Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce adminlerden biri ile konuştum değerlendirmeye alacak fikri.

Mesaj sayınızı en kısa sürede 200 yapın derim şimdiden.

Bir sabah uyandığınızda transfer nöbetine giremezseniz çıldırmayın sonra :haha:

Şaka şaka ama yani ziyaretçi olarak değilde üye olun. Sonuçta sosyal bir platform farklı fikirlere ihtiyacımız var. Ha birde arada reklamlara tıklayalım lütfen. Forum hepimizin ortak malı, destek olmalı değil mi.

Vallahi Alper transfeirni istemiş olsamda zerre kadar üzülmedim ben yatmasına. Benim bu sezon gözüm sol bek ve stoperde sonra olası sağ sol açıktaydı. Alper şu an için elzem bir oyuncu değil. Zira eğer oraya alternatif aranıyorsa JEM KARAJAN ı alalım hem 2 senedır çocuk bıze yazıyor hemde ilgiltere alt yapılıorda oynamış adam vede genç. Ben gelırse Alperden aşağı çıkmayacağından eminim

muslera

eboue semih chedjou c
arlinhos

selçuk inler

n
ani sneijder arda

drogb
a(burak)

dün
ya gözüyle şu kadroyu bir görsem başka birşey istemem

Transfer Nöbeti

Şaka şaka ama yani ziyaretçi olarak değilde üye olun. Sonuçta sosyal bir platform farklı fikirlere ihtiyacımız var. Ha birde arada reklamlara tıklayalım lütfen. Forum hepimizin ortak malı, destek olmalı değil mi.

200 çok olmuş. 50 uygundur bence.

Arda gelsin hem adam gibi bir kanat oyuncumuz olur hem de kaliteli bir yerli eklemiş oluruz kadroya.

stoper + sol bek + Melo ( ya da yerine başka yabancı ) + Arda + belki bir kanat oyuncusu daha (Başkanın çileği olur bu. Nani ya da bir başkası )

Kontenjan sorunu yaşayacak olursak Zan, Balta, Yekta ile çözüme gitmeye çalışırız.

Bunlar dışında derinlik katmak açısından Aykut Demir, Erman Kılıç (küçümseniyor fakat Engin'in 11-12'de verdiği katkıyı verebilir bence) gibi isimler düşünülebilir.

Bir de ekleme yapayım. Umut'un bonservisini de almalıyız bence.

Menajeri acıkladı ardanın türkiyeye dönmeye niyeti yokmuş. NOKTAA

Bence 500 olsun.

Benimde en çok garibime giden o bu sene çok takip etmedim eplyi ama bu adam bu sene neler yaptıda bu kdar düşük fiyatlar geçiyor.1 sene sözleşmeside olsa 15-20 arası minm fiyat bekliyorum ben açıkcası.

İşte bu sezon sadece 11 maç oynamış sanırım ligde..Birde seneye sözleşmesi bitiyormuş.Bu yüzden böyle bir beklenti var ama bu adamın taliplisi de çok olur, hani bi tek biz talip olsak belki bi ihtimal o fiyata halletme şansımız olur ama adamın taliplisi de çok olur ve haliyle fiyatı da artacaktır..Bence biz bu adamı 15'e bile alabilsek büyük başarı derim ben.

Ben de onu dedim işte. Ne yapacağı belli olmayan bir adamı kadrolarına katmazlar.

Melo'yu önemli maçlarda izledilerse (özellikle Real Madrid) o riski alabilirler diyorum ben de.

Sonuçta zamanında Juve'ye 25 milyona gitmiş bir oyuncu, GS kariyeri de genel olarak iyi.

Kesinlikle Inter talip olmaz demek zor bana göre...

Arda gelir

Nani gelir

Chedjou gelir

Carlinhos gelir

Jem Karajan gelir ; yıl olur 2014 birde bakmıssın bu sefer 15 puan farkla bitmiş lig.....

Melo+Sol bek+Stoper transferleri bitsin sonra Naniyi falan konuşuruz.

Menajeri acıkladı ardanın türkiyeye dönmeye niyeti yokmuş. NOKTAA

İkide bir açıklama yapıyorlar zaten Arda burada mutlu diye. Klasik futbolcu ve menajer açıklamaları bunlar bence.

Bizimkiler almak istese Arda'nın gelmiyorum diyeceğini hiç sanmıyorum.

Çok zalimsin renktaş :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt