Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir ara korkuyordum Fener taraftari uyaniyor diye

Ama Aziz sagolsun, taraftari uyuttu yine

Tesekkurler Aziz baskan :ayatollah:

Ben Alper meraklısı değilim de imzayı atsın sonra konuşuruz.

O ezikte kisilik olsaydi dün karsi cikardi, Halil Ünal da böyle rahat "Bu is bitti" diyemezdi.

"Nasil isterseniz, siz nasil uygun görürseniz" diyen sahsiyetsiz, kisiliksiz biri Alper. Defolsun gitsin.

Renktaş aslında basıcan parayı ilkay la Ardayı alıcan :)

basıcan parayı yaya toure ile ardayı alıcan..

melo ya sıcak bakmıyorlar ise.

naniye vereceğim paraya yaya toure alırım daha iyi. arda yıda aktarım. kerim frei 1-2 gurbetçi oyuncu ohhh..

alper+nani= 20 milyon euro piyasa ederi bence------------>fenere 35-40 mal olur :)

Arda´yi alirsak hersey unutulur. Bir sekilde ikna edilsin. Damardan mi giriyorlar, Sinem´i mi kaciriyorlar ben bilmem :)

Arda´yi geri istiyorum

Alper Galatasaray'a transfer olursa " dönek " diyenlere inanılmaz bir hediyem olacak .

O ezikte kisilik olsaydi dün karsi cikardi, Halil Ünal da böyle rahat "Bu is bitti" diyemezdi.

"Nasil isterseniz, siz nasil uygun görürseniz" diyen sahsiyetsiz, kisiliksiz biri Alper. Defolsun gitsin.

Sözleşme imzalayacaklar daha. Ne malum önerdikleri sözleşmeyi kabul edeceği? ESES'liler başta herkes Alper'in bizi istediğini biliyor. Siz nasıl uygun görürseniz diyorsa adam ekmeğini yediği yere karşı edepli davranıyor çok belli. İmzayı atmadan Alper'e sövmeyin. Attıktan sonra sövün. Bunu diyorum ben.

başkan seçime gidiyor ise

öyle sıradan adamları almaz. bu sene mutlaka 1-2 isim daha katar butakıma iyi oyuncu..

melo konusunda konuşmalarından sonra, melo olmayacaksa oraya yaya toure tarzı çok iyi oyuncu keser ancak..

yabancı sınırlamasına sokayımm ayrıca...

--------------muslera----------

-hamit---chedjou---semih--carlinhos---

-----------melo/daha iyi isimler yaya toure ayarında---------

------selçuk-----senjder----arda---

--------------drogba---burak-------

varmı sorun... kerim frei al. amrabat-danny-eboue kalsın gerisini postala..

Unal baskan BOTOKS yaptiracagina BASTOKS'u al :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Sözleşme imzalayacaklar daha. Ne malum önerdikleri sözleşmeyi kabul edeceği? ESES'liler başta herkes Alper'in bizi istediğini biliyor. Siz nasıl uygun görürseniz diyorsa adam ekmeğini yediği yere karşı edepli davranıyor çok belli. İmzayı atmadan Alper'e sövmeyin. Attıktan sonra sövün. Bunu diyorum ben.

Valla bu saatten sonra Alper´in kafasini tuvalete sokarlar, yine de o sözlesmeyi imzalatirlar. Imzalamazsa da Eskisehir´de kalir. Bundan sonra Ünal Aysal Halil Ünal´a günahini bile vermez.

AW: Transfer Nöbeti

Ona da salca olmuslar sanirim. Dün Ibrahim Seten öyle birseyler söylüyordu.

Sanmam. 26 yasinda 5 yil united oynamis bi oyuncu (sIke ve irkcilik ile anilmis) CL de hic olmiyan fenere gitmes. Ayrica Mourinho, Terimin kankasi ve arkadasi Ferguson Nani'ye ayari vermisleedir :)

3 kenarı olana üçgen, 4 kenarı olana dörtgen, başı kıçı ayrı oynayana götgen denir! bakış açıları dar, kıç açıları çok geniştir. Çapı yoktur !!! Alperin Çapı varmı yokmu görücez ;) Çapsız adamın Galatasarayda zaten işi yok.

alpere dönek diyorum varmı ötesi, yapılan açıklama ne . alper soruyorlar oda kulup menfaatleri diyor.. onun için önemli değil ise- benm içinde önemli değil..

Telefon görüşmesi mi yaptın Alper'le. Ne bu eminlik ? Fenerbahçe'nin yaptığı her şeyi biz de yaptık. Kap'sa Kap.

Bi sakin olun abicim.

Kaldı ki Alper konusu cidden bu kadar basit değil.

Valla bu saatten sonra Alper´in kafasini tuvalete sokarlar, yine de o sözlesmeyi imzalatirlar. Imzalamazsa da Eskisehir´de kalir. Bundan sonra Ünal Aysal Halil Ünal´a günahini bile vermez.

Ünal Aysal'a kalsa vermez, ama Fatih Terim isterse de hayır demez !

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Sanmam. 26 yasinda 5 yil united oynamis bi oyuncu (sIke ve irkcilik ile anilmis) CL de hic olmiyan fenere gitmes. Ayrica Mourinho, Terimin kankasi ve arkadasi Ferguson Nani'ye ayari vermisleedir :)

Yabancilari cok dert etmiyorum. Nani olmaz baskasi olur. Cok da umrumda degil acikcasi.

Benim su anda önceligim yine Türklerde. Arda Turan diyorum, hatta Gökhan Inler diyorum.

Bizim Baskan da gözünü karartsin. Dagitsin piyasayi.

Telefon görüşmesi mi yaptın Alper'le. Ne bu eminlik ? Fenerbahçe'nin yaptığı her şeyi biz de yaptık. Kap'sa Kap.

Bi sakin olun abicim.

Kaldı ki Alper konusu cidden bu kadar basit değil.

Ne gibi? Ben Halil Ünal'a el altından para verildiğini düşünüyorum mesela,onun gibi birşey mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt