Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ı kafasında bitirip şampiyonluk kutlamasında bile tripsel davranan Engin için hala umut beslemek pek mantıklı değil..

Sözleşme imzalayacaklar daha. Ne malum önerdikleri sözleşmeyi kabul edeceği? ESES'liler başta herkes Alper'in bizi istediğini biliyor. Siz nasıl uygun görürseniz diyorsa adam ekmeğini yediği yere karşı edepli davranıyor çok belli. İmzayı atmadan Alper'e sövmeyin. Attıktan sonra sövün. Bunu diyorum ben.

annasina 90 dk boyunca küfür yedigi yere mi gidecek es es istedi diye. bide olaylari takip ediyor kendiside. sözden dönülmez. dogru isede menajeri ile anlasmisiz 4+1 seneligine aslinda. fenere imza atarsa bir cok etik konusunda sinifda kalmisdir ama en önemlisi benim icin bir evlat olarak sinfida kalmisdir.

Pro ola bilirsin ama her seyinde bir limiti vardir siniri vardir. Etoo bile ispanyanin terk etme nedenin en önemli olayi irkcilikla karsilasmasi olmusdur zamaninda. neyse giderse fenere layik oldugu yere gitmisdir diyecegim sadece acikcasi ve iyiki gelmemis diyecegim. dünyada baska takim yokdu sanki.

ilaki bizede gel demiyorum yani ama ordaki yasadigi olaylardan sonra chine giderim oraya gitmem. namuz ve serefimi ben 1-2 kurus daha fazla veriliyor diye satmam acikcasi.

Melo da giderse orta sahada ciddi güc kaybı yasarız,melo giderse o bölgeye 1 yerli 1 yabancı topcu lazım

Galatasaray'ı kafasında bitirip şampiyonluk kutlamasında bile tripsel davranan Engin için hala umut beslemek pek mantıklı değil..

Adamin Galatasarayi bitirmesiyle ne alakasi var.

TFF okadar ceza vermis.

Adam bi meirelese bakiyor bi volkana ... bunlar 4-5 aliyo iyide kollaniyolar gibisinden tribe baglamistir.

uzulmustur. yoksa bitirdigini sanmiyorum

iyi bi engin is yapardi aslinda alperin yerine

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Çok hassas bir konu. Adam imzayı atınca istediğimizi söyleriz. Şimdiden sövmeye başlarız, bir de gider imzayı atmaz bize gelir, bu sefer bizim yüzümüz kızarır.
annasina 90 dk boyunca küfür yedigi yere mi gidecek es es istedi diye. bide olaylari takip ediyor kendiside. sözden dönülmez. dogru isede menajeri ile anlasmisiz 4+1 seneligine aslinda. fenere imza atarsa bir cok etik konusunda sinifda kalmisdir ama en önemlisi benim icin bir evlat olarak sinfida kalmisdir.

Pro ola bilirsin ama her seyinde bir limiti vardir siniri vardir. Etoo bile ispanyanin terk etme nedenin en önemli olayi irkcilikla karsilasmasi olmusdur zamaninda. neyse giderse fenere layik oldugu yere gitmisdir diyecegim sadece acikcasi ve iyiki gelmemis diyecegim. dünyada baska takim yokdu sanki.

ilaki bizede gel demiyorum yani ama ordaki yasadigi olaylardan sonra chine giderim oraya gitmem. namuz ve serefimi ben 1-2 kurus daha fazla veriliyor diye satmam acikcasi.

Halil Ünal değilde Eskişehirspor'un bi üç beş yılı kurtuldu.

6 milyon euro ile es esin 3-5 yilimi kurtulur yahu. bu para boyd olayi icin yetmeye bilir. bu konuda cok baska bir konu var gibi. 250 euro fark icin böyle satis olmaz. halil ünal ile azizin bize karsi operasyonudur bu resmen diye düsünüyorum.

Necati Ates;''Bugün menajerimle bir araya geleceğim. Galatasaray'a büyük yanlış yapıldı.Bir Galatasaraylı olarak burada kalmak istemiyorum''

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Çok hassas bir konu. Adam imzayı atınca istediğimizi söyleriz. Şimdiden sövmeye başlarız, bir de gider imzayı atmaz bize gelir, bu sefer bizim yüzümüz kızarır.

Alperin durusu ve karari bu saaten sonra cok belirleyici olacakdir bence. bu imza onun icin sadece takim secme olayi olmayacakdir.

ya serefsizim imzasini atacak yada degilim diye imzasini atacak. A takima B takima gitme olayindan daha fazlasidir bu olay bence.

oraya imza atarsa annasini satmis olacak benim gözümde acikcasi. bize yada herhangi bir takima gitmeye diretirse sonuna kadar o zaman insani karakter yönünde muthis kazanir kariyer sonuna kadar. Bu basit bir durum degil acikcasi. simdi oraya imzayi atarsin ve sadece sikeci irkci takimin oyuncu damgasini yemesin bir alper olarak. Sen bir ... damgasinida yersin bu ülkede. Hayata imza atmam oraya ben. Es es de kalirim yine imza atmam oraya. Es es menfatlerini yemisim ben.

Yok canım. Profesyonel değil mi bu futbolcular? Niye üzerlerine vazife olmayan işlere karışsınlar ki?

Pro diye diye ahlak etik degerlerini hice mi saymak gerekir acaba ?! Töbe töbe Pro yum parami veriyor diye o kulübün baskani beni .... etsin sorun yok mu yani diyecegim... :SS:

NEcati dediyse bunu cok dogru bir hamel yapmisdir. Baba ocagi evim Galatasaray dedigi yeri hakinda böyle düsünmesi ve hareket etmesinden cok daha dogal bir sey yokdur. calisdigim yerin patronlari baba ocagima serefsizlik yapmis bende iyi etmisler diyecegim öylemi :SS:

Etik degerler de önemlidir bu ölümlü dünyada ki bu karaketli ve dünyada PRO lukdan da daha önemli olan seyleri bilen birileri bilir necati gibi mesela.

Metin Oktaylar gibi...hakan sükürler gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt