Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Niye istemesin Inter'in ortasahasında Gargano gibi bir adam oynadı bütün sezon, ligdeki konumları da ortada.

İnter in orta sahadan önce stoper bek kanat santrafor gibi bölgelere daha cok transfere ihtiyacı var biraz kadrosuna bakarsanız anlarsınız....

LUÍS CARLOS ALMEIDA DA CUNHA transfer olacakmi bize?bir gelisme varmi?yazarsaniz sevinirim:asd:

İnter in orta sahadan önce stoper bek kanat santrafor gibi bölgelere daha cok transfere ihtiyacı var biraz kadrosuna bakarsanız anlarsınız....

Konu ne ara buraya geldi onu anlamadım, alt tarafı bir haber paylaşılmış adı üstünde transfer forumu cahillik mahillik gerek yok bu tip mesajlara. İsteyen istediği haberi paylaşır.

Tamam arkadaşlar sizin dediğiniz gibi olsun canıma cimcom nani gelsin yeteki ben yanılayım yahuu allah allah :asd:

Yalnız düşünüyorum da United'ın Nani'yi 7 milyon euro gibi bi rakama bırakması söz konusuysa, bu adamın başına bir dolu kulüp üşüşmez mi? Hadi 7 değil de 12 olsa bile hatta 15 olsa bile bir dolu takım balıklama atlar..Gerçi biz duyumcuların ve muhabirlerin yalancısıyız ama ciddi anlamda çok zor gözüküyor bu transfer. İnşallah başkan yine şaşırtır bizi.

Arda gelsin hem adam gibi bir kanat oyuncumuz olur hem de kaliteli bir yerli eklemiş oluruz kadroya.

stoper + sol bek + Melo ( ya da yerine başka yabancı ) + Arda + belki bir kanat oyuncusu daha (Başkanın çileği olur bu. Nani ya da bir başkası )

Kontenjan sorunu yaşayacak olursak Zan, Balta, Yekta ile çözüme gitmeye çalışırız.

Bunlar dışında derinlik katmak açısından Aykut Demir, Erman Kılıç (küçümseniyor fakat Engin'in 11-12'de verdiği katkıyı verebilir bence) gibi isimler düşünülebilir.

Bir de ekleme yapayım. Umut'un bonservisini de almalıyız bence.

Yalnız düşünüyorum da United'ın Nani'yi 7 milyon euro gibi bi rakama bırakması söz konusuysa, bu adamın başına bir dolu kulüp üşüşmez mi? Hadi 7 değil de 12 olsa bile hatta 15 olsa bile bir dolu takım balıklama atlar..Gerçi biz duyumcuların ve muhabirlerin yalancısıyız ama ciddi anlamda çok zor gözüküyor bu transfer. İnşallah başkan yine şaşırtır bizi.

Benimde en çok garibime giden o bu sene çok takip etmedim eplyi ama bu adam bu sene neler yaptıda bu kdar düşük fiyatlar geçiyor.1 sene sözleşmeside olsa 15-20 arası minm fiyat bekliyorum ben açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt