı zaten :)

Herşey tamam da bu transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihleri tam olarak ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt